FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Moderator: Moderatorzy
Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".
Jak im zdyskwalifikowali czarna bokserkę to popłakiwali, ze im bedzie teraz tak cięzko, że to niesprawiedliwe, ojojojoj, biednemu Lotoskowi kłody pod nogi.... A teraz jakis debil (debilka..?) dziwi się że Olimpii nie szła gra przy wykluczeniu "tylko" 3 zawodniczek.... w tym obu rozgrywających....nie wiem już czy śmiać się czy płakać nad tymi kretynami, ale chyba najlepiej ignorować.... skoro nie można zakazać wpisywac się niezalogowanym napinaczom...
Jak im zdyskwalifikowali czarna bokserkę to popłakiwali, ze im bedzie teraz tak cięzko, że to niesprawiedliwe, ojojojoj, biednemu Lotoskowi kłody pod nogi.... A teraz jakis debil (debilka..?) dziwi się że Olimpii nie szła gra przy wykluczeniu "tylko" 3 zawodniczek.... w tym obu rozgrywających....nie wiem już czy śmiać się czy płakać nad tymi kretynami, ale chyba najlepiej ignorować.... skoro nie można zakazać wpisywac się niezalogowanym napinaczom...
OGROMNE GRATULACJE DLA OLIMPII ZA TEN ZDOBYTY MEDAL
Macie w 100% racje ze turniej i sedziowanie bylo ustawione pod Lotos.
Mówilem ze w tej Gdyni cos jest nie tak i walek goni za walkiem.
Olejowi dzialacze i kibice znowu dali popis chamstwa
Macie jakies inne fotki to dajcie bo chetnie je obejrze!
Pozdro dla Olimpii i naszego tajnego wyslannika Burego
Macie w 100% racje ze turniej i sedziowanie bylo ustawione pod Lotos.
Mówilem ze w tej Gdyni cos jest nie tak i walek goni za walkiem.
Olejowi dzialacze i kibice znowu dali popis chamstwa
Macie jakies inne fotki to dajcie bo chetnie je obejrze!
Pozdro dla Olimpii i naszego tajnego wyslannika Burego
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Gość
Drax pisze:Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".
Nie przeginaj.
Ktoś mi pisał , że się ośmieszam może i tak ale nie jestem jedyny
Ps. Co do fauli może się nie należało odgwizdać faulu na Kasi Motyl ?
Z resztą 3 brutalne faule były "na" Kasi Motyl
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Zołnierz
KIBIC pisze:Drax pisze:Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".
Nie przeginaj.
Ktoś mi pisał , że się ośmieszam może i tak ale nie jestem jedyny
Ps. Co do fauli może się nie należało odgwizdać faulu na Kasi Motyl ?
Z resztą 3 brutalne faule były "na" Kasi Motyl
Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie. Spytajcie się tych z boku. I tyle. Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
A przecież to nie w Olimpii zawodniczka z zagranicy pije jak szewc, trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.
Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?
-
Zołnierz
KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać
Wiesz na czym polega pech? Ze te rzeczy były robione ale wszyscy mają to w d.... bo nikt już nie interesuje się kobica koszykówką. A tu nagle trafiliście na Klub który ma kibiców. I możesz Mi uwiezryć ,że to początek. I warto było? Moze rewanż na neutralnym parkiecie? Jak znam zycie to Olimpia jest gotowa ,a wasi działacze? Ty znasz odpowiedz! NIGDY!
REWANŻ?
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Po zdjęcia można zgłaszać się u fotografa
Zapraszam na gg również zainteresowanych z Wawy - jeśli tacy są. Najlepiej po jednej osobie z każdego teamu, która później udostępni zdjęcia pozostałym
Pozdrawiam i na koniec dodam jedno: zakończcie już tą dyskusję - wiemy jaka była prawda, widzieliśmy, więc szkoda zdrowia na wdawanie się w bzdurne wymiany zdań. Czasu nikt nie cofnie a myślę, że jeszcze przyjdzie okazja przypomnieć kiedy trzeba i komu trzeba to, co działo się w miniony weekend...
Piwa w dłoń i do zobaczenia za rok! Oby nie w Gdyni, choć ponoć finały juniorskie przypisane są do tego miasta na kolejne dziesięć lat

Pozdrawiam i na koniec dodam jedno: zakończcie już tą dyskusję - wiemy jaka była prawda, widzieliśmy, więc szkoda zdrowia na wdawanie się w bzdurne wymiany zdań. Czasu nikt nie cofnie a myślę, że jeszcze przyjdzie okazja przypomnieć kiedy trzeba i komu trzeba to, co działo się w miniony weekend...
Piwa w dłoń i do zobaczenia za rok! Oby nie w Gdyni, choć ponoć finały juniorskie przypisane są do tego miasta na kolejne dziesięć lat

you're as good as your last performance
-
zołnierz
Zołnierz pisze:KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać
Wiesz na czym polega pech? Ze te rzeczy były robione ale wszyscy mają to w d.... bo nikt już nie interesuje się kobica koszykówką. A tu nagle trafiliście na Klub który ma kibiców. I możesz Mi uwiezryć ,że to początek. I warto było? Moze rewanż na neutralnym parkiecie? Jak znam zycie to Olimpia jest gotowa ,a wasi działacze? Ty znasz odpowiedz! NIGDY!
REWANŻ?
Uwierzyć
Zołnierz pisze:
Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie...
dokładnie tak masz racje
Zołnierz pisze:...Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.
Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?
No nie wiem o jakiej drużynie piszesz bo napewno nie o Juniorkach Lotosu
A co do trenera, który jeżdzi po pijanemu naprawde nie mam pojęcia o kim piszesz chyba się rozpędziłeś zabardzo
A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.