FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 12:16

:lol: :lol: :lol:

Drax
Żak

Postautor: Drax » 30 maja 2005, 12:23

Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".
Jak im zdyskwalifikowali czarna bokserkę to popłakiwali, ze im bedzie teraz tak cięzko, że to niesprawiedliwe, ojojojoj, biednemu Lotoskowi kłody pod nogi.... A teraz jakis debil (debilka..?) dziwi się że Olimpii nie szła gra przy wykluczeniu "tylko" 3 zawodniczek.... w tym obu rozgrywających....nie wiem już czy śmiać się czy płakać nad tymi kretynami, ale chyba najlepiej ignorować.... skoro nie można zakazać wpisywac się niezalogowanym napinaczom...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 maja 2005, 12:27

OGROMNE GRATULACJE DLA OLIMPII ZA TEN ZDOBYTY MEDAL

Macie w 100% racje ze turniej i sedziowanie bylo ustawione pod Lotos.

Mówilem ze w tej Gdyni cos jest nie tak i walek goni za walkiem.
Olejowi dzialacze i kibice znowu dali popis chamstwa 8)
Macie jakies inne fotki to dajcie bo chetnie je obejrze!

Pozdro dla Olimpii i naszego tajnego wyslannika Burego :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 12:28

Anonymous pisze::lol: :lol: :lol:

W skrócie My byliśmy w Gdyni w krakowie a Oni? No Krawczyk nie postawił to nie byli w Poznaniu. Ale jak ma postawić skoro nie ma co . Wszak Lotos ma sprawy w sądzie o nie zapłacone pensje dla zawodniczek. Poza tym w tym wieku co mozna postawić :D :o

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 12:30

Drax pisze:Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".
Jak im zdyskwalifikowali czarna bokserkę to popłakiwali, ze im bedzie teraz tak cięzko, że to niesprawiedliwe, ojojojoj, biednemu Lotoskowi kłody pod nogi.... A teraz jakis debil (debilka..?) dziwi się że Olimpii nie szła gra przy wykluczeniu "tylko" 3 zawodniczek.... w tym obu rozgrywających....nie wiem już czy śmiać się czy płakać nad tymi kretynami, ale chyba najlepiej ignorować.... skoro nie można zakazać wpisywac się niezalogowanym napinaczom...

Nie przeginaj.
Ktoś mi pisał , że się ośmieszam może i tak ale nie jestem jedyny :lol:

Ps. Co do fauli może się nie należało odgwizdać faulu na Kasi Motyl ?
Z resztą 3 brutalne faule były "na" Kasi Motyl
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 30 maja 2005, 12:33

MARAS pisze:
Pozdro dla Olimpii i naszego tajnego wyslannika Burego :lol:

tajnego :) dobre sobie :)

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 30 maja 2005, 12:33

Anonymous pisze:A jak padły trudne pytania to uciekł!!! To przykre ale padły jego słowa ,,ja nie mam nic wspólnego z Tą bandą,jestem tylko trenerem,,. Słowo w słowo.

Czyli w Gdyni mają nową nazwę klubu : Banda Gdynia :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 30 maja 2005, 12:36

Waldi pisze:
Anonymous pisze:A jak padły trudne pytania to uciekł!!! To przykre ale padły jego słowa ,,ja nie mam nic wspólnego z Tą bandą,jestem tylko trenerem,,. Słowo w słowo.

Czyli w Gdyni mają nową nazwę klubu : Banda Gdynia :lol: :lol: :lol:

Lepsza by byla nazwa Przekręt Banda Gdynia :lol: :lol: :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 12:38

Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 12:38

KIBIC pisze:
Drax pisze:Dajcie spokój!!! Nie dyskutujcie z tymi tchórzliwymi Śledziowymi Móżdżkami w postaci "gościa".

Nie przeginaj.
Ktoś mi pisał , że się ośmieszam może i tak ale nie jestem jedyny :lol:

Ps. Co do fauli może się nie należało odgwizdać faulu na Kasi Motyl ?
Z resztą 3 brutalne faule były "na" Kasi Motyl

Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie. Spytajcie się tych z boku. I tyle. Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
A przecież to nie w Olimpii zawodniczka z zagranicy pije jak szewc, trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.

Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 30 maja 2005, 12:42

Porozsyłałem linka tego teamtu na pare innych stron związanych z koszykówka.Niech ludzie się dowiedzą jak teraz "wygrywa" się mecze.

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 12:42

KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać

Wiesz na czym polega pech? Ze te rzeczy były robione ale wszyscy mają to w d.... bo nikt już nie interesuje się kobica koszykówką. A tu nagle trafiliście na Klub który ma kibiców. I możesz Mi uwiezryć ,że to początek. I warto było? Moze rewanż na neutralnym parkiecie? Jak znam zycie to Olimpia jest gotowa ,a wasi działacze? Ty znasz odpowiedz! NIGDY!

REWANŻ?

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 30 maja 2005, 12:43

Po zdjęcia można zgłaszać się u fotografa :P Zapraszam na gg również zainteresowanych z Wawy - jeśli tacy są. Najlepiej po jednej osobie z każdego teamu, która później udostępni zdjęcia pozostałym :)

Pozdrawiam i na koniec dodam jedno: zakończcie już tą dyskusję - wiemy jaka była prawda, widzieliśmy, więc szkoda zdrowia na wdawanie się w bzdurne wymiany zdań. Czasu nikt nie cofnie a myślę, że jeszcze przyjdzie okazja przypomnieć kiedy trzeba i komu trzeba to, co działo się w miniony weekend...

Piwa w dłoń i do zobaczenia za rok! Oby nie w Gdyni, choć ponoć finały juniorskie przypisane są do tego miasta na kolejne dziesięć lat :lol: :lol: :twisted:
Obrazek

you're as good as your last performance

zołnierz

Postautor: zołnierz » 30 maja 2005, 12:43

Zołnierz pisze:
KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać

Wiesz na czym polega pech? Ze te rzeczy były robione ale wszyscy mają to w d.... bo nikt już nie interesuje się kobica koszykówką. A tu nagle trafiliście na Klub który ma kibiców. I możesz Mi uwiezryć ,że to początek. I warto było? Moze rewanż na neutralnym parkiecie? Jak znam zycie to Olimpia jest gotowa ,a wasi działacze? Ty znasz odpowiedz! NIGDY!

REWANŻ?

Uwierzyć

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 12:43

Zołnierz pisze:
Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie...

dokładnie tak masz racje

Zołnierz pisze:...Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.

Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?

No nie wiem o jakiej drużynie piszesz bo napewno nie o Juniorkach Lotosu

A co do trenera, który jeżdzi po pijanemu naprawde nie mam pojęcia o kim piszesz chyba się rozpędziłeś zabardzo

A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”