KIBIC pisze:(...)A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl
A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam
Moderator: Moderatorzy
KIBIC pisze:(...)A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl
KIBIC pisze:Zołnierz pisze:
Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie...
dokładnie tak masz racjeZołnierz pisze:...Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.
Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?
No nie wiem o jakiej drużynie piszesz bo napewno nie o Juniorkach Lotosu
A co do trenera, który jeżdzi po pijanemu naprawde nie mam pojęcia o kim piszesz chyba się rozpędziłeś zabardzo
A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl
Zołnierz pisze:Ale Mi nie chodziło o juniorki tylko seniorki! Naprawdę nie wiesz którego trenera ( nie głównego ) Policja złapała na alkomacie? Zartujesz. My czytamy gazety. Pozdrawiam
Seba pisze:A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam![]()
![]()
Seba pisze:KIBIC pisze:Seba pisze:A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam![]()
![]()
Lubow Szwecowa
ehhh... nie rozśmieszaj!
KIBIC pisze:Zołnierz pisze:Ale Mi nie chodziło o juniorki tylko seniorki! Naprawdę nie wiesz którego trenera ( nie głównego ) Policja złapała na alkomacie? Zartujesz. My czytamy gazety. Pozdrawiam
Nie wiem serio pisze tzn domyślam się ale to jest bzduraSeba pisze:A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam![]()
![]()
Lubow Szwecowa
Zołnierz pisze:Słowa Koziorowicza na końcu meczu;
,,Ja prowadzę zespół,,
Moja rozmowa z Nim.
Chodzi o junorki . Zresztą widziałeś ławkę Lotosu. co tu dodawać
KIBIC pisze:Zołnierz pisze:Słowa Koziorowicza na końcu meczu;
,,Ja prowadzę zespół,,
Moja rozmowa z Nim.
Chodzi o junorki . Zresztą widziałeś ławkę Lotosu. co tu dodawać
Po meczu to ja nikogo nie słucham bo mam ciekawsze zajęcia niż słuchanie trenera albo kogoś innegoŁawke widziałem i jedno mi się tylko nie podobało i napewno nie było to zachowanie Krzysia
Zołnierz pisze:
Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś.więc ja tobie przekazuje jego słowa.
KIBIC pisze:Zołnierz pisze:
Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś.więc ja tobie przekazuje jego słowa.
A to Ty dorwałeś Krzysia po meczu ?![]()
Jeśli tak to ja połowe z tej rozmowy słyszałemi jednak kogoś z forum widziałem na własne oczy
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości