FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 12:48

KIBIC pisze:(...)A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl

A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 12:49 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 12:48

KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:
Tak naprawdę nie ma znaczenia co My myślimy co Wy myślicie...

dokładnie tak masz racje

Zołnierz pisze:...Macie złoto. Oki. Ale co to za złoto? Dla kogo? I kto bedzie wasz szanował za nie? Pojadą dziewczyny z Gdyni (pojecie żadne )bo ile w pierwszej 6-7 jest Gdyni i wszyscy tak będą myśleć swoje. Smrodu nie zatrzymasz.
trener jeżdzi po wódce,inna się bije. I to w jednym sezonie.

Może powiesz Nam o którym Klubie mówię?

No nie wiem o jakiej drużynie piszesz bo napewno nie o Juniorkach Lotosu

A co do trenera, który jeżdzi po pijanemu naprawde nie mam pojęcia o kim piszesz chyba się rozpędziłeś zabardzo

A i poruszyłeś ważną sprawe zespół Juniorek Lotosu to nie te same zawodniczki , które grają w tbl

Ale Mi nie chodziło o juniorki tylko seniorki! Naprawdę nie wiesz którego trenera ( nie głównego ) Policja złapała na alkomacie? Zartujesz. My czytamy gazety. Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 12:50

KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać

Czyżby Lotos seniorki A Lotos juniorki to dwa różne Kluby? :lol: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 12:52

Anonymous pisze:
KIBIC pisze:Mam nadzieje, że moderator usunie te ostatnie posty bo co niektórzyzaczli przeginać

Czyżby Lotos seniorki A Lotos juniorki to dwa różne Kluby? :lol: :lol: :lol:

dałbym zakład ,że junioki prowadzi facet od seniorek. No chyba nie powiesz,że jest inaczej?

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 12:53

Zołnierz pisze:Ale Mi nie chodziło o juniorki tylko seniorki! Naprawdę nie wiesz którego trenera ( nie głównego ) Policja złapała na alkomacie? Zartujesz. My czytamy gazety. Pozdrawiam

Nie wiem serio pisze tzn domyślam się ale to jest bzdura

Seba pisze:A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam :lol: :lol: :lol:

Lubow Szwecowa
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 12:58

KIBIC pisze:
Seba pisze:A kto był ich trenerem w końcu? Może nas oświecisz? Tak pani do podtrzymywania słupa na sali, czy ... tak z ciekawości pytam :lol: :lol: :lol:

Lubow Szwecowa

ehhh... nie rozśmieszaj! :(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 13:01

Seba pisze:
KIBIC pisze:

Lubow Szwecowa

ehhh... nie rozśmieszaj! :(

No na oficjalnej stronie klubu tak pisze :roll: :wink:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 13:03

a co ma do rzeczy kto jest trenerem. pierwszym trenerem jest Szwecowa a konsultantem Koziorowicz.

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 13:04

KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:Ale Mi nie chodziło o juniorki tylko seniorki! Naprawdę nie wiesz którego trenera ( nie głównego ) Policja złapała na alkomacie? Zartujesz. My czytamy gazety. Pozdrawiam

Nie wiem serio pisze tzn domyślam się ale to jest bzdura

Lubow Szwecowa

Słowa Koziorowicza na końcu meczu;

,,Ja prowadzę zespół,,

Moja rozmowa z Nim.
Chodzi o junorki . Zresztą widziałeś ławkę Lotosu. co tu dodawać

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 13:05

Anonymous pisze:a co ma do rzeczy kto jest trenerem. pierwszym trenerem jest Szwecowa a konsultantem Koziorowicz.

Tobie dziękujemy. cenimy sobie kibiców nie bojących sie przedstawiąć. więc nie pisz,bo i tak mamy to wszycy w ..........

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 13:12

Zołnierz pisze:Słowa Koziorowicza na końcu meczu;

,,Ja prowadzę zespół,,

Moja rozmowa z Nim.

Po meczu to ja nikogo nie słucham bo mam ciekawsze zajęcia niż słuchanie trenera albo kogoś innego :mrgreen: Ławke widziałem i jedno mi się tylko nie podobało i napewno nie było to zachowanie Krzysia :?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 13:14

KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:Słowa Koziorowicza na końcu meczu;

,,Ja prowadzę zespół,,

Moja rozmowa z Nim.

Po meczu to ja nikogo nie słucham bo mam ciekawsze zajęcia niż słuchanie trenera albo kogoś innego :mrgreen: Ławke widziałem i jedno mi się tylko nie podobało i napewno nie było to zachowanie Krzysia :?

Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś. :? więc ja tobie przekazuje jego słowa.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 13:16

Zołnierz pisze:
Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś. :? więc ja tobie przekazuje jego słowa.

A to Ty dorwałeś Krzysia po meczu ? :evil:
Jeśli tak to ja połowe z tej rozmowy słyszałem :? i jednak kogoś z forum widziałem na własne oczy :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 30 maja 2005, 13:24

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 13:24

KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:

A to Ty dorwałeś Krzysia po meczu ? :evil:
Jeśli tak to ja połowe z tej rozmowy słyszałem :? i jednak kogoś z forum widziałem na własne oczy :lol:

Ano ja i gość zaczął krecić. A jak już sprzedał to,że ,,trzeba umieć wykorzystywać sedziowanie we własnej sali ,bo ja kiedyś byłem w Krakowie ......,, a póżniej wiedząc,że palnął głupotę stwierdzał,, nie chwytać mnie proszę za słówka,, to miałem ubaw. więc to wszystko były jego słowa. zresztą dzień predzej się też popisał. rozmawialiśmy o szwejcowej i tym dlaczego jest jak jest. Kiedyś Tobie to napiszę.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”