OSA bardzo dobra

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 30 maja 2005, 15:39

Gratulacje dla Osy i oczywiscie dla OLIMPII. Mysle dziewczyny, ze przy nastepnej okazji poplyniecie z olejami gladko i bardzo wysoko.

POZNAŃ TO JEST POTĘGA!
POZNAŃ NAJLEPSZY JEST!
POZNAŃ TRZEBA SZANOWAĆ!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 16:00

Wspólne zdjęcie zawodniczek Osy i Olimpii - zwycięzców zakończonych wczoraj finałów! Przyjaciółki z boiska...

Obrazek

Pozdrowionka Osanki!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

pazdzioch - osanka :)

Postautor: pazdzioch - osanka :) » 30 maja 2005, 16:26

Drugia piatka Osa rowniez was pozdrawia :)
Tez zalujemy ze Karinka miala taki wplyw na wasz mecz z Gdynia :/
Powtorze sie jeszcze raz... ja wiem i syscy inni ze MP juniorek tego sezonu jest Olimpia Poznan!
Czekam na przyszly sezon... zeby sie z wami zmierzyc... i nie dac d... tak jak to sie stalo 28 maja 2005r!
3majcie sie i dalej pracujcie... a zostanie to sysko wynagrodzone...
Olimpia i Osa - wierni tradycja wierni druzynie poki my trwamy nasze kluby nie zgina :) troszke przerobione i nie zabardzo zrymowane... :P heh ajjj :)

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 17:18

pazdzioch - osanka \":)\" pisze:Drugia piatka Osa rowniez was pozdrawia :)
Tez zalujemy ze Karinka miala taki wplyw na wasz mecz z Gdynia :/
Powtorze sie jeszcze raz... ja wiem i syscy inni ze MP juniorek tego sezonu jest Olimpia Poznan!
Czekam na przyszly sezon... zeby sie z wami zmierzyc... i nie dac d... tak jak to sie stalo 28 maja 2005r!
3majcie sie i dalej pracujcie... a zostanie to sysko wynagrodzone...
Olimpia i Osa - wierni tradycja wierni druzynie poki my trwamy nasze kluby nie zgina :) troszke przerobione i nie zabardzo zrymowane... :P heh ajjj :)

Oj musicie się postarać . Choć trzeba przyznać ,że potraficie użądlić Olimpie centralnie w samą ........ :lol: Ale w tym roku ,to My Was.

Postautor: pazdzioch - osanka :) » 30 maja 2005, 17:40

Masz racje Zolnierz w tym roku dostalysmy centralnie .... :P
Ale juz w nasza tym glowa (i cala reszta) zeby w przyszlym sezonie sie spotkac.... :) hehe :D
a powiesz mi czemu na mnie mowisz "mala P" hmmm :D pozdrawiam

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 17:49

pazdzioch - osanka \":)\" pisze:Masz racje Zolnierz w tym roku dostalysmy centralnie .... :P
Ale juz w nasza tym glowa (i cala reszta) zeby w przyszlym sezonie sie spotkac.... :) hehe :D
a powiesz mi czemu na mnie mowisz "mala P" hmmm :D pozdrawiam

Oczywiście. Przecież jest ,,Duże P,, z Warszawy. Więc niech bedzie i ,,Małe P,, od nazwiska. Ja już powiedziałem,że z sympatią Poznań odnosił się do Zgorzelaca długo przed tymi finałami. To była chęć rewanzu. Ale zdrowego rewanżu. Myslisz,że Olimpia musi szykowac maść na ukonszenia w przyszłym roku? Już się obawiamy o zdrowie! Pozdrawiam :lol:

pazdzioch - osanka

Postautor: pazdzioch - osanka » 30 maja 2005, 18:05

Zolnierz tak Olimpia powinna szykowac masc na ukaszenia... :P
A zrewanzowaly sie dziewczyny za zeszly sezon i jestesmy 1:1 wiec ciekawie zapowiada sie przyszly sezon... :) Dozobaczenia... moze jakis turniej zrobicie na poczatku sezonu ?? :)

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 30 maja 2005, 18:07

nie zapominajcie o Ostrovii :D :D :D my też nieźle namieszamy :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 18:10

pazdzioch - osanka pisze:(...) moze jakis turniej zrobicie na poczatku sezonu ?? :)

Mówisz - masz... ;) Porozmawiamy z naszymi trenerami... ale pewnie bardzo chętnie zmierzą się z mocnym, sympatycznym przeciwnikiem przed kolejnym sezonem ;) Do zobaczenia... tym razem nie w piekle... będzie sympatyczniej ;) hihi

Pozdrowionka Pazdzioszku!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Postautor: pazdzioch - osanka :) » 30 maja 2005, 18:40

Seba 3mam za slowo...
Wiec dwa mocne sympatyczne zespoly zmierza sie z soba :) no i wkoncu pogadamy sobie :) zebysmy nie byli tylko na "machanie" heh :) :P pozdrawiam Seba :D

seven
Nowy na forum

Re: OSA bardzo dobra

Postautor: seven » 30 maja 2005, 20:34

MATKA pisze:A ja i tak uważam, że OSA Zgorzelec jest jednym z lepszych zespołów. Jak widziałam te zawodniczki to do wysokich ich nie można zaliczyć a świetnie dały sobie radę w tym roku a nie mówiąc o poprzednim. Zadna z tych dziewcząt nie gra w pierwszoligowych drużynach, nie mają ogrania z takimi zespołami. Te pozostałe trzy drużyny mają w składzie dziewczyny grające w I lidze nie mówiąc o Kadrze Polski. W OSIE nie ma żadnej kadrowiczki a drużyna dwa lata pod rząd zdobywa medale. :D Gdzie jest trener kadry :?: :?: :?: Czy może ma klapki na oczach :?: :?: Czy może liczą się tylko drużyny z dużych miast :?: :?: :?: :oops: oraz pieniądze :?: GRATULACJE DLA OSY. Poznań przegrał z sędziami i działaczami to też trzeba dodać bo sędziowie sami na ten pomysł by nie wpadli :P Gratulacje dla trenera Pietryka za osiągnięcie takiego wyniku. :D

Bardzo Panią przepraszam, ale zespół SKS 12 W-wa także nie grał w I lidze i nie ma żadnej reprezentantki... :shock: I to, że jest z dużego miasta to nie znaczy, że jest takie przepotworne zainteresowanie i kasa płynąca strumieniami... Jestem przekonany, że w Zgorzelcu dużo więcej osób wie dużo o Waszym zespole, a u nas niestety - było widać po warszawskiej publiczności na finałach... :oops: Przykre to ale prawdziwe - także dla nas wejście do finału było olbrzymim sukcesem, ciężko zapracowane przez cały sezon. Zespół OSY - jest wspaniałym, doskonale poukjładanym zespołem przesympatycznych dziewczyn i życzę im samych sukcesów, a my no cóż tak jakbyśmy byli obok tych finałów - bez kibiców, bez wsparcia - sami ze sobą - przykre, ale zostawiliśmy w Gdyni na parkiecie serce i dlatego ja jestem dumny :!: :!: :!:

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 31 maja 2005, 09:55

pazdzioch - osanka pisze:Zolnierz tak Olimpia powinna szykowac masc na ukaszenia... :P
A zrewanzowaly sie dziewczyny za zeszly sezon i jestesmy 1:1 wiec ciekawie zapowiada sie przyszly sezon... :) Dozobaczenia... moze jakis turniej zrobicie na poczatku sezonu ?? :)

To dobry pomysł!!! Oj szykuje sie się potężne ukonszenie!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 maja 2005, 10:12

Myślę, że po spadku my postaramy się zorganizować jakiś turniej w Ostrowie. Więc tylko pozostaje ustalić obsadę. :lol: :o :D

ZOLNIERZ

Postautor: ZOLNIERZ » 31 maja 2005, 10:17

[quote="mati"]Myślę, że po spadku my postaramy się zorganizować jakiś turniej w Ostrowie. Więc tylko pozostaje ustalić obsadę. :lol:

MY JEDZIEMY!!!!!!!!

mati niezal

Postautor: mati niezal » 31 maja 2005, 10:30

Żołnierz ja nie wiem czy pikniki mogą jechać. HEHEHE POZDRO ALL

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”