OSA bardzo dobra
Moderator: Moderatorzy
-
pazdzioch - osanka :)
Drugia piatka Osa rowniez was pozdrawia
Tez zalujemy ze Karinka miala taki wplyw na wasz mecz z Gdynia :/
Powtorze sie jeszcze raz... ja wiem i syscy inni ze MP juniorek tego sezonu jest Olimpia Poznan!
Czekam na przyszly sezon... zeby sie z wami zmierzyc... i nie dac d... tak jak to sie stalo 28 maja 2005r!
3majcie sie i dalej pracujcie... a zostanie to sysko wynagrodzone...
Olimpia i Osa - wierni tradycja wierni druzynie poki my trwamy nasze kluby nie zgina
troszke przerobione i nie zabardzo zrymowane...
heh ajjj 
Powtorze sie jeszcze raz... ja wiem i syscy inni ze MP juniorek tego sezonu jest Olimpia Poznan!
Czekam na przyszly sezon... zeby sie z wami zmierzyc... i nie dac d... tak jak to sie stalo 28 maja 2005r!
Olimpia i Osa - wierni tradycja wierni druzynie poki my trwamy nasze kluby nie zgina
-
Żołnierz
pazdzioch - osankapisze:Drugia piatka Osa rowniez was pozdrawia
![]()
Olimpia i Osa - wierni tradycja wierni druzynie poki my trwamy nasze kluby nie zginatroszke przerobione i nie zabardzo zrymowane...
heh ajjj
Oj musicie się postarać . Choć trzeba przyznać ,że potraficie użądlić Olimpie centralnie w samą ........
-
-
Żołnierz
pazdzioch - osankapisze:Masz racje Zolnierz w tym roku dostalysmy centralnie ....
![]()
Ale juz w nasza tym glowa (i cala reszta) zeby w przyszlym sezonie sie spotkac....hehe
a powiesz mi czemu na mnie mowisz "mala P" hmmmpozdrawiam
Oczywiście. Przecież jest ,,Duże P,, z Warszawy. Więc niech bedzie i ,,Małe P,, od nazwiska. Ja już powiedziałem,że z sympatią Poznań odnosił się do Zgorzelaca długo przed tymi finałami. To była chęć rewanzu. Ale zdrowego rewanżu. Myslisz,że Olimpia musi szykowac maść na ukonszenia w przyszłym roku? Już się obawiamy o zdrowie! Pozdrawiam
-
pazdzioch - osanka
pazdzioch - osanka pisze:(...) moze jakis turniej zrobicie na poczatku sezonu ??
Mówisz - masz...
Pozdrowionka Pazdzioszku!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Re: OSA bardzo dobra
MATKA pisze:A ja i tak uważam, że OSA Zgorzelec jest jednym z lepszych zespołów. Jak widziałam te zawodniczki to do wysokich ich nie można zaliczyć a świetnie dały sobie radę w tym roku a nie mówiąc o poprzednim. Zadna z tych dziewcząt nie gra w pierwszoligowych drużynach, nie mają ogrania z takimi zespołami. Te pozostałe trzy drużyny mają w składzie dziewczyny grające w I lidze nie mówiąc o Kadrze Polski. W OSIE nie ma żadnej kadrowiczki a drużyna dwa lata pod rząd zdobywa medale.Gdzie jest trener kadry
![]()
![]()
Czy może ma klapki na oczach
![]()
Czy może liczą się tylko drużyny z dużych miast
![]()
![]()
![]()
oraz pieniądze
GRATULACJE DLA OSY. Poznań przegrał z sędziami i działaczami to też trzeba dodać bo sędziowie sami na ten pomysł by nie wpadli
Gratulacje dla trenera Pietryka za osiągnięcie takiego wyniku.
Bardzo Panią przepraszam, ale zespół SKS 12 W-wa także nie grał w I lidze i nie ma żadnej reprezentantki...
-
Zołnierz
pazdzioch - osanka pisze:Zolnierz tak Olimpia powinna szykowac masc na ukaszenia...
A zrewanzowaly sie dziewczyny za zeszly sezon i jestesmy 1:1 wiec ciekawie zapowiada sie przyszly sezon...Dozobaczenia... moze jakis turniej zrobicie na poczatku sezonu ??
To dobry pomysł!!! Oj szykuje sie się potężne ukonszenie!!!
-
ZOLNIERZ
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”