KTO JEST DLA WAS MISTRZEM POLSKI????

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 13:57

Seba pisze:... a ja pewnie trochę się narażę... uważam, że choć wszyscy neutralni obserwatorzy podkreślają zupełny brak obiektywizmu sędziowania meczu, to jednak nie jest to winą koszykarek z Gdyni. Grały one o zwycięstwo, walczyły równie zażarcie, jak Olimpijki i należy docenić także ich wysiłek. .

No wkońcu ktoś to zroumiał :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 13:59

Seba, nikt przecież nie mówi o koszykarkach... fakt, że w Poznaniu wyglądały jak "little stars" no ale nikt nie powie, że nie pracowały na sukces. Inna sprawa, że były jakoś na ten sukces skazane, bo przecież Gdynia nie sprowadzała zawodniczek by je wychowywać, ale by robić wynik... No a Olimpia "śmiała" przeciwstawić się im i stąd pewnie te wszystkie, mniejsze i większe, przekręty...

Nikt nie mówi, że nie zasłużyły na sukces, bo nie pracowały, ale dlatego, że sędziowie im pomogli, bo sportowo na pewno nie prezentowały się lepiej od Olimpii!
Obrazek

you're as good as your last performance

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 14:05

KIBIC pisze:
Seba pisze:... a ja pewnie trochę się narażę... uważam, że choć wszyscy neutralni obserwatorzy podkreślają zupełny brak obiektywizmu sędziowania meczu, to jednak nie jest to winą koszykarek z Gdyni. Grały one o zwycięstwo, walczyły równie zażarcie, jak Olimpijki i należy docenić także ich wysiłek. .

Po pierwsze - kilka razy już było to pisane tutaj - NIKT z obserwatorów finałów nie ma pretensji do zawodniczek Lotosu.. to chyba oczywiste... gdybyś starał się czytać ze zrozumieniem, byś się nie kompromitował.

Po drugie - jeśli już cytujesz moje wypowiedzi, to wycinając najważniejsze fragmenty, dla Ciebie niewygodne, wyrywając myśl z kontekstu, odrobina grzeczności wymagałaby zaznaczyć to w przyjęty powszechnie sposób. Dziś juz drugi raz robisz sobie z moimi wpisami co Ci się podoba...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 14:57

Seba pisze:
KIBIC pisze:

Po pierwsze - kilka razy już było to pisane tutaj - NIKT z obserwatorów finałów nie ma pretensji do zawodniczek Lotosu.. to chyba oczywiste... gdybyś starał się czytać ze zrozumieniem, byś się nie kompromitował.

Po drugie - jeśli już cytujesz moje wypowiedzi, to wycinając najważniejsze fragmenty, dla Ciebie niewygodne, wyrywając myśl z kontekstu, odrobina grzeczności wymagałaby zaznaczyć to w przyjęty powszechnie sposób. Dziś juz drugi raz robisz sobie z moimi wpisami co Ci się podoba...

Co do drugiego to widze , że jakas cenzura zaczyna być wprowadzana na forum :? Zawsze tak robiłem i jakos Ci to nie przeszkadzało {przynajmniej tego nie pisałes} a kiedy chodzi o przegrany mecz Olimpii z Lotosem nagle Ci to zaczęło przeszkadząc dziwne ale nie mój problem.
Od siebie moge napisac, że nie nie wycinam fragmentów dla mnie nie wygodnych tylko takie na które juz odpowiadałem bo wszystko juz zostało powiedziane w tym temacie

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 15:08

:shock: Człowieku, jaka cenzura? Słoneczko za mocno przygrzało? :shock: Przerywasz dziś po raz drugi mój cytowany wpis w miejscu, które powoduje, że wypaczasz sens mojej wypowiedzi.. nie umieszczasz na końcu żadnego znaku, że obciąłeś cokolwiek z oryginalnej myśli autora, manipulując tym samym tak jak Ci wygodnie jej trescią i jeszcze bredzisz coś o cenzurze???????

Na przyszlość... (...) taki znaczek oznacza, że coś wyciąłeś (to chyba jest cenzura, jesli już używasz takich słów) i że czytający spodziewać się musi, że zacytowany wpis może mieć zupełnie inny sens, niż cytujący z niego wydobył.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 15:13

KIBIC pisze:(...)
Od siebie moge napisac, że nie nie wycinam fragmentów dla mnie nie wygodnych tylko takie na które juz odpowiadałem bo wszystko juz zostało powiedziane w tym temacie

To są moje wpisy... wraz z Twoimi komentarzami (podkreślone):

... a ja pewnie trochę się narażę... uważam, że choć wszyscy neutralni obserwatorzy podkreślają zupełny brak obiektywizmu sędziowania meczu, to jednak nie jest to winą koszykarek z Gdyni. Grały one o zwycięstwo, walczyły równie zażarcie, jak Olimpijki i należy docenić także ich wysiłek. Dla mnie żaden zespół nie wygrał - Olimpii nie pozwolono choćby spróbować wygrać, a Gdyniankom tak wywalczone zwycięstwo nie powinno dać ŻADNEJ satysfakcji.

A wiesz co jest najśmieszniejsze... że naszą BYŁA. Wiesz, jak strasznie się cieszyliśmy, że właśnie ona będzie sędziowac finał? Widzieliśmy co potrafi i wierzyliśmy, że będzie po prostu gwizdać tak jak w poprzednich meczach - równo, obiektywnie i tak, żeby nie było jej widać.

Chcieliście żeby Wam pomogła wygrac mecz??? ale Wam niepodzianke zrobiła :shock: :lol: Nie dobra kobieta :lol:
A TERAZ SERIO NASZE DZIEWCZYNY WYGRAŁY UCZCIWIE!!!

Wytłuściłem Ci fragmenty, które wyciąłeś... NO COMMENT! Uważasz, że zmienienie sensu pisanych przeze mnie słów i nie wskazanie tego, że wyciąłeś te najważniejsze fragmenty jest choć trochę uczciwsze niż sędziowanie finału... nie musisz odpowiadać - znam Twoją odpowiedz. Moją też znasz...

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, 15:19 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 15:17

Seba pisze::shock: Człowieku, jaka cenzura? Słoneczko za mocno przygrzało? :shock: Przerywasz dziś po raz drugi mój cytowany wpis w miejscu, które powoduje, że wypaczasz sens mojej wypowiedzi.. nie umieszczasz na końcu żadnego znaku, że obciąłeś cokolwiek z oryginalnej myśli autora, manipulując tym samym tak jak Ci wygodnie jej trescią i jeszcze bredzisz coś o cenzurze???????

Na przyszlość... (...) taki znaczek oznacza, że coś wyciąłeś (to chyba jest cenzura, jesli już używasz takich słów) i że czytający spodziewać się musi, że zacytowany wpis może mieć zupełnie inny sens, niż cytujący z niego wydobył.

ok teraz już wiem o co Ci chodzi :mrgreen:
akurat w tym poście o którym była mowa zapomniałem o ... sorry :mrgreen:

Ps. To nie słońce przygrzało tylko artykuł w DB mnie zdenerwował Obrazek Każdy wie jaki :?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

GDYNIA MISTRZEM !!!

Postautor: ******** » 31 maja 2005, 15:59

Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" pewnosc siebie wprowadzila was w maliny.Niepokonane poznanianki nie wiedzialy co sie dzieje jak ktos wreszcie przelamal stereotyp niepokonanej olimpi i spuscil im lansko!!! nawet cudowny trener Cudak nie byl w stanie poradzic nic sensownego!! mistrzem jest sie do czasu kolejnego meczu.....a TS ze swoimi zadartymi noskami myslaly chyba ze gdynia polozy sie i odda im złoto z zasady.... o nie drodzy kibice,te dziewczyny maja serce i calkowicie zasluzyly na ten medal!!! mecz byl zaciety od poczatku do konca ale to gdynia zwyciezyla,bez niczyjej pomocy a tymbardziej sedziow,jezeli w finalowym meczu mialy miejsce jakies naduzycia to jedynie ze strony pseudo kibicow poznania ktorzy pluli na gdynskich kibicow!! A wiec na przyszlosc WIECEJ POKORY!!!! Gdynia mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waldi
Kadet

Re: GDYNIA MISTRZEM !!!

Postautor: Waldi » 31 maja 2005, 16:09

******** pisze:Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" pewnosc siebie wprowadzila was w maliny.Niepokonane poznanianki nie wiedzialy co sie dzieje jak ktos wreszcie przelamal stereotyp niepokonanej olimpi i spuscil im lansko!!! nawet cudowny trener Cudak nie byl w stanie poradzic nic sensownego!! mistrzem jest sie do czasu kolejnego meczu.....a TS ze swoimi zadartymi noskami myslaly chyba ze gdynia polozy sie i odda im złoto z zasady.... o nie drodzy kibice,te dziewczyny maja serce i calkowicie zasluzyly na ten medal!!! mecz byl zaciety od poczatku do konca ale to gdynia zwyciezyla,bez niczyjej pomocy a tymbardziej sedziow,jezeli w finalowym meczu mialy miejsce jakies naduzycia to jedynie ze strony pseudo kibicow poznania ktorzy pluli na gdynskich kibicow!! A wiec na przyszlosc WIECEJ POKORY!!!! Gdynia mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może jeszcze jakieś bajeczki? :roll: :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Re: GDYNIA MISTRZEM !!!

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 16:14

******** pisze:Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" (...)

Tylko jedna sprawa - bo reszty wogóle nie da się komentować - za duże prostactwo :) Proponuje mniej pic jednak - ŻADNEGO takiego transparentu nie było, nie kupiliśmy nawet szampanów przed meczem finałowym. Teoria o "faworycie Olimpii" powstała w Gdyni po tym, jak to Wy najbardziej zasłużenie dostaliście potworne baty w Poznaniu (przypominam kolejno 11:0, 18:2, 36:14, 100:64). Wtedy ubzduraliście sobie, że my jestesmy 100% faworytem i że na bank jesteśmy pewni siebie :D:D:D To mnie śmieszyło od dawna nawet na tym Forum, gdzie dość obiektywnie patrzy się na wiele spraw. Pisałem kilka razy na przykład, że nasze szanse w półfinale z Osą to 50 na 50... pisałem, że faworytem u siebie jest Lotos. Patrząc na składy tylko osoba Twojego pokroju, pisząca kompletne bzdety, może wymyśleć teorię, że my byliśmy pewni siebie... tylko, że Olimpia to ZESPÓŁ! Może bez wielkich nazwisk, ale wydobywające z siebie w całym sezonie 100% mozliwości i umiejętności... i tu jest różnica.

Co do reszty... "plucia", "bez pomocy sędziów", "spuszczenia lanska", transparentu, "pseudokibicow z Poznania"... hihihihiihi... grunt, że głupota nie przeszkadza Ci pisać dobrych dowcipów. Zawsze możesz dorabiać w ostateczności, jako klaun. Masz jednak tego pecha, że tym razem po prostu duuuużo ludzi widziało prawdę... i tyle.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 16:20

A tak swoją drogą, to bardzo chętnie bym się dowiedział skąd to w Gdyni uroiła się ta teoria o "pewnej siebie Olimpii" :) Może ktoś zacytuje w końcu jakieś przykłady tej pewności, wypowiedzi trenera, koszykarek lub choćby i jakąkolwiek moją, w której ktoś uważałby Olimpię za faworytki. Kolejny przykład dorabiania chorych klimatów, by smak oszukanego zwycięstwa smakował lepiej...

GDYNIA MISTRZEM!!!!!!!!

Postautor: ********** » 31 maja 2005, 19:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Żołnierz

Re: GDYNIA MISTRZEM!!!!!!!!

Postautor: Żołnierz » 31 maja 2005, 20:53

Nikt tu nie ma pretensji do dziewczyn z Gdyni. Jeszcze raz powtarzam. To co się stało ,ten smród to sprawa lini działacze-sędziowie.

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 24 września 2005, 21:00

Najlepsze są dziewczyny z MTK Polfa PAbianice, Pozdro dla Wszystkich :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 26 września 2005, 17:59

VBW Clima Gdynia :!: :!: :!: :!:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”