******** pisze:Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" (...)
Tylko jedna sprawa - bo reszty wogóle nie da się komentować - za duże prostactwo

Proponuje mniej pic jednak - ŻADNEGO takiego transparentu nie było, nie kupiliśmy nawet szampanów przed meczem finałowym. Teoria o "faworycie Olimpii" powstała w Gdyni po tym, jak to Wy najbardziej zasłużenie dostaliście potworne baty w Poznaniu (przypominam kolejno 11:0, 18:2, 36:14, 100:64). Wtedy ubzduraliście sobie, że my jestesmy 100% faworytem i że na bank jesteśmy pewni siebie

:D:D To mnie śmieszyło od dawna nawet na tym Forum, gdzie dość obiektywnie patrzy się na wiele spraw. Pisałem kilka razy na przykład, że nasze szanse w półfinale z Osą to 50 na 50... pisałem, że faworytem u siebie jest Lotos. Patrząc na składy tylko osoba Twojego pokroju, pisząca kompletne bzdety, może wymyśleć teorię, że my byliśmy pewni siebie... tylko, że Olimpia to ZESPÓŁ! Może bez wielkich nazwisk, ale wydobywające z siebie w całym sezonie 100% mozliwości i umiejętności... i tu jest różnica.
Co do reszty... "plucia", "bez pomocy sędziów", "spuszczenia lanska", transparentu, "pseudokibicow z Poznania"... hihihihiihi... grunt, że głupota nie przeszkadza Ci pisać dobrych dowcipów. Zawsze możesz dorabiać w ostateczności, jako klaun. Masz jednak tego pecha, że tym razem po prostu duuuużo ludzi widziało prawdę... i tyle.