Pryiorytetem na ten sezon jest wyprostowanie długów, które nie ma co ukrywać są. Jednak to wszystki nie są jakieś baaardzo kosmiczne sumy i miejmy nadzieję, że spłacimy wszystko. Byłoby napewno inaczej jakby część sponsorów wywiązała się ze swoich umów.
W każdym razie przyszły sezon może nie być stracony. Dla mnie jest to jakiś punkt zwrotny. W tym sezonie trzeba jasno postawić cele: SZKOLENIE MŁODYCH! Już pewne kroki włodarze podjęli- będzie połącznie uks basket, uks kasprowiczanka i ostrovii! To na pewno wpłynie pozytywnie na szkolenie.
Nie znam tych młodych dziewczyn jednak myślę, że postaramy się powalczyć w rozgrywkach np. kadetek?
Jak chodzi o pierwszy zespół- będzie oparty na naszych wychowankach- co miejmy nadzieję przyciągnie lud na trybuny. Co za pierwszą ligą idzie będą znacznie tańsze bilety.
Jest również propozycja zrobienia Klubu Kibica 'Ostrovii', który działał by według określonych- regulaminowch zasad. Jeżeli ktoś miałby jakieś pomysły proszę o kontakt ze mną: mati@ostrovia.pl, gg:4821079, bądź- pod raczej znany już niektórym numer telefonu: 607520086
Do sprawy kibiców chcę podejść bardzo, bardzo więc proszę o nie olewanie tematu. Wiem, ze dużo jest kibiców którzy chcieliby pojechac na wyjazd dziewczyn- wszystko to można załatwić jednak jak mówię- musimy dużo rozmawiać więc zapraszam do kontaktowania się ze mną.
Jak wy patrzycie w przyszłość? (pytam ostrowiaków ale również innych kibiców kk)