Ostrovia! Co robimy?

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Ostrovia! Co robimy?

Postautor: mati » 31 maja 2005, 10:02

Nie wiadomo jeszcze do końca jaki będzie kształt kolejnych rozgrywek. Możemy być jednak przekonani, że wystartujemy w rozgrywkach ligowych sezonu 2005/2006. Na pewno związek nie ustalając jeszcze tego jakie będą rozgrywi nie pomaga drużyną. Jednak takie zamieszania była, są i będą. Co do zespołu. Najprawdopodobniej odejdą wszystkie podstawowe zawodniczki. Jednak jak mówię najprawdopodobniej. Nie chcę tutaj jeszcze jednoznacznie określać wszystkiego.
Pryiorytetem na ten sezon jest wyprostowanie długów, które nie ma co ukrywać są. Jednak to wszystki nie są jakieś baaardzo kosmiczne sumy i miejmy nadzieję, że spłacimy wszystko. Byłoby napewno inaczej jakby część sponsorów wywiązała się ze swoich umów.
W każdym razie przyszły sezon może nie być stracony. Dla mnie jest to jakiś punkt zwrotny. W tym sezonie trzeba jasno postawić cele: SZKOLENIE MŁODYCH! Już pewne kroki włodarze podjęli- będzie połącznie uks basket, uks kasprowiczanka i ostrovii! To na pewno wpłynie pozytywnie na szkolenie.
Nie znam tych młodych dziewczyn jednak myślę, że postaramy się powalczyć w rozgrywkach np. kadetek? :roll: Musialbym się w sumie zorientować mniej więcej jaki poziom mogą prezentować dziewczyny.

Jak chodzi o pierwszy zespół- będzie oparty na naszych wychowankach- co miejmy nadzieję przyciągnie lud na trybuny. Co za pierwszą ligą idzie będą znacznie tańsze bilety.

Jest również propozycja zrobienia Klubu Kibica 'Ostrovii', który działał by według określonych- regulaminowch zasad. Jeżeli ktoś miałby jakieś pomysły proszę o kontakt ze mną: mati@ostrovia.pl, gg:4821079, bądź- pod raczej znany już niektórym numer telefonu: 607520086
Do sprawy kibiców chcę podejść bardzo, bardzo więc proszę o nie olewanie tematu. Wiem, ze dużo jest kibiców którzy chcieliby pojechac na wyjazd dziewczyn- wszystko to można załatwić jednak jak mówię- musimy dużo rozmawiać więc zapraszam do kontaktowania się ze mną.

Jak wy patrzycie w przyszłość? (pytam ostrowiaków ale również innych kibiców kk)

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 14:07

mati, mati! ja chcę się zapisać :P

a tak na poważnie - zamiast robić to na hura i żeby wyglądało to tak, jak ostatnio, to nie ma sensu. lepiej zachęcać pojedyncze osoby do wzięcia udziału w dopingu, pokazać im że żeński basket to nie tylko 40 minut darcia ryja albo napalania się na dziewczyny :lol: no i później systematycznie zwiększać grupę. nie musi być to 20 osób, wystarczy kilka :wink:

poza tym żadne regulaminy nie są potrzebne... liczy się szczera chęć :)
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 maja 2005, 15:30

nie włączasz się do tego a więc delikatnie mówiąc...odbij! i jak nie znasz moich zamiarów (których prawie nikt nie zna bo mam je w głowie) to nie komentuj tego co chce zrobic bo tak czy tak mi nie pomożesz w tym!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 16:11

mati pisze:nie włączasz się do tego a więc delikatnie mówiąc...odbij! i jak nie znasz moich zamiarów (których prawie nikt nie zna bo mam je w głowie) to nie komentuj tego co chce zrobic bo tak czy tak mi nie pomożesz w tym!

hehehehe dobre :D
rozumiem, że nie będzie eliminacji do Idola, ale wszystko odbędzie się tajnym głosowaniem :lol:
goodie :D :D

ciekawe z kim bedziesz gadał? z szydercami? :lol: powodzenia życzę i masz rację - ja w to nie wchodzę 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 31 maja 2005, 16:12

Widze że wziąłeś się do roboty. I bardzo dobrze, tak trzymać. Chętnie się zapiszę :wink: :lol: .
Jak będziesz potrzebował jakiś rad, to "wujek" chętnie pomoże
A Czarnego olej, bo on tylko zdjęcia potrafi robić :!: :twisted: :lol: 8)
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 16:25

Szymon pisze:Widze że wziąłeś się do roboty. I bardzo dobrze, tak trzymać. Chętnie się zapiszę :wink: :lol: .
Jak będziesz potrzebował jakiś rad, to "wujek" chętnie pomoże
A Czarnego olej, bo on tylko zdjęcia potrafi robić :!: :twisted: :lol: 8)

teee, wujek sie znalazł :P
nic tylko by przez okna na balkon skakał :P nie mówiąc o namawianiu niektórych osobników by siadali na łóżku... 8) :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 01 czerwca 2005, 00:06

jejku bracia D. co wy sie tak ... :P :wink: mati zainicjowaleś jakieś spotkanka koszykarskie przy pifku, co by nam się nie dluzyla ta przerwa w rozgrywkach, w pierwszym nie uczestniczylem. Kiedy bedzie kolejne? :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 02 czerwca 2005, 13:17

Intarex pisze:jejku bracia D. co wy sie tak ... :P :wink: mati zainicjowaleś jakieś spotkanka koszykarskie przy pifku, co by nam się nie dluzyla ta przerwa w rozgrywkach, w pierwszym nie uczestniczylem. Kiedy bedzie kolejne? :wink:

Trzeba by cos zorganizowac. proponuje piątek..ale jak zwykle przyjdziemy w 3 osoby. No może się ktoś zreflektuje i pojawi...wiec...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 czerwca 2005, 13:22

Szymon pisze: Jak będziesz potrzebował jakiś rad, to "wujek" chętnie pomoże

"Wujek dobra rada" - skąd my to znamy... - ja też jak byłem młody zresztą, to byłem murzynem...
Daj chłopakom z radami spokój skoro nie piją... :wink: :wink: :lol:

A poważnie - powodzenia w oranizowaniu się i wyrwałości przede wszystkim.

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 02 czerwca 2005, 13:50

piątek odpada bo jest zuzel, a po nim trza pisać relacje i zapowiedź na niedziele :D sobota tyz bo Ostrovia gra mecz o utrzymanie :) bedzie jeszcze okazja mati :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 czerwca 2005, 14:14

simon pisze:"Wujek dobra rada" - skąd my to znamy... - ja też jak byłem młody zresztą, to byłem murzynem...
Daj chłopakom z radami spokój skoro nie piją... :wink: :wink: :lol:
(...)

Masz nieaktualne dane :)))))) Mati - WŁADCA KUBECZKÓW ;))) Tylko potem dywan się robił bardzo pofałdowany, podkładał nogi i ciężko przychodziło przemierzanie tych "wzgórz" ... hihihi... Intarex - na spotkanie przynieś duuuuuużo kubeczków :lol: ... hihihi.. ja już lepiej nic nie mówię, bo Wujek Matiego mnie pobije :)))))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 02 czerwca 2005, 14:18

nie pije piwa z kubeczka :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 czerwca 2005, 14:20

Kubeczki to nie dla Ciebie ;) I kto tu mówi o piwie ... hihihihi 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 czerwca 2005, 16:09

Seba pisze:.. ja już lepiej nic nie mówię, bo Wujek Matiego mnie pobije :)))))

I masz rację, nic już nie mów :!: Bo.... nie wiem co będzie :twisted: :lol: :wink: 8) :!:

Tak na poważnie to daj już Seba spokój Matiemu. Ma chłopak zapał, zdrowie i trzeba go wspierać, bo będą z niego ludzie :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 czerwca 2005, 16:17

Szymon - ależ ja go wspieram od samego początku, już sto lat temu długo gadaliśmy o tym, jak by tu jakoś w Ovii coś rozruszać... pewnie jednym z podstawowych pomysłów będzie wspólne rozrganizowanie przez oba kluby i ich kibiców spotkań Olimpia - Ostrovia... przyjazd do nas jak najliczniejszej grupy kibiców z Ostrowa, sporo dodatkowych imprez, szczególna oprawa... ale ciiiii... ;) A co do organizacji kibiców Ovii - będzie trudno, ale Mati da radę... no i potrafi mieć dystans do własnej osoby, więc wzajemne żarciki znosi lepiej niż... robienie zdjęć z Dydek :lol: :lol: ;) żartuje... hihi...

A Ty Szymon szykuj formę, bo wiesz... ;))))) Łatwo nie będzie... hehe

Wróć do „Inne kluby”