Z dzisiejszych wynikow wiem tylko ze do finalowej czworki weszla juz na pewno szkola z Pabianic wygrywajac 2 mecze w swojej grupie (3-zespolowej) z Gorzowem i Chelmem. Jutro dokonczenie gier grupowych i polfinaly. Z kazdej z 4. grup (3 lub 4 zespoly w kazdej) awansuje zwyciezca do grupy walczacej o tytul, 2. miejsca walcza o 5-8 itd. Wiecej szczegolow postaram sie podac jutro. Wynikow innych grup na razie nie znam bo graly w kilku halach a ja bylem tylko w jednej
Gimnazjada
Moderator: Moderatorzy
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gimnazjada
Od dzis w Łodzi odbywa sie Gimnazjada. Graja zwyciezcy wojewodztw. Od poniedzialku do srody rywalizuja dziewczyny, od czwartku do soboty chlopcy.
Z dzisiejszych wynikow wiem tylko ze do finalowej czworki weszla juz na pewno szkola z Pabianic wygrywajac 2 mecze w swojej grupie (3-zespolowej) z Gorzowem i Chelmem. Jutro dokonczenie gier grupowych i polfinaly. Z kazdej z 4. grup (3 lub 4 zespoly w kazdej) awansuje zwyciezca do grupy walczacej o tytul, 2. miejsca walcza o 5-8 itd. Wiecej szczegolow postaram sie podac jutro. Wynikow innych grup na razie nie znam bo graly w kilku halach a ja bylem tylko w jednej
-
Gość
Gimnazjada
no i znów Ostrów daje o sobie znac po podstawówce przyszedl czas na gimnazja. Co prawda o 3,ale i tak dobrze 
Szymon pisze:Brawo!!!
Chociaż jeden nasz mały sukces w koszykówce młodzieżowej.
Nie chciałbym umniejszać sukcesu Pabianicom, Koszalinowi, Ostrowowi czy Gdyni, jednak w gimnazjadzie nie startowały przynajmniej dwa zespoły które prawdopodobnie spotkały by się w finale - myślę o mistrzach wojewodztw : Wielkopolskiego i Mazowieckiego, czyli MUKS Poznań i SKS 12 Warszawa. Terminy Gimnazjady były tragiczne - wydłużyło to sezon do prawie JEDENASTU miesięcy - tego żaden zespół nie jest w stanie znieść bez kontuzji
-
Gość
-
ktos
-
Gość
-
Gość
gimnazjada
myślę, że 1 miejsce zdobyłby ŁKS, zdyskwalifikowany w paskudny sposób...[/b]
-
gosc
Swietna zgranie terminow!!!!!! Dziwie sie tylko ,ze zespoly klasowe decyduja sie na udzial w takich bzdziarskich rozgrywkach majac przed soba ciezkie mecze w finale MP Kadetek. Oby obylo sie bez kontuzji!!!!!!!! bo pamietamy jak w zeszlym roku Motyl rozwalila sobie, na tego typu IMPREZIE kolano!!! ale moze i dobrze ,bo kto mysli to nie gra w podworkowych rozgrywkach a spokojnie szykuje sie na finaly:) A panienki -Mistrzynie Gimnazjady- beda podpierac sie nosem w Olsztynie.....powodzenia !!!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”