Co słychać w AZS-ie?

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

kula
Amator
Kontaktowanie:

Co słychać w AZS-ie?

Postautor: kula » 10 maja 2005, 12:12

Kilka tygodni temu koszykarki AZS-u Poznań zakończyły sezon 2004/2005. Nie oznacza to jednak, że sternicy klubu i zawodniczki leniuchują. Wręcz przeciwnie szefowie akademickiej drużyny po tym jak znaleźli następcę Romana Habera na ławce trenerskiej (został nim Grzegorz Szajek - przyp red.) starają się o zabezpieczenie budżetu zespołu na przyszły sezon oraz o zatrzymanie, co najmniej trzonu składu z zakończonego kilka tygodni temu sezonu.
Wszystkie zawodniczki reprezentujące barwy akademickiej drużyny, w zakończonym sezonie wyrażają chęć pozostania, w klubie na kolejny sezon. Działacze już rozpoczęli negocjacje, w sprawie podpisania nowych kontraktów z zawodniczkami. „ Klub zaczął rozmowy z zawodniczkami. Mnie osobiście zaproponowano podpisanie nowego kontraktu. Jestem na pewno bliżej pozostania, w Poznaniu niż gry w innym klubie. Szczegółów nie mogę jednak ujawniać. Czas na podjęcie decyzji daliśmy sobie do końca maja „ - powiedziała kapitan akademiczek Beata Krupska Tyszkiewicz. W klubie wciąż też poszukuje się kolejnych sponsorów dla koszykówki żeńskiej, w Poznaniu. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że w najbliższych tygodniach zostaną podpisane umowy z dotychczasowymi sponsorami zespołu oraz podjęte zostaną rozmowy z producentem kosmetyków „NIVEA”, który miał by najprawdopodobniej zostać sponsorem tytularnym akademickiej ekipy. „ Wszystko to świeże sprawy rudno na razie mówić coś więcej. Przed nami ciężki wytężony okres pracy by zawodniczką i trenerowi zapewnić komfort pracy „ – powiedział prezes sekcji koszykówki AZS – Paweł Leszek Klepka.

Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 maja 2005, 13:53

Ciekawie ciekawie, Łukasz zamieściłem twój tekst na stronce. Pozdro!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 29 maja 2005, 15:56

Odpowiedź na to pytanie jest chyba niezwykle prosta: ROZSYPUJE SIE! Braki finansowe spowodowały że kontrakty naszych dziewczyn z innymi klubami zbliżają sie do skutku! Nie wiadomo czyja to wina czy działaczy czy zawodniczek! Mozemy miec tylko nadzieje ze pieniadze sie znajda i w przyszłym sezonie zobaczymy nasz Azs tylko ze z innym trenerem :evil: ! Jeśli Ola i Beata odejda z klubu wszystko sie zmieni! Bez Karpika to bedzie inny zespól :( :cry: :cry: ! Ona nie moze tego zrobić grac tam w jakims gorzowie! OLA NIE RÓB TEGO POTRZEBUJEMY CIE W POZNANIU! :( Gdzie ja bede mogl ogladac Karpika w akcji! Nie Nie Nie Rób nam tego!

Zostań z nami, hej Ola zostań z nami... :(

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 13 czerwca 2005, 16:34

Łukasz!!!! I co dalej ???Masz jakieś wieści na temat sponsorów???Słyszałem że klapa i w tym sezonie będą Ci sami co w poprzednim....????
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 13 czerwca 2005, 19:12

Wrona pisze:Łukasz!!!! I co dalej ???Masz jakieś wieści na temat sponsorów???Słyszałem że klapa i w tym sezonie będą Ci sami co w poprzednim....????

skad to wiesz?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 czerwca 2005, 21:10

Potwierdzam tak mi powiedzial Kula w naszej rozmowie jakis czas temu za posrednictwem GG. Ale nie pekajcie jeszcze jest czas do sezonu, ale dzialacze musza dzialac a nie spac! Do dziela dzialacze. 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 13 czerwca 2005, 22:48

Dokładnie żeby tylko nie zaspali

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 14 czerwca 2005, 09:45

[-X Nie wolno wam spać!!!! Obudzić się i to już #-o musiacie intensywnie mysleć!! A tak wogóle to jestem ciekaw czy próbowali pogadac o ponownym sponsoringu przez panią K. Osobiście to nie przepadam za tą panią aczkolwiek ma kase i mogła by juz bez zmieniania nazwy klubu dołożyć trochę kasy! Co sądzicie?? :-k

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 czerwca 2005, 11:38

Nigdy wiecej Grazyny w naszym klubie. :twisted: :twisted:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 czerwca 2005, 11:44

Kaske by mogła dać ale pewnie znowu zmieniła by się nazwa klubu co raczej nie jest ciekawym pomysłem :) Po tym co zrobiła na pewno nie jest zbyt mile widziana ale każda pomoc się liczy :D

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 14 czerwca 2005, 13:18

Grażyny ja tez niechce bo ona chyba w kosz grac nie umie ale jakby pomogła finansowo to bym się nie obraził!!!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 14 czerwca 2005, 13:29

Ale żeby nam barwy klubowe zmienili....!!!!!!!Nie napewno Grażyny nie chcemy.....Nivea miała sponsorować a tu klapa... :(
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Wróć do „AZS Poznań”