Marta Korgiel i Gosia Pietraś we Francji

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Marta Korgiel i Gosia Pietraś we Francji

Postautor: Viallos » 09 czerwca 2004, 18:08

Mogę potwierdzić informację którą podaje http://www.actisports.fr.st/. Marta Korgiel zagra w EAC Evreux (NF1) natomiast Gosia Pietraś w BC Chalon (NF2).

Początkowo był plan aby obie grały w Evreux jednak na przeszkodzie stanął limit obcokrajowców obowiązujący w lidze francuskiej.

Oto dowód :D

Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Marta Korgiel i Gosia Pietraś we Francji

Postautor: MARIO » 09 czerwca 2004, 19:40

Ooo kurde !!! No to jestem pod wrażeniem !!! Viallos czy to oznacza, że...będziesz odwiedzał Francję ??

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 czerwca 2004, 19:57

MARIO pisze:Ooo kurde !!! No to jestem pod wrażeniem !!! Viallos czy to oznacza, że...będziesz odwiedzał Francję ??

A jakie mam wyjście!

PS
Dobrze że są tanie linie lotnicze! Będę u niej szybciej niż np. w Poznaniu :D :wink:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 10 czerwca 2004, 08:05

Viallos pisze:
MARIO pisze:Ooo kurde !!! No to jestem pod wrażeniem !!! Viallos czy to oznacza, że...będziesz odwiedzał Francję ??

A jakie mam wyjście!

PS
Dobrze że są tanie linie lotnicze! Będę u niej szybciej niż np. w Poznaniu :D :wink:

No to będziemy mieli swojego wysłannika na ME U20 we Francji :?: Chociaż te tanie linie lotnicze kuszące... :roll:

Saletra

Postautor: Saletra » 10 czerwca 2004, 11:01

no to moze mMarta zacznie wreszcire grac lepiej pamietam ja jak pare lat temu grala w rezerwach wlokniarza pabianic ( mieli wtedy fajna pania trener) zapowiadala sie na olbrzymi talent widzialem ja w reprezentacji...moze mi ktos powiedziec dlaczego obecnie Marcie tak do reprezentacji daleko? Trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie wreszczie przebudzi z apatii i jak cznie zdobywac w lidze francuskiej 15 pkt na mecz to Koniu ja powola do kadry trzyamam kcuki z Marta ( oby nareszczie znalazly sie jakies bodżce ktore wywoloaja sportowa zlosc i np za rok zobaczymy Marte w reprezentacji tego jej zycze i 3mam za nia kcuki)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 10 czerwca 2004, 12:03

Saletra pisze:no to moze mMarta zacznie wreszcire grac lepiej pamietam ja jak pare lat temu grala w rezerwach wlokniarza pabianic ( mieli wtedy fajna pania trener) zapowiadala sie na olbrzymi talent widzialem ja w reprezentacji...moze mi ktos powiedziec dlaczego obecnie Marcie tak do reprezentacji daleko? Trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie wreszczie przebudzi z apatii i jak cznie zdobywac w lidze francuskiej 15 pkt na mecz to Koniu ja powola do kadry trzyamam kcuki z Marta ( oby nareszczie znalazly sie jakies bodżce ktore wywoloaja sportowa zlosc i np za rok zobaczymy Marte w reprezentacji tego jej zycze i 3mam za nia kcuki)

Tak między nami mówiąc to Marta była powołana przez Konia do reprezentacji, była na obozie w Wałczu i prawdopodobnie gdyby nie nieszczęśliwy uraz na ostatnim treningu kadry przed meczami z Litwą w Gorzowie to byłaby w tej chwili w Australi i Nowej Zelandi. 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 czerwca 2004, 15:16

Saletra pisze:no to moze mMarta zacznie wreszcire grac lepiej pamietam ja jak pare lat temu grala w rezerwach wlokniarza pabianic ( mieli wtedy fajna pania trener) zapowiadala sie na olbrzymi talent widzialem ja w reprezentacji...moze mi ktos powiedziec dlaczego obecnie Marcie tak do reprezentacji daleko? Trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie wreszczie przebudzi z apatii i jak cznie zdobywac w lidze francuskiej 15 pkt na mecz to Koniu ja powola do kadry trzyamam kcuki z Marta ( oby nareszczie znalazly sie jakies bodżce ktore wywoloaja sportowa zlosc i np za rok zobaczymy Marte w reprezentacji tego jej zycze i 3mam za nia kcuki)

Zapowiadała się, o tak ale poznała....... VIALLOSA!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 10 czerwca 2004, 19:32

Dobra, dobra - gdyby nie ja to ... zresztą sam zobacz co Marta napisała na swoim forum

Ja od siebie śle podziękowania wszystkim przeglądającym moją stronke i szczególne podziekowania i całusy dla mojego administratora który spisał się w tej roli znakomicie (zreszta w tej i nie tylko w tej!!), zawsze mnie wspierał, potrzymywał na duchu i zawsze we mnie wierzył! WIELKIE DZIĘKI!!

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 10 czerwca 2004, 22:45

Viallos pisze:Dobra, dobra - gdyby nie ja to ... zresztą sam zobacz co Marta napisała na swoim forum

Ja od siebie śle podziękowania wszystkim przeglądającym moją stronke i szczególne podziekowania i całusy dla mojego administratora który spisał się w tej roli znakomicie (zreszta w tej i nie tylko w tej!!), zawsze mnie wspierał, potrzymywał na duchu i zawsze we mnie wierzył! WIELKIE DZIĘKI!!

A autoryzacja tej wypowiedzi to była? :roll: :P :wink:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 10 czerwca 2004, 22:57

No tak, a gdzie autoryzacja Viallos? Pędem do Francji po autoryzację i dopiero na forum :lol: :wink: :wink: 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 czerwca 2004, 09:38

Viallos pisze:Dobra, dobra - gdyby nie ja to ... zresztą sam zobacz co Marta napisała na swoim forum

Stary, lipa wielka!!!! Nie łykam tego :lol: :lol: . Coś mi tu nie gra :lol: :lol: To jest chyba jeden wielki spisek! :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 11 czerwca 2004, 12:32

No wiecie co. Porownywac naszego nowego Admina do tych "świetnych" dziennikarzy, dla których autoryzacja jest zbędna.

Nieładnie, nieładnie. :lol: :lol: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 czerwca 2004, 22:37

Wojteg pisze:No wiecie co. Porownywac naszego nowego Admina do tych "świetnych" dziennikarzy, dla których autoryzacja jest zbędna.

Nieładnie, nieładnie. :lol: :lol: :wink: :wink:

Ej sorry bardzo ale Viallos z Marta to zaczął się zadawać już dawno temu, (i wtedy przestała grać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) I to tylko Ty porównujesz go do tych "świetnych " dziennikarzy. WSTYDŹ SIĘ!!!!!!!!!
Naszego Admina tak porównywać????? WSTYD!!!!!!!!

Obrazek

kibic

Postautor: kibic » 15 czerwca 2004, 14:40

Gratulacje dla Marty,spełniło sie Jej marzenie o wyjezdzie do Francji z tego co wiem to nie pierwszy raz była już tam na testach.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”