Początkowo był plan aby obie grały w Evreux jednak na przeszkodzie stanął limit obcokrajowców obowiązujący w lidze francuskiej.
Oto dowód

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARIO pisze:Ooo kurde !!! No to jestem pod wrażeniem !!! Viallos czy to oznacza, że...będziesz odwiedzał Francję ??
Viallos pisze:MARIO pisze:Ooo kurde !!! No to jestem pod wrażeniem !!! Viallos czy to oznacza, że...będziesz odwiedzał Francję ??
A jakie mam wyjście!
PS
Dobrze że są tanie linie lotnicze! Będę u niej szybciej niż np. w Poznaniu![]()
Saletra pisze:no to moze mMarta zacznie wreszcire grac lepiej pamietam ja jak pare lat temu grala w rezerwach wlokniarza pabianic ( mieli wtedy fajna pania trener) zapowiadala sie na olbrzymi talent widzialem ja w reprezentacji...moze mi ktos powiedziec dlaczego obecnie Marcie tak do reprezentacji daleko? Trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie wreszczie przebudzi z apatii i jak cznie zdobywac w lidze francuskiej 15 pkt na mecz to Koniu ja powola do kadry trzyamam kcuki z Marta ( oby nareszczie znalazly sie jakies bodżce ktore wywoloaja sportowa zlosc i np za rok zobaczymy Marte w reprezentacji tego jej zycze i 3mam za nia kcuki)
Saletra pisze:no to moze mMarta zacznie wreszcire grac lepiej pamietam ja jak pare lat temu grala w rezerwach wlokniarza pabianic ( mieli wtedy fajna pania trener) zapowiadala sie na olbrzymi talent widzialem ja w reprezentacji...moze mi ktos powiedziec dlaczego obecnie Marcie tak do reprezentacji daleko? Trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie wreszczie przebudzi z apatii i jak cznie zdobywac w lidze francuskiej 15 pkt na mecz to Koniu ja powola do kadry trzyamam kcuki z Marta ( oby nareszczie znalazly sie jakies bodżce ktore wywoloaja sportowa zlosc i np za rok zobaczymy Marte w reprezentacji tego jej zycze i 3mam za nia kcuki)

Ja od siebie śle podziękowania wszystkim przeglądającym moją stronke i szczególne podziekowania i całusy dla mojego administratora który spisał się w tej roli znakomicie (zreszta w tej i nie tylko w tej!!), zawsze mnie wspierał, potrzymywał na duchu i zawsze we mnie wierzył! WIELKIE DZIĘKI!!
Viallos pisze:Dobra, dobra - gdyby nie ja to ... zresztą sam zobacz co Marta napisała na swoim forumJa od siebie śle podziękowania wszystkim przeglądającym moją stronke i szczególne podziekowania i całusy dla mojego administratora który spisał się w tej roli znakomicie (zreszta w tej i nie tylko w tej!!), zawsze mnie wspierał, potrzymywał na duchu i zawsze we mnie wierzył! WIELKIE DZIĘKI!!
Viallos pisze:Dobra, dobra - gdyby nie ja to ... zresztą sam zobacz co Marta napisała na swoim forumJa od siebie śle podziękowania wszystkim przeglądającym moją stronke i szczególne podziekowania i całusy dla mojego administratora który spisał się w tej roli znakomicie (zreszta w tej i nie tylko w tej!!), zawsze mnie wspierał, potrzymywał na duchu i zawsze we mnie wierzył! WIELKIE DZIĘKI!!

Wojteg pisze:No wiecie co. Porownywac naszego nowego Admina do tych "świetnych" dziennikarzy, dla których autoryzacja jest zbędna.
Nieładnie, nieładnie.![]()
![]()
![]()

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości