Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
GURU pisze:Viallos pisze:Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.
Tego własnie sie obawiam. Kazdego roku przyjezdzamy na mecz Włokniarza i co rok jest coraz mniej kibiców.
Taka polityka klubu niestety
Viallos pisze:Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.
Na mecze będą przychodzili sami działacze z Polfy i będą podziwiać swój zespół. A normalni kibice zapomną w ogóle, że w Pabianicach jest koszykówka.
Ja, podobnie jak Szymon, mam nadzieję, że działacze jeszcze się obudzą i nie puszczą Reni nigdzie. Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicami
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:... Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicamibo o takich mówił prezes.
No jak to gdzie
Przecież jest Pantelejeva, Toma, teraz dojdzie jeszcze Krupska. Przecież one się bardzo będą identyfikować z Pabianicami(czyt. z pabianickimi pieniędzmi)
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Belfer
- Żak
Jak przeczytałem, że Renia odchodzi, normalnie miałem szklany w oczach! Co ci idioci robią z tym klubem, czy to ma być prywatny klub kilku pseudo-działaczy i pseudo-biznesmenów. Kto za to wszystko odpowiada...! Ma kłopoty zdrowotne no to trzeba się Reni pozbyć, po co Jej płacić - to jest filozofia ostatniego ścierwa (powstrzymam się od wyrazów niecenzuralnych) lepiej sprowadzić kolejne gwiazdy dragana, które siedzą i dostają kasę. Przecież Renia to ostatnia legenda Włókniarza!!!!!!! Postępowanie wobec Renatki jest właśnie miarą postępowania wobec klubu tych działaczy. Czy oni wiedzą co to jest HONOR, TRADYCJA, WDZIĘCZNOŚĆ. Tyle sezonów w tym klubie, łzy szczęścia i rozpaczy. Nie ma Gosi Błoch i Storożyńskiej, nie ma mojej ulubienicy Marzenki Grabowskiej, nie ma Beaty, teraz nie będzie Jarzynki i Reni - dla kogo przychodzić na mecze, niech sprowadzą same panienki dragana i może jakąś czarną... Obym się mylił, ale boję się, że to nie pomyłka - TO JEST JUŻ KONIEC. Teraz będziemy się spotykać tylko przy grobie Małgosi Gliszczyńskiej, bo jak tak dalej pójdzie to zespoły juniorek, kadetek i młodziczek też zniszczą, bo po co je utrzymywać, kupi się tanio od dragana.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
Gość
Szymon pisze:Kowalik pisze:... Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicamibo o takich mówił prezes.
No jak to gdzie![]()
Przecież jest Pantelejeva, Toma, teraz dojdzie jeszcze Krupska. Przecież one się bardzo będą identyfikować z Pabianicami(czyt. z pabianickimi pieniędzmi)![]()
![]()
Jest również Karla a dojdą jeszcze inne.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?
Matii pisze: Decyzja o tym, czy wielokrotna reprezentantka Polski zagra w chełmskiej drużynie zapadnie w poniedziałek lub wtorek.
dzis poniedzialek... emocje wzrastaja
Re: Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?
A no wzrastaja. Juz jutro poznamy decyzje Renaty PiestrzynskiejMatii pisze:Matii pisze: Decyzja o tym, czy wielokrotna reprezentantka Polski zagra w chełmskiej drużynie zapadnie w poniedziałek lub wtorek.
dzis poniedzialek... emocje wzrastaja![]()
![]()
![]()
![]()
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Gdzie zagra Renata Piestrzyńska
Renata Piestrzyńska chce odejść z PZU Polfy Pabianice. Była reprezentantka Polski ma propozycję z AZS Chełm
Dla Piestrzyńskiej ubiegły sezon był stracony, bo z powodu choroby rozegrała zaledwie trzy mecze. Nowy trener PZU Polfy Tomasz Herkt nie widzi Piestrzyńskiej w podstawowej piątce, dlatego szefowie klubu nie zdecydowali się przedłużyć z nią kontraktu.
Wykorzystali to działacze AZS Chełm, którzy zaproponowali Piestrzyńskiej roczną umowę. - Na razie nie wiem, gdzie będę występować - mówi koszykarka. - W środę jestem umówiona z pabianickimi działaczami. Jeżeli nie dojdziemy do porozumienia, odejdę do Chełma.
Wkrótce na testy do Pabianic mają przyjechać dwie koszykarki - środkowa z USA i skrzydłowa z Czech.
Spore zmiany szykują się też w ŁKS. Agnieszka Makowska i Agata Kasprzak odchodzą do Odry Brzeg. Klub opuszczą także Magdalena Arażny i Agnieszka Golemska.
jw (Gazeta Wyborcza)
Renata Piestrzyńska chce odejść z PZU Polfy Pabianice. Była reprezentantka Polski ma propozycję z AZS Chełm
Dla Piestrzyńskiej ubiegły sezon był stracony, bo z powodu choroby rozegrała zaledwie trzy mecze. Nowy trener PZU Polfy Tomasz Herkt nie widzi Piestrzyńskiej w podstawowej piątce, dlatego szefowie klubu nie zdecydowali się przedłużyć z nią kontraktu.
Wykorzystali to działacze AZS Chełm, którzy zaproponowali Piestrzyńskiej roczną umowę. - Na razie nie wiem, gdzie będę występować - mówi koszykarka. - W środę jestem umówiona z pabianickimi działaczami. Jeżeli nie dojdziemy do porozumienia, odejdę do Chełma.
Wkrótce na testy do Pabianic mają przyjechać dwie koszykarki - środkowa z USA i skrzydłowa z Czech.
Spore zmiany szykują się też w ŁKS. Agnieszka Makowska i Agata Kasprzak odchodzą do Odry Brzeg. Klub opuszczą także Magdalena Arażny i Agnieszka Golemska.
jw (Gazeta Wyborcza)
-
Gość
Viallos pisze:Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.
Nie będzie tak żle.Przecież do Pabianic będą przyjeżdzały pabianiczanki tyle tylko,że będą grały w innych drużynach.Na pewno wtedy będą kibice tyle że będą dopingować inne drużyny.To już sprawdzony scenariusz.Nawet w tym sezonie na meczach z ŁKS RODZINY Włodarskich,Stefańczyków czy historia pabianickiej koszykówki Mariola Manias-Szymańska dopingowały swoje córki.A co dopiero gdy wieloletni trener MTK a jednocześnie jedna z najlepszych pabianickich koszykarek dopinguje swoją córke,która ogrywa Polfe w walce o brązowy medal Agate Nowacką.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”