Dziewczeta z Gimnazjum nr. 3 z Pabianic mistrzem polski

Moderator: Moderatorzy

Gość

Dziewczeta z Gimnazjum nr. 3 z Pabianic mistrzem polski

Postautor: Gość » 21 czerwca 2005, 10:58

Ciekawe czy zarząd rozmawiał chociaż nie mówiąc o gratulowaniu dziewczynom z gimnazjum zdobycia MISTRZOSTWA POLSKI W KOSZYKÓWCE (co prawda gimnazjalnej) ale ...............
Sam fakt że ponoć grały w strojach PZU POLFY a były też zawodniczki grające w klubie .
Chyba by należało.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 21 czerwca 2005, 18:22

Mam nawet stenogram tej rozmowy - Wiecie, rozumiecie, jesteście młode i tak nie będziecie grały w mtk, ale możecie dostać pluszowe misie i lizaka. Jesteście z Pabianic, a to duży minus, pewnie kibice by zaczęli przychodzić na mecze itp. Jak będziecie miały 35 lat to może wrócimy do rozmowy. No, a teraz oddajcie stroje mtk polfy, tylko wyprane. :lol: :twisted:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 21 czerwca 2005, 21:06

Sedzia ooszukiwal.Czasem nie dodawal punktow dla gimn.nr.3
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Gość

Postautor: Gość » 22 czerwca 2005, 12:49

Ale meczyk był extra szkoda że są nie docenione w klubie a dwie zawodniczki z tej drużyny gdzie indziej zrobiły by napewno furore .

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Mistrzostwo

Postautor: Gwynbleidd » 03 lipca 2005, 16:25

Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć :P
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

MECZ FINAŁOWY

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:14

Sędzia tak oszukiwał że myslałem że się do niego tam przejdę. Taki stary koleś który nic nie widział i nawet nie wiedział kiedy i komu ma przyznać punkty. :D Niby nasze wygrały 2 punktami chyba ale dla mnie itak wygrały przynajmniej z pięcioma. NAjbardziej mnie wkurzyło to jak moja koleżanka Iza rzuciła wyrażnie za 3 punkty a ten sędzia ...... porzyznał tylko 2 punkty . Pozdro cze

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Po meczu

Postautor: Ziomek » 07 lipca 2005, 22:15

Kiedy wróciłem do domu po meczu finałowym wziąłem całe opakowanie tabletek na gardło bo tyle się musiałem na sędziego wydzierać

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 09 lipca 2005, 10:48

Tacy są POLSCY sędziowie...Pozdro
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

To fakt

Postautor: Gwynbleidd » 09 lipca 2005, 11:51

To fakt ze sedziowie nasi to kiepskie pocholki.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

mlody kibic wlokniarza

Re: Mistrzostwo

Postautor: mlody kibic wlokniarza » 12 lipca 2005, 17:21

Gwynbleidd pisze:Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć :P

ja cisze sie. bo te mlode koszykareczki beda we wlokniarzu grac niedlugo a nie w polfie bo takiego klubu nie ma i nie bylo i nie bedzie bo byl jest i bedzie tylko wlokniarz

Gość

Postautor: Gość » 14 lipca 2005, 14:46

mlody kibic wlokniarza pisze:
Gwynbleidd pisze:Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć :P

ja cisze sie. bo te mlode koszykareczki beda we wlokniarzu grac niedlugo a nie w polfie bo takiego klubu nie ma i nie bylo i nie bedzie bo byl jest i bedzie tylko wlokniarz

Gość

Postautor: Gość » 14 lipca 2005, 14:48

Anonymous pisze:
mlody kibic wlokniarza pisze:

nie będą grać bo już je teraz mają w dupie
póżniej kupią starsze do młodego zespołu

Ja :)

Postautor: Ja :) » 06 sierpnia 2005, 15:20

Myśle że te zajebiste dziweczynki nawalczyly sie sporo i co dostaly...koszulki i medal;/ lekka żenada ,takie gówno za mistrza Polski...a do tego żadnych nagród za najlepsza zawodniczke itp. Przecież lepsze nagrody to na byle jakich turniejach rozdaja. :evil: a w klubie nawet nikt nie pogratulował im (o ile wiem ) bo w klubie liczy się tylko liga...bo one są niby najważniejsze ....bo przecież po co wychowywac "swoje" zawodniczki jak i tak za parę lat kupi się kogoś za granicy.Ach gdzie sie podzial ten Włókniarz niezapomniany... :cry:

Wróć do „Archiwum”