Dziewczeta z Gimnazjum nr. 3 z Pabianic mistrzem polski
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Dziewczeta z Gimnazjum nr. 3 z Pabianic mistrzem polski
Ciekawe czy zarząd rozmawiał chociaż nie mówiąc o gratulowaniu dziewczynom z gimnazjum zdobycia MISTRZOSTWA POLSKI W KOSZYKÓWCE (co prawda gimnazjalnej) ale ...............
Sam fakt że ponoć grały w strojach PZU POLFY a były też zawodniczki grające w klubie .
Chyba by należało.
Sam fakt że ponoć grały w strojach PZU POLFY a były też zawodniczki grające w klubie .
Chyba by należało.
- Belfer
- Żak
Mam nawet stenogram tej rozmowy - Wiecie, rozumiecie, jesteście młode i tak nie będziecie grały w mtk, ale możecie dostać pluszowe misie i lizaka. Jesteście z Pabianic, a to duży minus, pewnie kibice by zaczęli przychodzić na mecze itp. Jak będziecie miały 35 lat to może wrócimy do rozmowy. No, a teraz oddajcie stroje mtk polfy, tylko wyprane.

"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Gość
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mistrzostwo
Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć
MECZ FINAŁOWY
Sędzia tak oszukiwał że myslałem że się do niego tam przejdę. Taki stary koleś który nic nie widział i nawet nie wiedział kiedy i komu ma przyznać punkty.
Niby nasze wygrały 2 punktami chyba ale dla mnie itak wygrały przynajmniej z pięcioma. NAjbardziej mnie wkurzyło to jak moja koleżanka Iza rzuciła wyrażnie za 3 punkty a ten sędzia ...... porzyznał tylko 2 punkty . Pozdro cze
Po meczu
Kiedy wróciłem do domu po meczu finałowym wziąłem całe opakowanie tabletek na gardło bo tyle się musiałem na sędziego wydzierać
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
To fakt
To fakt ze sedziowie nasi to kiepskie pocholki.
-
mlody kibic wlokniarza
Re: Mistrzostwo
Gwynbleidd pisze:Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć![]()
ja cisze sie. bo te mlode koszykareczki beda we wlokniarzu grac niedlugo a nie w polfie bo takiego klubu nie ma i nie bylo i nie bedzie bo byl jest i bedzie tylko wlokniarz
-
Gość
mlody kibic wlokniarza pisze:Gwynbleidd pisze:Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć![]()
ja cisze sie. bo te mlode koszykareczki beda we wlokniarzu grac niedlugo a nie w polfie bo takiego klubu nie ma i nie bylo i nie bedzie bo byl jest i bedzie tylko wlokniarz
-
Gość
Anonymous pisze:mlody kibic wlokniarza pisze:Gwynbleidd pisze:Najwazniejsz ze wygraly i ze rosnie nowe poklenie Polfy>Trzeba sie cieszyć![]()
nie będą grać bo już je teraz mają w dupie
póżniej kupią starsze do młodego zespołu
-
Ja :)
Myśle że te zajebiste dziweczynki nawalczyly sie sporo i co dostaly...koszulki i medal;/ lekka żenada ,takie gówno za mistrza Polski...a do tego żadnych nagród za najlepsza zawodniczke itp. Przecież lepsze nagrody to na byle jakich turniejach rozdaja.
a w klubie nawet nikt nie pogratulował im (o ile wiem ) bo w klubie liczy się tylko liga...bo one są niby najważniejsze ....bo przecież po co wychowywac "swoje" zawodniczki jak i tak za parę lat kupi się kogoś za granicy.Ach gdzie sie podzial ten Włókniarz niezapomniany...