Nowe koszykarki Cukierków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 czerwca 2005, 13:19

Mikey pisze:(...) Na przyszłosć - nie wierz nigdy gazetom, dobrą radę Ci dam... :lol:

:) Szczera prawda... niestety to, co można przeczytać o żeńskim baskecie w prasie - również tej najbardziej cenionej - to tragedia :( Ostatnio kolega mi mówił, że jakiś łoś w "Przegladzie Sportowym" wydumał, że nowe zawodniczki Lotosu - Leciejewska i Urbaniak to wychowanki... SMS... :lol: :lol: :lol: Potem, gdy taka zawodniczka trafia do kadry (tak, jak miało to miejsce obecnie) nikt nie wie, w jakim klubie uczono jej koszykówki :? ... oczywiście działanie dezinformacyjne na chwałę polskiej koszykówki ... ehhh... (czyt. SMSu :( )...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Domel
Nowy na forum

Postautor: Domel » 29 czerwca 2005, 17:57

Z ostatnich informacji jakie udalo mi sie dzis uzyskac wynika, że jeżeli Olena Proszczenko podpisze kontrakt z Chełmem na jej miejsce do Brzegu ma przyjść inna rozgrywająca - reprezentantka Ukrainy.

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 29 czerwca 2005, 18:08

Domel pisze:Z ostatnich informacji jakie udalo mi sie dzis uzyskac wynika, że jeżeli Olena Proszczenko podpisze kontrakt z Chełmem na jej miejsce do Brzegu ma przyjść inna rozgrywająca - reprezentantka Ukrainy.
Julia Korzeniewska ma rwanie w tym sezonie :D :D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 29 czerwca 2005, 18:20

Pudło.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 29 czerwca 2005, 18:28

Być może chodzi o Kirychenko, bo szuka klubu ;)

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 29 czerwca 2005, 20:39

Hersi pisze:Być może chodzi o Kirychenko, bo szuka klubu ;)
Pewnie TAK!!!
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Domel
Nowy na forum

Postautor: Domel » 02 lipca 2005, 08:49

Hersi pisze:
Domel pisze:Proszczenko nigdzie sie nie wybiera, zostaje w Brzegu

No już nie zostaje, bo dzisiaj podpisała kontrakt w Chełmie :wink:

hahahahahaha

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 02 lipca 2005, 09:08

Domel pisze:Karolina Żurkowska na 100% podpisala kontrakt wlasnie przeczytalem w NTO, a wcześniej w Gazecie Wyborczej

To samo ci odpowiem: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 lipca 2005, 09:19

Szkoda, że Karolina wybrała Chełm, bo gdyby podpisała z Brzegiem skład byłby kompletny w 100 %.. no ale cóż - życzę powodzenia! Cieszę się, że Lena przemyślała decyzję, bo ciężko byłoby szukać na jej miejsce kogokolwiek, aczkolwiek kto wie czy nowy nabytek nie byłby bardziej wartościowy.. Póki co na skład nie możemy narzekać - jest ok. 8)
..you got to lose, to know how to win..

Domel
Nowy na forum

Postautor: Domel » 02 lipca 2005, 09:33

Z tego co wiem Cukierki nie zabiegały specjalnie o Karoline, Ona sama chciała przyjść i zgłosiła się do brzeskiego klubu, a że pojawiła się oferta z Chełma...
Jestem krotko na forum i nie sądziłem, że prasa bedzie takie bzdury pisać dlatego mój wcześniejszy błąd, ale Hersi Ty jako doświadczony na tym forum...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 lipca 2005, 11:04

Domel pisze:Z tego co wiem Cukierki nie zabiegały specjalnie o Karoline, Ona sama chciała przyjść i zgłosiła się do brzeskiego klubu, a że pojawiła się oferta z Chełma...

...co nie zmienia faktu, że byłaby znaczącym wzmocnieniem zespołu.
..you got to lose, to know how to win..

kibi

Postautor: kibi » 02 lipca 2005, 18:12

MARIO pisze:
Domel pisze:Z tego co wiem Cukierki nie zabiegały specjalnie o Karoline, Ona sama chciała przyjść i zgłosiła się do brzeskiego klubu, a że pojawiła się oferta z Chełma...

co do Żurkowskiej myślę że to nieprawda że sama szukała.
a co do Leny to mało wiecie chłopaki. powiem Wam tylko że wystarczy jeden podpis w Chełmie i Lena gra w Meblotapie.
tylko pytanie jest takie czy w Chełmie tak bardzo chcą Lenę
hehe

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 02 lipca 2005, 19:52

Karolina dostała ofertę z Brzegu i z Chełma. Wybrała ofertę Chełma.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 02 lipca 2005, 20:15

kibi pisze:
MARIO pisze:
Domel pisze:

a co do Leny to mało wiecie chłopaki. powiem Wam tylko że wystarczy jeden podpis w Chełmie i Lena gra w Meblotapie.
hehe

Patrzcie ludziska! Nagle nie chcą. Otóż i Chełm chciał Lenę, a i Lena chciałaby grać w Chełmie. Zadecydowała kasa. Ale nie ta teraźniejsza.
Chełm posiada bardziej rozwiniętą elektronikę - biega o dyskoteki. Na to zdecydowała się Karolina.
Posiada też od lat na wyższym poziomie informatykę. Biega o wirtualność kasy. Na to nie zdecydowała się Lena.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 02 lipca 2005, 20:19

Don Igłata pisze:
kibi pisze:
MARIO pisze:
Domel pisze:

hehe

Patrzcie ludziska! Nagle nie chcą. Otóż i Chełm chciał Lenę, a i Lena chciałaby grać w Chełmie. Zadecydowała kasa. Ale nie ta teraźniejsza.
Chełm posiada bardziej rozwiniętą elektronikę - biega o dyskoteki. Na to zdecydowała się Karolina.
Posiada też od lat na wyższym poziomie informatykę. Biega o wirtualność kasy. Na to nie zdecydowała się Lena.

O co ci chodzi gościu?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”