Mikey pisze:(...) Na przyszłosć - nie wierz nigdy gazetom, dobrą radę Ci dam...
Nowe koszykarki Cukierków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Julia Korzeniewska ma rwanie w tym sezonieDomel pisze:Z ostatnich informacji jakie udalo mi sie dzis uzyskac wynika, że jeżeli Olena Proszczenko podpisze kontrakt z Chełmem na jej miejsce do Brzegu ma przyjść inna rozgrywająca - reprezentantka Ukrainy.
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Szkoda, że Karolina wybrała Chełm, bo gdyby podpisała z Brzegiem skład byłby kompletny w 100 %.. no ale cóż - życzę powodzenia! Cieszę się, że Lena przemyślała decyzję, bo ciężko byłoby szukać na jej miejsce kogokolwiek, aczkolwiek kto wie czy nowy nabytek nie byłby bardziej wartościowy.. Póki co na skład nie możemy narzekać - jest ok. 
..you got to lose, to know how to win..
Z tego co wiem Cukierki nie zabiegały specjalnie o Karoline, Ona sama chciała przyjść i zgłosiła się do brzeskiego klubu, a że pojawiła się oferta z Chełma...
Jestem krotko na forum i nie sądziłem, że prasa bedzie takie bzdury pisać dlatego mój wcześniejszy błąd, ale Hersi Ty jako doświadczony na tym forum...
Jestem krotko na forum i nie sądziłem, że prasa bedzie takie bzdury pisać dlatego mój wcześniejszy błąd, ale Hersi Ty jako doświadczony na tym forum...
-
kibi
MARIO pisze:Domel pisze:Z tego co wiem Cukierki nie zabiegały specjalnie o Karoline, Ona sama chciała przyjść i zgłosiła się do brzeskiego klubu, a że pojawiła się oferta z Chełma...
co do Żurkowskiej myślę że to nieprawda że sama szukała.
a co do Leny to mało wiecie chłopaki. powiem Wam tylko że wystarczy jeden podpis w Chełmie i Lena gra w Meblotapie.
tylko pytanie jest takie czy w Chełmie tak bardzo chcą Lenę
hehe
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Don Igłata
- Młodzik
kibi pisze:MARIO pisze:Domel pisze:
a co do Leny to mało wiecie chłopaki. powiem Wam tylko że wystarczy jeden podpis w Chełmie i Lena gra w Meblotapie.
hehe
Patrzcie ludziska! Nagle nie chcą. Otóż i Chełm chciał Lenę, a i Lena chciałaby grać w Chełmie. Zadecydowała kasa. Ale nie ta teraźniejsza.
Chełm posiada bardziej rozwiniętą elektronikę - biega o dyskoteki. Na to zdecydowała się Karolina.
Posiada też od lat na wyższym poziomie informatykę. Biega o wirtualność kasy. Na to nie zdecydowała się Lena.
Don Igłata pisze:kibi pisze:MARIO pisze:Domel pisze:
hehe
Patrzcie ludziska! Nagle nie chcą. Otóż i Chełm chciał Lenę, a i Lena chciałaby grać w Chełmie. Zadecydowała kasa. Ale nie ta teraźniejsza.
Chełm posiada bardziej rozwiniętą elektronikę - biega o dyskoteki. Na to zdecydowała się Karolina.
Posiada też od lat na wyższym poziomie informatykę. Biega o wirtualność kasy. Na to nie zdecydowała się Lena.
O co ci chodzi gościu?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”