Byłej koszykarce Lotosu grozi pięć lat więzienia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Hersi pisze:To był haniebny czyn
1. Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu.
2. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji.
3. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.
1. tego to nawet nie mam siły (ze śmiechu) skomentować
2. ja też się dziwię - zresztą większości spraw w sądzie - głównie tym o zabójstwa. Ciągną się czasami latami i nie rozumiem dlaczego wzbudzają emocje skoro facet i tak już nie żyje i przecież mu to nic nie pomoże - powinni zająć się czymś innym - zwłaszcza kiedy denat prowokował (np. wyglądem czy zachowaniem) swego zabójcę...
3. słusznie - będzie podstawa do wytaczania nawzajem takich spraw w każdym meczu 90% zawodniczek i jakiś 98% kibiców. Tylko teraz obrońcy tezy o "prowokowaniu" Powell muszą baaardzo uważać, aby (karalnie przecież) w najbliższym sezonie kogoś nie sprowokować...
Ps. A może dajmy spokój na forum już tej sprawie ? bo mi się niedobrze robi...
-
Zołnierz
simon pisze:Hersi pisze:To był haniebny czyn
1. Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu.
2. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji.
3. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. tego to nawet nie mam siły (ze śmiechu) skomentować![]()
![]()
![]()
2. ja też się dziwię - zresztą większości spraw w sądzie - głównie tym o zabójstwa. Ciągną się czasami latami i nie rozumiem dlaczego wzbudzają emocje skoro facet i tak już nie żyje i przecież mu to nic nie pomoże - powinni zająć się czymś innym - zwłaszcza kiedy denat prowokował (np. wyglądem czy zachowaniem) swego zabójcę...
3. słusznie - będzie podstawa do wytaczania nawzajem takich spraw w każdym meczu 90% zawodniczek i jakiś 98% kibiców. Tylko teraz obrońcy tezy o "prowokowaniu" Powell muszą baaardzo uważać, aby (karalnie przecież) w najbliższym sezonie kogoś nie sprowokować...
Ps. A może dajmy spokój na forum już tej sprawie ? bo mi się niedobrze robi...
Zgadzam się całkowicie. Cóż znaczy kara więzienia wobec faktu,ze pan Krawczyk już nie lubi.
- Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji. Prokuratura w Krakowie ma więcej spraw do rozwiązania, tymczasem tej poświęca tyle czasu. To zastanawiające. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.
Już wiemy z kim konsultował swoje zdanie hellraiser
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”