Byłej koszykarce Lotosu grozi pięć lat więzienia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 01 lipca 2005, 06:27

O czym My tu mówimy? Przecież jeżeli bedzie miała swiadomość co jej grozi ,to nie przyjedzie. Ale to nie możliwe aby dostała karę wiezienia. Przecież łączy Nasze narody wieczna przyjażń utrwalona na zawsze ,,Wojną w Iraku,,.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 06:53

Hersi pisze:To był haniebny czyn
1. Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu.
2. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji.
3. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
1. tego to nawet nie mam siły (ze śmiechu) skomentować :D :D :lol:
2. ja też się dziwię - zresztą większości spraw w sądzie - głównie tym o zabójstwa. Ciągną się czasami latami i nie rozumiem dlaczego wzbudzają emocje skoro facet i tak już nie żyje i przecież mu to nic nie pomoże - powinni zająć się czymś innym - zwłaszcza kiedy denat prowokował (np. wyglądem czy zachowaniem) swego zabójcę...
3. słusznie - będzie podstawa do wytaczania nawzajem takich spraw w każdym meczu 90% zawodniczek i jakiś 98% kibiców. Tylko teraz obrońcy tezy o "prowokowaniu" Powell muszą baaardzo uważać, aby (karalnie przecież) w najbliższym sezonie kogoś nie sprowokować...

Ps. A może dajmy spokój na forum już tej sprawie ? bo mi się niedobrze robi...

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 01 lipca 2005, 08:33

simon pisze:
Hersi pisze:To był haniebny czyn
1. Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu.
2. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji.
3. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
1. tego to nawet nie mam siły (ze śmiechu) skomentować :D :D :lol:
2. ja też się dziwię - zresztą większości spraw w sądzie - głównie tym o zabójstwa. Ciągną się czasami latami i nie rozumiem dlaczego wzbudzają emocje skoro facet i tak już nie żyje i przecież mu to nic nie pomoże - powinni zająć się czymś innym - zwłaszcza kiedy denat prowokował (np. wyglądem czy zachowaniem) swego zabójcę...
3. słusznie - będzie podstawa do wytaczania nawzajem takich spraw w każdym meczu 90% zawodniczek i jakiś 98% kibiców. Tylko teraz obrońcy tezy o "prowokowaniu" Powell muszą baaardzo uważać, aby (karalnie przecież) w najbliższym sezonie kogoś nie sprowokować...

Ps. A może dajmy spokój na forum już tej sprawie ? bo mi się niedobrze robi...

Zgadzam się całkowicie. Cóż znaczy kara więzienia wobec faktu,ze pan Krawczyk już nie lubi.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 01 lipca 2005, 08:54

- Powell została przez nas ukarana za ten haniebny czyn - mówi prezes gdyńskich koszykarek Mieczysław Krawczyk. - Teraz nie jest już zawodniczką Lotosu. Dziwi mnie jednak to, że jej sprawa ciągnie się tak długo i wzbudza tyle emocji. Prokuratura w Krakowie ma więcej spraw do rozwiązania, tymczasem tej poświęca tyle czasu. To zastanawiające. Od radcy prawnego Powell wiem, że nasza była zawodniczka założyła sprawę o jawną prowokację ze strony Skerović.

Już wiemy z kim konsultował swoje zdanie hellraiser :wink: Chyba, że to ta sama osoba :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 lipca 2005, 09:43

A ja mysl ze juz tyle o tej sprawie zostalo powiedziane i napisane ze wiecej nie ma co tego komentowac w zwiazku z czym blokuje ten watek - bo po co mamy zaczac sie znowu wzajemnie oskarzac i obrazac!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”