Ogłoszenie!!!!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Ogłoszenie!!!!

Postautor: Szymon » 10 lipca 2005, 19:37

Gwynbleidd napisał:
Tak podziekujemy panu Wojteq za zamkniecie tematu Alicja Perlińska naprawde z calego serca dziekujemy.Jak wiadomo jest to jak kazde forum miejsce wolne w ktorym mozna sie wypowiadac.no coz ktos chyba naduzywa swoich praw.

Wyjaśniam iż temat o Alicji zamknąłem ja i to mnie możecie podziękować!

Owszem, jest to miejsce wolne, służace do wypowiedzi. Jednak muszą one mieć pewien poziom. Od pewnego czasu, Ty i "koledzy z osiedla" robicie jeden wielki śmietnik!!! Np. Twój post powyżej, który skopiowałem zamieściłeś w hyde parku w temacie poświęconym historii forum!!! Nie wspomnę o innych Waszych "wybrykach".
Jesteście na tym forum krótko i musicie się jeszcze sporo nauczyć! Nie jesteście pępkiem świata!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 19:47

Niechodzi o to ze jestesmy pepkiem swiata ale o to ze bylo to chamskie na maxa.A posta twoim zdaniem gdzie mialem napisac.Wybralem to miejsce bo wiedzialem ze tam czest sie zaglada.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 lipca 2005, 20:03

Często się zagląda ??? Hmmm..... to trzeba było też napisać to w aktualnościach i zrobić jeszcze większy burdel!!!!
Widać, że myslenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną!

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 20:05

Chyba tez nie jest to twoja dziedzina skoro zamykasz taki temat.ASS/LE
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 lipca 2005, 20:08

Nie pyskuj chłopcze!!! Jak Ci się nie podoba to nie wchodz na to forum!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 20:29

Jezeli nie zauwazyles to nie pyskuje tylko stwierdzam fakty.F/K ASS/LE

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 10 lipca 2005, 20:33

Gwynbleidd napisał:
Tak podziekujemy panu Wojteq za zamkniecie tematu Alicja Perlińska naprawde z calego serca dziekujemy.Jak wiadomo jest to jak kazde forum miejsce wolne w ktorym mozna sie wypowiadac.no coz ktos chyba naduzywa swoich praw.

To i ja się wypowiem w tym temacie. Prędzej czy później wątek o Ali byłby zamknięty. I nie ważne czy zrobiłby to Szymon czy zrobiłbym to ja. Zrobiliście sobie z tego tematu własny folwark, a na takie coś nie można sobie pozwolić. Tak jest to forum w którym mozna się wypowiadać bez liku - ale jak się wypowiadasz to rób to z sensem :!: Niestety wątki o Alicji jaki i "Małe głosowanie" zostały przez Was rozmyte zwykłymi pogaduszkami. A poki jestem tu moderatorem to po prostu na takie zabawy nie będę pozwalał.
Ja też czasem lubię pożartować, wypowiedzieć się troszke na inny temat, ale wszystko ma swój umiar, którego Wy nie zachowaliście.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 20:38

Trzeba bylo rzucic haslo ze jezeli nie bedzie spokoju to temat bedzie zamkniety i bylby spokuj a takto to wielki hała i nic wiecej.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 10 lipca 2005, 20:38

Gwynbleidd pisze:Jezeli nie zauwazyles to nie pyskuje tylko stwierdzam fakty.F/K ASS/LE

Radziłbym Ci abyś zapanował nad słownictwem, które używasz, bo tak jak szybko się tu pojawiłeś tak szybko możesz być stąd usunięty.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 20:40

Wojteg pisze:
Gwynbleidd pisze:Jezeli nie zauwazyles to nie pyskuje tylko stwierdzam fakty.F/K ASS/LE

Radziłbym Ci abyś zapanował nad słownictwem, które używasz, bo tak jak szybko się tu pojawiłeś tak szybko możesz być stąd usunięty.

Pozdrawiam
Sorx ponioslo mnie troche ale czasem tak bywa pies tonie łancuch pływa.Jeszcze raz sorx.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 lipca 2005, 21:39

Beznadziejne zachowanie :!: :evil:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 21:42

KIBIC pisze:Głupio zrobiliście :evil:
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 10 lipca 2005, 22:22

Ej no chłopaki bez takich obrazliwych słów.Michał temat o Alicji został zamkniety i trzeba sie z tym pogodzic. Według mnie Szymon dobrze postąpil bo w tym temacie o Ali już byle co było pisane.Probowalem zmienic temat ale to nic nie dało. Michał zauwazylem ze 3/5 postow udzielales w temacie "Alicja Perlinska", to teraz bedziesz pisał mniej i z zensem(bez obrazy)pozdro.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 22:26

Pisalem z sensem.I to nie bylo byle co.Jetstem fan i pisalem o tym glosno ze Polfa najlepsza i ze Ala tez.

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 11 lipca 2005, 08:30

Fakt że zamknięcie tematu o Alicji nie było najmądrzejszm posunięciem ale to już jest przeszłość. Ale mam pytanie do człowieka który zamknął ten temat czy chce aby fani Alicji Perlińskiej wypowiadali się o niej na tematach poświęconych innym rzeczom ?? To tylko pogmatwa forum . Z poważaniem dla zamykającego Ziomek
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Wróć do „Archiwum”