Ogłoszenie!!!!
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ogłoszenie!!!!
Gwynbleidd napisał:
Tak podziekujemy panu Wojteq za zamkniecie tematu Alicja Perlińska naprawde z calego serca dziekujemy.Jak wiadomo jest to jak kazde forum miejsce wolne w ktorym mozna sie wypowiadac.no coz ktos chyba naduzywa swoich praw.
Wyjaśniam iż temat o Alicji zamknąłem ja i to mnie możecie podziękować!
Owszem, jest to miejsce wolne, służace do wypowiedzi. Jednak muszą one mieć pewien poziom. Od pewnego czasu, Ty i "koledzy z osiedla" robicie jeden wielki śmietnik!!! Np. Twój post powyżej, który skopiowałem zamieściłeś w hyde parku w temacie poświęconym historii forum!!! Nie wspomnę o innych Waszych "wybrykach".
Jesteście na tym forum krótko i musicie się jeszcze sporo nauczyć! Nie jesteście pępkiem świata!
Tak podziekujemy panu Wojteq za zamkniecie tematu Alicja Perlińska naprawde z calego serca dziekujemy.Jak wiadomo jest to jak kazde forum miejsce wolne w ktorym mozna sie wypowiadac.no coz ktos chyba naduzywa swoich praw.
Wyjaśniam iż temat o Alicji zamknąłem ja i to mnie możecie podziękować!
Owszem, jest to miejsce wolne, służace do wypowiedzi. Jednak muszą one mieć pewien poziom. Od pewnego czasu, Ty i "koledzy z osiedla" robicie jeden wielki śmietnik!!! Np. Twój post powyżej, który skopiowałem zamieściłeś w hyde parku w temacie poświęconym historii forum!!! Nie wspomnę o innych Waszych "wybrykach".
Jesteście na tym forum krótko i musicie się jeszcze sporo nauczyć! Nie jesteście pępkiem świata!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gwynbleidd napisał:
To i ja się wypowiem w tym temacie. Prędzej czy później wątek o Ali byłby zamknięty. I nie ważne czy zrobiłby to Szymon czy zrobiłbym to ja. Zrobiliście sobie z tego tematu własny folwark, a na takie coś nie można sobie pozwolić. Tak jest to forum w którym mozna się wypowiadać bez liku - ale jak się wypowiadasz to rób to z sensem
Ja też czasem lubię pożartować, wypowiedzieć się troszke na inny temat, ale wszystko ma swój umiar, którego Wy nie zachowaliście.
Pozdrawiam
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Sorx ponioslo mnie troche ale czasem tak bywa pies tonie łancuch pływa.Jeszcze raz sorx.Wojteg pisze:Gwynbleidd pisze:Jezeli nie zauwazyles to nie pyskuje tylko stwierdzam fakty.F/K ASS/LE
Radziłbym Ci abyś zapanował nad słownictwem, które używasz, bo tak jak szybko się tu pojawiłeś tak szybko możesz być stąd usunięty.
Pozdrawiam
Beznadziejne zachowanie

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ej no chłopaki bez takich obrazliwych słów.Michał temat o Alicji został zamkniety i trzeba sie z tym pogodzic. Według mnie Szymon dobrze postąpil bo w tym temacie o Ali już byle co było pisane.Probowalem zmienic temat ale to nic nie dało. Michał zauwazylem ze 3/5 postow udzielales w temacie "Alicja Perlinska", to teraz bedziesz pisał mniej i z zensem(bez obrazy)pozdro.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Fakt że zamknięcie tematu o Alicji nie było najmądrzejszm posunięciem ale to już jest przeszłość. Ale mam pytanie do człowieka który zamknął ten temat czy chce aby fani Alicji Perlińskiej wypowiadali się o niej na tematach poświęconych innym rzeczom ?? To tylko pogmatwa forum . Z poważaniem dla zamykającego Ziomek