Szymon pisze:No teraz to mnie rozbawiłeś. A Wasza hala jest przystoswana do goszczenia kadry???
Co do pojemności trybun. Hmmm.... faktycznie, hala w Polkowicach jest trochę większa niż w Brzegu. Tylko co z tego skoro w Polkowicach na meczach kadry świeciła pustkami???
nasza hala jest jedna z lepszych w TBL i na pewno lepsza od Brzeskiej, do tego dochodzi Aquapark (odnowa) z przylegajacym AquaHotelem - wszystko w niezlym standardzie i do tego w jednym miejscu. frekwencja w sezonie rowniez niezla - to sa atuty, ktore nie mogly byc ignorowane. nie dziwie sie wiec, ze moglismy goscic kadre. co z tego, skoro zmarnowano okazje do pokazania sie z dobrej strony... to nie wina ludzi, ze nic o tych spotkaniach nie wiedzieli.
jesli chodzi o informacje o godzinie spotkan; wiedzac o tym, ze takowe sie odbeda przeszedlem sie w srode do klubu i dopiero tam znalazlem kartke (zwykly wydruk z informacja). w mojej okolicy nie spotkalem zadnego plakatu, czy chocby podobnych kartek! o plakatach takich jak w sezonie nie wspomne...
nie mozna powiedziec, ze klub nie przylozyl sie do organizacji tych spotkan, bo np ostro gonili firme remontujaca pomieszczenia przylegajace do hali i ze wszystkim uporali sie na czas, ale przeoczyli jeden szczegol - jak sie dzisiaj okazuje decydujacy - reklame...
mam nadzieje, ze wyciagna wnioski