Wrona pisze:Klapki w waleniu sa skuteczne w 100%.......Jestem ciekawy jaki doping w tarnowskiej hali zaprezentuje Olimpia...Pozdro....
taaaaa.. są skuteczne jak ...
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Wrona pisze:Klapki w waleniu sa skuteczne w 100%.......Jestem ciekawy jaki doping w tarnowskiej hali zaprezentuje Olimpia...Pozdro....
DaRiO pisze:(...)Oczywiście, że powalczymy na doping, ale z naszych klapek raczej (mówię raczej, ale nie na pewno...) nie zrezygnujemy
. (...)
Seba pisze: Oczywiście Wasze klapki zupełnie nam nie będą przeszkadzać, o ile będziecie ich używać, tak by pomagać swoim koszykarkom, a nie tylko i wyłącznie, by przeszkadzać za wszelką cenę nam, dopingować swoim. Chociaż może będziemy musieli po prostu zaopatrzyć się w 7-8 bębnów i po prostu "wyrównywać szanse" jeżdząc wszędzie tylko po to, zeby uniemożliwić doping innymŻARTUJĘ!!!
DaRiO pisze:(...)PS Mamy wygodne, bliskie wyjazdy: Ostrów, Gorzów, Konin, Leszno, Poznań... Szkoda tylko, że przegrani kończą sezon w grudniu...
Seba pisze:
A co do wyjazdów... ehhhhh... my jesteśmy rozczarowani na maxaW tym sezonie Kołobrzeg, Szczecin, Kraków, Gdynia, a teraz wszędzie będzie można dojść pieszo prawie
![]()
Koniec zwiedzania Polski
BUUUUUUUUUUUUUUU.... hehehe
Seba pisze:Dario - masz rację, bo u Was wychodziło to fajnie (inny rodzaj "klapeczek", inny dzwięk, mądre ich używanie tylko we wspomaganiu klaskania, a nie np przy buczeniu na rywalki w ataku... no i brak bębna)...
DaRiO pisze:Daj spokój Seba :] Wydaje mi się, że o tym Waszym "zacofaniu" piszesz z grzeczności. Masz dużo racji w tym co piszesz o robieniu hałasu i nie moge się z Toba nie zgodzić, że "naturalny" doping jest duuużo lepszy. Co do dzisiejszego dopingu, to sam brałem w nim czynny udział i nie zdawałem sobie sprawy, że trudno wychwycić z niego wykrzykiwane przez nas słowa. Sam "waliłem"w bęben i z "wewnątrz" wydawało się to całkiem efektywne. W dużym stopniu przeszkadzał nam duży bęben Tarnowian, którego "bębniarz" często gubił rytm i wychodziło z tego jedno wielkie g.... Postaramy się poprawić. Rozumiem, że nie jest to krytyka z Twojej strony Seba. W końcu wszystkim nam chodzi o dobro naszych reprezentantek. I mimo wszystko dochodziły mnie głosy podziękowania za doping (być może rzeczywiście wiedziały, ze to dla nich, ze względu na nasza narodowość
). No cóż, myślę, że nie ma co już drążyć tego tematu. Było, minęło :]
Co do naszego repertuaru... Dzięki, za słowa uznania i liczę, że będziemy świadkami ciekawych spotkań pomiędzy naszymi zespołami :]. Oczywiście, że powalczymy na doping, ale z naszych klapek raczej (mówię raczej, ale nie na pewno...) nie zrezygnujemy
. Pozdrawiam serdecznie
.
Mytek pisze:(...) a czym sie rożnią "nasz" klapeczki ktore mielismy wczoraj od tych "swarzędzkich"bo z tego co co sie orientuje to te swarzedzkie sa tylko dluzsze o doslownie kilka cm. i niczym wiecej sie nie roznia!! Tak wiec jak moga wydawac "inny dzwiek"?? to nie w tym tkwi sęk!
(...)
Seba pisze:(...)
Mytek - co do bębna... hehehehe... nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak ciekawą rzecz odkryłeśWiesz, że to, co Wy robiliście wczoraj, czyli niestety nie da się ukryć, że tak samo, jak ich bęben przeszkadzał Wam, tak Wasze klapkowanie i bębnienie - przyznam robiące spory hałas, kompletnie pozbawiło sensu otwieranie przez nas "otworów gębowych"
Skoro nawet Wy na dole zagłuszając, nie słyszeliście, co śpiewamy .... Potem więc już tylko Wera słyszała
.
Seba pisze:
Ps. Arena to juz inna sprawa niestety... więc dyskusja dotyczy sal w stylu tej w Tarnowie Podgórnym.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości