Człowieku NIE ROZŚMIESZAJ mnie proszę

Masz od dłuuuuugiego juz czasu WYRAZNIE napisane w odpowiednim temacie CO i JAK za ile i kiedy... to, że nie przyjedziecie na 99% to ja i wielu innych wiedziało już od samego początku (sorka Qiero... mam nadzieję, że wybaczysz mi te słowa, ale sam wiesz). Śmieszny był tylko słomiany zapał i zakładanie tematów na własnym podforum skoro i tak wiadomo, że nic z tego. Co do powodów - hehehehe... tylko tyle... Nasz klub dostosowuje terminy występów koszykarek przygotowujących się do sezonu po to tylko, żeby umożliwić nam pomęczenie się dla naszych znajomych z organizacją fajnej zabawy... a tu najpierw odkrywcze pytanie, czy za 15 złotych załatwię Ci przejazd, wyżywienie w Poznaniu, salę na dwa dni i nocleg, a potem kretyńskie komentarze na temat Poznania... Popytaj kolegów - ostatnio im wcale tak nie przeszkadzały wątpliwe według Ciebie uroki naszego miasta, żeby BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW i marudzenia tu, jak się dowiedziałem, przyjezdzać.
No cóż... na całe szczęście macie turniej (podobnie pewnie, jak wielu innych chętnych, którzy jednak przyjadą), więc jest wymówka.
KONIEC mojego wpisywania się w tym temacie.
Ps.
Qiero pisze:Jeśli chodzi o wrzesień to byłoby miło, gdyby nie było to w jego pierwszą sobotę, bo robimy w Brzegu streetballa.
W następną sobotę jest tradycyjny turniej ku pamięci Aleksandry Piotrowskiej ['] w Gorzowie, którą sporo naszych koszykarek z tego co wiem, dość dobrze znało, w trzeci weekend września turniej w Ostrowie - to odnośnie terminów.
Nie pasuje... nie podoba się Poznań

Wiadomo... nic na siłę

Dobrze, że chociaż tym razem o tym zostałem poinformowany... ostatnio nie doznałem tego zaszczytu i bezsensu się przyszykowałem
Pozdrowionka!