Mistrzostwa Polski kibiców - po

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 25 lipca 2005, 18:36

qiero pisze:Mistrzostwa odbędą się w Poznaniu w dniach 24-25 września, koszt jest niski bo w granicach 10-15 zł, niech ci co deklarują na 100% wyjazd, wpisza się tu!

Pokażmy, że potrafimy się zebrać i nie zawiedźmy organizatorów.

JA JADĘ!

Nie jest drogo,ale co obejmuje te 15 żł? Przejazd, pobyt tam? Czym bysmy jechali?
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 lipca 2005, 18:43

GURU pisze:
Nie jest drogo,ale co obejmuje te 15 żł? Przejazd, pobyt tam? Czym bysmy jechali?

z tego co pamietam to na pewno jest to nocleg na Olimpii na Golęcinie. czy jeszcze cos to juz nie pamietam...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 18:55

Mytek pisze:
GURU pisze:

z tego co pamietam to na pewno jest to nocleg na Olimpii na Golęcinie. czy jeszcze cos to juz nie pamietam...

Nocleg w domkach na terenach Olimpii na Golęcinie kosztuje około 25zł - 10 złotych zostanie do każdej osoby dofinansowane ze składek drużyn miejscowych i uczestników zaprzyjaznionych z Olimpią (Włókniarz Pabianice i Ostrovia), którzy by obniżyć pozostałym koszty, zostaną przenocowani w domach prywatnych (w miarę naszych możliwości naturalnie).

Nie wiem Guru co jeszcze chciałbyś dostać za 15zł... masaż pleców japońskich masażystek? ... ehhhhh... nocleg w jednej z najpiekniejszych okolic Poznania, sala w sobotę i niedzielę w sytuacji, gdy klub przygotowuje się do sezonu, jeśli z pieniędzy od poszczególnych osób nie nocujących (miejscowych) coś zostanie - zostanie przeznaczone zgodnie z wolą uczestników (wyzywienie, napoje na meczach, czy co nam wpadnie do głowy).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 lipca 2005, 19:01

Seba pisze:....masaż pleców japońskich masażystek? ...

A to by był dobry pomysł :lol: Bardzo dobry :!: :lol: :lol: :lol:
Pomyśl o tym Seba, tylko dla mnie inne masażystki załatw :!: :lol: :lol: :lol: :wink: 8)
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 lipca 2005, 19:06

Przed chwilą się dowiedziałem, że w tym terminie w Brzegu odbędzie się turniej, coś się obawiam, że w takim przypadku cięzko mi będzie zebrać ekipe do grania, szkoda, bo chciałbym pograć, a nie tylko być.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 19:22

Qiero - no właśnie... turnieje przedsezonowe to poważne utrudnienie dla całego pomysłu, najgorsze, że część klubów dopiero ustala terminy swoich imprez i ciężko potem zgrać wszystko tak, by pasowało większości. Co prawda w klubie powiedziano nam, że dostosują swoje plany przygotowawcze do sezonu naszej imprezie, ale tak szczerze mówiąc bardzo nie chciałbym tego wykorzystywać i mam więlką nadzieję, że nie trzeba będzie... No a niestety termin nasz trzeba było podać dla dobra wszystkich sporo wcześniej, więc nie ma odwrotu. Kto będzie chciał to przyjedzie... i w sumie na tym chyba warto zakończyć tematykę "listy obecności" - każdy wiedział sporo wcześniej, więcej poradzić już nie mogę.

Szymon - Tobie masaż zrobi... Trojan ;) :lol: hihihihi... nasze masażystki są zajęte na conajmniej 25 lat ;) :P

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 lipca 2005, 19:38

qiero pisze:... cięzko mi będzie zebrać ekipe do grania, szkoda, bo chciałbym pograć, a nie tylko być

Qiero, gdyby nie udało Ci się zebrać drużyny, to możemy Cię "przygarnąć" do naszego zespołu.

Seba pisze:Szymon - Tobie masaż zrobi... Trojan ;) :lol: hihihihi... nasze masażystki są zajęte na conajmniej 25 lat ;) :P

Nieeeee :!: :!: :!: Tylko nie Trojan :!: :!: :!: Pliiisssss....
I mam nadzieję że jednak po znajomości dasz rade mnie wkrecić pod skrzydła Waszych masażystek :wink: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 lipca 2005, 19:50

Szymon pisze:
qiero pisze:... cięzko mi będzie zebrać ekipe do grania, szkoda, bo chciałbym pograć, a nie tylko być

Qiero, gdyby nie udało Ci się zebrać drużyny, to możemy Cię "przygarnąć" do naszego zespołu.

to fakt, jesteście jedynym zespołem, w którym mógłbym ewentualnie zagrać, ale ciąglę wierzę, że Odra zjawi się w Poznaniu.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 25 lipca 2005, 21:05

qiero pisze:
Szymon pisze:

to fakt, jesteście jedynym zespołem, w którym mógłbym ewentualnie zagrać, ale ciąglę wierzę, że Odra zjawi się w Poznaniu.

Wiesz chyba, że nie chcesz w naszym ale na dzien dzisiejszy nie wiem czy ostrów uzbiera skład. Pozdro

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 lipca 2005, 21:11

Spoko, zagram gdzie się da, byleby wygrać :D

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 25 lipca 2005, 21:17

Seba pisze:Nie wiem Guru co jeszcze chciałbyś dostać za 15zł... masaż pleców japońskich masażystek? ... ehhhhh... nocleg w jednej z najpiekniejszych okolic Poznania

Wole wietnamskie masażystki, i nie wydaje mi sie zeby Poznań miał piękne okolice.
Spytałem sie normalnie na co moge liczyc za te 15zł, bo nie wiem czy to kwota za przejaz, czy za nocleg. A Ty mi tu wyjezdzasz z jakimis masazami

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 25 lipca 2005, 21:19

qiero pisze:Przed chwilą się dowiedziałem, że w tym terminie w Brzegu odbędzie się turniej, coś się obawiam, że w takim przypadku cięzko mi będzie zebrać ekipe do grania, szkoda, bo chciałbym pograć, a nie tylko być.

Jesli to pewny termin turnieju to ja na 99% nie dojade do Poznania i myśle ze nikt z Pretorian tez nie dojedzie. Szkoda bo chetnie zagrałbym sobie i rozruszal stare kości.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 21:29

Człowieku NIE ROZŚMIESZAJ mnie proszę :) Masz od dłuuuuugiego juz czasu WYRAZNIE napisane w odpowiednim temacie CO i JAK za ile i kiedy... to, że nie przyjedziecie na 99% to ja i wielu innych wiedziało już od samego początku (sorka Qiero... mam nadzieję, że wybaczysz mi te słowa, ale sam wiesz). Śmieszny był tylko słomiany zapał i zakładanie tematów na własnym podforum skoro i tak wiadomo, że nic z tego. Co do powodów - hehehehe... tylko tyle... Nasz klub dostosowuje terminy występów koszykarek przygotowujących się do sezonu po to tylko, żeby umożliwić nam pomęczenie się dla naszych znajomych z organizacją fajnej zabawy... a tu najpierw odkrywcze pytanie, czy za 15 złotych załatwię Ci przejazd, wyżywienie w Poznaniu, salę na dwa dni i nocleg, a potem kretyńskie komentarze na temat Poznania... Popytaj kolegów - ostatnio im wcale tak nie przeszkadzały wątpliwe według Ciebie uroki naszego miasta, żeby BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW i marudzenia tu, jak się dowiedziałem, przyjezdzać.

No cóż... na całe szczęście macie turniej (podobnie pewnie, jak wielu innych chętnych, którzy jednak przyjadą), więc jest wymówka.

KONIEC mojego wpisywania się w tym temacie.

Ps.

Qiero pisze:Jeśli chodzi o wrzesień to byłoby miło, gdyby nie było to w jego pierwszą sobotę, bo robimy w Brzegu streetballa.

W następną sobotę jest tradycyjny turniej ku pamięci Aleksandry Piotrowskiej ['] w Gorzowie, którą sporo naszych koszykarek z tego co wiem, dość dobrze znało, w trzeci weekend września turniej w Ostrowie - to odnośnie terminów.

Nie pasuje... nie podoba się Poznań :) Wiadomo... nic na siłę :) Dobrze, że chociaż tym razem o tym zostałem poinformowany... ostatnio nie doznałem tego zaszczytu i bezsensu się przyszykowałem ;) :lol:

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 lipca 2005, 22:26

GURU pisze:
Wole wietnamskie masażystki, i nie wydaje mi sie zeby Poznań miał piękne okolice.

Poznań to piękne miasto :!: Poznaj Poznań :!: :D

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 25 lipca 2005, 22:30

Seba pisze:Człowieku NIE ROZŚMIESZAJ mnie proszę :) Masz od dłuuuuugiego juz czasu WYRAZNIE napisane w odpowiednim temacie CO i JAK za ile i kiedy... to, że nie przyjedziecie na 99% to ja i wielu innych wiedziało już od samego początku (sorka Qiero... mam nadzieję, że wybaczysz mi te słowa, ale sam wiesz). Śmieszny był tylko słomiany zapał i zakładanie tematów na własnym podforum skoro i tak wiadomo, że nic z tego. Co do powodów - hehehehe... tylko tyle... Nasz klub dostosowuje terminy występów koszykarek przygotowujących się do sezonu po to tylko, żeby umożliwić nam pomęczenie się dla naszych znajomych z organizacją fajnej zabawy... a tu najpierw odkrywcze pytanie, czy za 15 złotych załatwię Ci przejazd, wyżywienie w Poznaniu, salę na dwa dni i nocleg, a potem kretyńskie komentarze na temat Poznania... Popytaj kolegów - ostatnio im wcale tak nie przeszkadzały wątpliwe według Ciebie uroki naszego miasta, żeby BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW i marudzenia tu, jak się dowiedziałem, przyjezdzać.

No cóż... na całe szczęście macie turniej (podobnie pewnie, jak wielu innych chętnych, którzy jednak przyjadą), więc jest wymówka.

KONIEC mojego wpisywania się w tym temacie.

Nie denerwuj sie tak bo Ci żylaki na czole wyjdą. Kto zakładał tematy na naszym podforum ten zakladał, nie byłem to ja więc po kiego ch..a mnie w to mieszasz. Zadałem Ci jedno proste pytanie a Ty sie bulwersujesz jakbym Ci truł o tym od niewiadomo jak długiego czasu. Nie był to żaden słomiany zapał bo chcieliśmy przyjechać, ale teraz nawet za darmo bym nie przyjechał. Zgadzam sie z Toba ze było napisane wczesniej ze koszt ok 10-15 zł ale wciąż POWTARZAM nie było napisane co jest zapewnione za te pieniądze.Radze Ci wyluzuj bo jeszcze Ci "rozrusznik" stanie i nie bedziesz mógł zagrać w swoim super turnieju dla kibiców.
Pozdrowienia

Wróć do „KS Odra Brzeg”