Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzej
Dziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza
)... teoretycznie Serbia bardziej mi się podobała niż Czeszki, ale w praktyce to tak rozbity zespół, że ciężko im będzie jutro wygrać.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzejDziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza
)... teoretycznie Serbia bardziej mi się podobała niż Czeszki, ale w praktyce to tak rozbity zespół, że ciężko im będzie jutro wygrać.
Hehe to dobrze dla nas, tylko oby Serbii coś się nie odmieniło przed tym meczem z Polską
MirU <poznań> pisze:Seba pisze:Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzejDziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza
Hehe to dobrze dla nas, tylko oby Serbii coś się nie odmieniło przed tym meczem z Polską
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze:MirU <poznań> pisze:Seba pisze:Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzejDziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza
Hmmmm... Coś mnie ominęło... albo mam takie maty, że nie łapie sensu
Polska już grała z Serbią - do momentu w którym rywalki prowadziły 27:15 te mistrzostwa były dla nich PERFEKCYJNE - wygrały grupę z kompletem zwycięstw, pokonując nawer Francję! Polki wczoraj jednak "zepsuły" Serbkom silniczki
...Wera do Mićków kilka razy z rzędu przez całe boisko i do tej pory rywalki nie mogą dojść do siebie
Sory coś mi sie pomyliłoz tymi meczami
-
basket fan
- Nowy na forum
-
basket fan
- Nowy na forum
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”