Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 27 lipca 2005, 22:21

Jeśli wcześniej Serbki wygrają z Czeszkami to i 40-punktowa porażka nie pozbawi nas finału :wink: Ale wierzę w dziewczyny i wiem, że jutro sobie poradzą :D

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 lipca 2005, 22:47

Skobel super! Oby jutro tak samo albo i lepiej! Trzeba je ponieść dopingiem no nie Joy :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lipca 2005, 22:48

Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzej :) Dziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza ;) )... teoretycznie Serbia bardziej mi się podobała niż Czeszki, ale w praktyce to tak rozbity zespół, że ciężko im będzie jutro wygrać.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 lipca 2005, 22:50

Seba pisze:Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzej :) Dziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza ;) )... teoretycznie Serbia bardziej mi się podobała niż Czeszki, ale w praktyce to tak rozbity zespół, że ciężko im będzie jutro wygrać.

Hehe to dobrze dla nas, tylko oby Serbii coś się nie odmieniło przed tym meczem z Polską :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lipca 2005, 23:09

MirU <poznań> pisze:
Seba pisze:Niestety Serbia z meczu na mecz gra odwrotnie do reprezentacji Polski - co raz gorzej :) Dziś dokonała niezłego wyczynu przegrywając z Turcją (baaaardzo sympatyczne dziewczyny!!! Jedna zwłaszcza ;) )... teoretycznie Serbia bardziej mi się podobała niż Czeszki, ale w praktyce to tak rozbity zespół, że ciężko im będzie jutro wygrać.

Hehe to dobrze dla nas, tylko oby Serbii coś się nie odmieniło przed tym meczem z Polską :wink:

:shock: Hmmmm... Coś mnie ominęło... albo mam takie maty, że nie łapie sensu :) Polska już grała z Serbią - do momentu w którym rywalki prowadziły 27:15 te mistrzostwa były dla nich PERFEKCYJNE - wygrały grupę z kompletem zwycięstw, pokonując nawer Francję! Polki wczoraj jednak "zepsuły" Serbkom silniczki ;) ...Wera do Mićków kilka razy z rzędu przez całe boisko i do tej pory rywalki nie mogą dojść do siebie :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 27 lipca 2005, 23:59

Ajjj... Seba... zaje...fajny plan... na... polfinal... w sobote... :)
A ja Cie informuje... ze nie umiem grac w kosza... :P:P:P i ze ten sparing... to hmmm... :P:P:P beze mnie... ja moge pokibicowac... hehe... :P:P:P ajjj :P
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 lipca 2005, 07:38

Seba pisze:
MirU <poznań> pisze:

:shock: Hmmmm... Coś mnie ominęło... albo mam takie maty, że nie łapie sensu :) Polska już grała z Serbią - do momentu w którym rywalki prowadziły 27:15 te mistrzostwa były dla nich PERFEKCYJNE - wygrały grupę z kompletem zwycięstw, pokonując nawer Francję! Polki wczoraj jednak "zepsuły" Serbkom silniczki ;) ...Wera do Mićków kilka razy z rzędu przez całe boisko i do tej pory rywalki nie mogą dojść do siebie :lol:

Sory coś mi sie pomyliłoz tymi meczami :wink:

basket fan
Nowy na forum

Postautor: basket fan » 28 lipca 2005, 10:20

Miru nie pij wiecej Freeka bo byles tak niedysponowany po 1 piwie ze nie pamietasz ze Polki grały już z Serbkami...hahahahaha
Unia, wiara która przetrwała!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 lipca 2005, 12:32

no czyli panowie ze Swarzędza i Poznania(szeroko pojętego): na sobote szykujemy gadziełka a dzis jeszcze odpoczywamy :wink: :D

basket fan
Nowy na forum

Postautor: basket fan » 28 lipca 2005, 13:18

Mytek pisze:no czyli panowie ze Swarzędza i Poznania(szeroko pojętego): na sobote szykujemy gadziełka a dzis jeszcze odpoczywamy :wink: :D

nie ma sprawy juz jestem gotowy 8) :P
Unia, wiara która przetrwała!!!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 28 lipca 2005, 14:12

basket fan pisze:
Mytek pisze:no czyli panowie ze Swarzędza i Poznania(szeroko pojętego): na sobote szykujemy gadziełka a dzis jeszcze odpoczywamy :wink: :D

nie ma sprawy juz jestem gotowy 8) :P
Ale...Dzisiaj też dajemy...
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 28 lipca 2005, 14:17

Wrona... tylko zeby was bylo slychac... bo wczoraj wogole nic...:P:P:P wiec... musicie sie poprawic... :P:P:P :) ajjj... :P
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 lipca 2005, 15:29

paździoch-osanka pisze:Wrona... tylko zeby was bylo slychac... bo wczoraj wogole nic...:P:P:P wiec... musicie sie poprawic... :P:P:P :) ajjj... :P

powiem szczerze, ze szykuje sie na sobotni polfinal najbardziej..

a wczoraj miałem "urlop" od dopingu :D

wierny kibic

Postautor: wierny kibic » 28 lipca 2005, 19:30

24-26 dla Polski po 1 polowie dziewczyny tak trzymac nie poddawac sie!! :D

wierny kibic

Postautor: wierny kibic » 28 lipca 2005, 19:31

oczywiscie z Turcja : :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”