Wrona pisze:A ty kibicowałeś wogóle...?????Ja na nikogo nie zwalam poprostu każdy ci napisze że Oni nie umieli walić w beben....A co do klaskania to wal tak jak ja przez cały mecz w Arenie rekami których jak zapewne nie bedzie słychać..Szymon pisze:Wrona pisze:Wiem że kiedyś nie było takich rzeczy jak klapki...Ale teraz mamy 20 wiek i trzeba się z tym pogodzić(mam na myśli większe hale)gdyż jak jest nas niewielu to na takiej hali ciężko jest klaskać rękami.....Myśle że wczoraj wam nieżle wychodziło klaskanie rękami...Tylko czasami nie w tempo naszego klaskania...Myśle że wszystko przez ten duży bęben w który walili tamtejsi kibice...
Pozdrawiam
Ale o czym Ty tutaj piszesz??? Mamy 21 wiek![]()
Zganienie całej "winy" za nieudany doping na bęben innej grupy kibiców jest dla mnie śmieszny.
A już tekst o duzych halach, małej ilości kibiców i "ciężkim klaskaniu w ręce" mnie dobił na maksa![]()
![]()
Wymienione przez Ciebie powody, to dla mnie ...... żadne powody![]()
Na potwierdzenie moich słów zerknij sobie na to : http://www.tsostrovia.osw.pl/mati/kibice.jpgPozdrawiam
Nie no sorry, przecież wy jesteście najlepsi i wogóle the best i wszystko potraficie
A ja jeszcze nigdy w życiu nie kibicowałem, wiec nie mam o tym pojecia