Olimpia Poznań - przed sezonem 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lipca 2005, 14:14

Wrona pisze:
Szymon pisze:
Wrona pisze:Wiem że kiedyś nie było takich rzeczy jak klapki...Ale teraz mamy 20 wiek i trzeba się z tym pogodzić(mam na myśli większe hale)gdyż jak jest nas niewielu to na takiej hali ciężko jest klaskać rękami..... :DMyśle że wczoraj wam nieżle wychodziło klaskanie rękami...Tylko czasami nie w tempo naszego klaskania...Myśle że wszystko przez ten duży bęben w który walili tamtejsi kibice... :D Pozdrawiam

Ale o czym Ty tutaj piszesz??? Mamy 21 wiek :lol:
Zganienie całej "winy" za nieudany doping na bęben innej grupy kibiców jest dla mnie śmieszny.
A już tekst o duzych halach, małej ilości kibiców i "ciężkim klaskaniu w ręce" mnie dobił na maksa :lol: :!:
Wymienione przez Ciebie powody, to dla mnie ...... żadne powody :!:
Na potwierdzenie moich słów zerknij sobie na to : http://www.tsostrovia.osw.pl/mati/kibice.jpg
A ty kibicowałeś wogóle...?????Ja na nikogo nie zwalam poprostu każdy ci napisze że Oni nie umieli walić w beben....A co do klaskania to wal tak jak ja przez cały mecz w Arenie rekami których jak zapewne nie bedzie słychać.. :D Pozdrawiam

Nie no sorry, przecież wy jesteście najlepsi i wogóle the best i wszystko potraficie :lol: :lol: :lol: :!:
A ja jeszcze nigdy w życiu nie kibicowałem, wiec nie mam o tym pojecia :lol: :lol: :lol: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Żołnierz 1

Postautor: Żołnierz 1 » 28 lipca 2005, 14:30

A ja wezmę patelnię i dwa garki. Zapowiada się dobry koncert. a Drax musi zabrać gwizdek od mamowego czajnika.

Żołnierz 1

Postautor: Żołnierz 1 » 28 lipca 2005, 14:30

A ja wezmę patelnię i dwa garki. Zapowiada się dobry koncert. a Drax musi zabrać gwizdek od mamowego czajnika.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: apropos kaczek

Postautor: Mytek » 28 lipca 2005, 15:52

Wrona pisze:
Czarny1975 pisze:Witam, mam taką kaczkę jeszcze w domu. Zabiorę ją do areny i usiadę blisko kolegów z klapkami. To dopiero będzie orkiestra. pozdrawiam
To przynieś bedzie wesoło... :D :D

Szymon pisze:Nie no sorry, przecież wy jesteście najlepsi i wogóle the best i wszystko potraficie
A ja jeszcze nigdy w życiu nie kibicowałem, wiec nie mam o tym pojecia

no do jasnej choinki, skonczcie juz te dyskusje :evil: bo ona i tak do niczego dobrego nie doprowadzi :evil:
Wrona: na Boga, czy Ty nie umiesz rozpoznac ironicznego charakteru postu Czarnego?? Najpierw pomysl czy to co chcesz napisac nie jest czsami totalna bzdura :?
Szymon: przestan w koncu gadac o tym ze kibice AZSu sa the bet, bo obaj dobrze wiemy ze tak nie jest. To ze ktos(wiadomo chyba kto) kiedys to napisal, to nie jest to chyba powodem zeby trząść tym teraz przez kolejne poł roku albo i dluzej, prawda :?: :?: :?
nie jestem tu zadnym moderatorem na tym forum, ale WRACAMY DO TEMATU :!: :!: :!:

------------------------------------------------------------------------------------
:evil: :evil: :evil: :evil: :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lipca 2005, 16:09

Mytek pisze:Szymon: przestan w koncu gadac o tym ze kibice AZSu sa the bet, bo obaj dobrze wiemy ze tak nie jest. To ze ktos(wiadomo chyba kto) kiedys to napisal, to nie jest to chyba powodem zeby trząść tym teraz przez kolejne poł roku albo i dluzej, prawda :?: :?: :?

A wiec tak. Przestań w końcu mi mówić co mam pisać a czego nie :!: Przestań się "wozić" i udawać "świętego". Zajmij się lepiej ustawianiem swoich kolegów po szalu a nie mnie :!:
I faktycznie, nie jesteś moderatorem tego podforum, więc że tak powiem, "siedź cicho" :!: Naprowadzać dyskusję "na jedyny słuszny tor" to możesz u siebie :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 lipca 2005, 16:27

Szymon pisze:

A wiec tak. Przestań w końcu mi mówić co mam pisać a czego nie :!: Przestań się "wozić" i udawać "świętego". Zajmij się lepiej ustawianiem swoich kolegów po szalu a nie mnie :!:
I faktycznie, nie jesteś moderatorem tego podforum, więc że tak powiem, "siedź cicho" :!: Naprowadzać dyskusję "na jedyny słuszny tor" to możesz u siebie :!:

a niby w ktorym to miejscu to sie woze i udaje swietego :!: :?:(bzdura totalna,) :shock:
co do czerwonego: nie omieszkam 8)
i nie zabraniam Ci pisac tego czego chcesz, ale drwisz sobie z kibicow AZSu juz n-ty raz piszac wlasnie ze sa "the best" a ja na to nie pozwole, rozumiesz? ja nie obrazam Ciebie i Twoich kolegow, wiec Ty nie rob tego samego w stosunku do nas, dobrze?? Nawet juz niewazne kto i kiedy napisal "kibice AZSu sa the best", ale bylo-minelo, wiekszosc juz pewnie o tym zapomiala, natomiast Ty uczepiłes sie tego jak rzep psiego ogona :evil:
a Twojego "wezwania" : "siedz cicho" to i tak nie poslucham, bo to jest forum na ktorym takze ja moge sie wypowiadac, a to ze nie jestem tu modem, nie oznacza ze nie moge napisac zebysmy wszyscy(w tym tez ja) powrocili do tematu. nie jest tak??
i jeszcze cos :) nie rozumiem Twoich slow "w końcu". napisales tak jakbym ciągle zwracal Ci o cos uwage, a tak nie jest, odezwalem sie PIERWSZY RAZ.

a teraz do widzenia, ide na mecz :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lipca 2005, 17:04

:lol: :lol: :lol:
Ja drwię z kibiców AZsu??? Hmmm.... ja tylko stwierdzam fakty, przecież jesteście "najlepsi" i to inni nie potrafią bębnić, klaskać itd.itp.. Ty może nas nie obrażałeś (nie pamietam bynajmniej), lecz Twoi koledzy po szalu tak, ale zapewniam Cie że ja nawet jeszcze nie zacząłem Was obrażać :lol: :!:
I nie słuchaj mojego "wezwania" :lol: .
Prawda jest taka że od pewnego czasu cały czas "prostujesz" wszystkich by pisali tylko i wyłącznie na temat danego postu, a najciekawsze dyskusje tworzą się właśnie wtedy, gdy temat zbacza :!:
Nie wiem czemu to robisz??? Może zapatrzyłeś się na Łukaszenkę :?: 8)

A co do moich słów "wozić" i "świętego", to dziwne,że akurat teraz nie zauważyłeś cudzysłowia :?: :?

Obrazek

Drax
Żak

Postautor: Drax » 28 lipca 2005, 21:09

Żołnierz 1 pisze:A ja wezmę patelnię i dwa garki. Zapowiada się dobry koncert. a Drax musi zabrać gwizdek od mamowego czajnika.

Taaaa, możemy wziąść tylko co będzie jak zagłuszymy dzielnych klapkowiczów z Quayoazetesa???

Dyskusja jest chora, bo wychodzi na to, że po iluś tam latach zdzierania gardła na meczach nie umiem kibicować, bo nie używam deseczek, klapeczek, trąbeczek i innych takich tam Atrybutów Dzielnego Przedszkolaka....

Temat dotyczy przygotowań do sezonu zespołu Olimpii Poznań a chyba 3/4 miejsca zajmują posty kilku kolesi, którzy 2 czy 3 lata temu "stali się" kibicami, pojechali na 1 czy 2 wyjazdy i okazało sie teraz że w kwestii organizacji dopingu i oprawy meczowej wymiataja całą Polskę.... Chwilowo na tym poprzestanę, bo nie mam tak anielskiej cierpliwości jak Szymon, a mogę zaraz zacząć być grubiański, a przed snem to niezdrowo...

Czarny1975

Postautor: Czarny1975 » 28 lipca 2005, 21:37

dobre Drax. Pozdro

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lipca 2005, 23:19

:lol: Jezuuuuu... a tu co za zamieszanie się zrobiło? :shock: hihihihi...

Myślę, że wypada zdecydowanie wrócić do tematu - PRZYGOTOWANIA Koszykarek i kibiców Olimpii Poznań do sezonu ;) To gdzie jedziemy na ten obóz kondycyjny? :lol: hehehe
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 29 lipca 2005, 08:17

Seba pisze::lol: Jezuuuuu... a tu co za zamieszanie się zrobiło? :shock: hihihihi...

Myślę, że wypada zdecydowanie wrócić do tematu - PRZYGOTOWANIA Koszykarek i kibiców Olimpii Poznań do sezonu ;) To gdzie jedziemy na ten obóz kondycyjny? :lol: hehehe

Oczywiśćie! A bierzemy ze sobą klapeczki? :lol:

Drax
Żak

Postautor: Drax » 29 lipca 2005, 08:36

Żołnierz1 pisze:
Seba pisze::lol: Jezuuuuu... a tu co za zamieszanie się zrobiło? :shock: hihihihi...

Oczywiśćie! A bierzemy ze sobą klapeczki? :lol:

Plażowe chyba.... :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 lipca 2005, 09:45

Drax pisze:

Dyskusja jest chora, bo wychodzi na to, że po iluś tam latach zdzierania gardła na meczach nie umiem kibicować, bo nie używam deseczek, klapeczek, trąbeczek i innych takich tam Atrybutów Dzielnego Przedszkolaka....

.

z pierwszymi trzema wyrazami sie zgadzam w 200000% 8) ale reszta to znowu KOMPLETNA BZDURA :evil: pokaz mi w ktorym miejscu w tym temacie lub tym forum jest napisane ze nie umiesz kibicowac? i w ktorym miejscu jest napisane ze kibice AZSu tylko klapeczkuja i trąbią? w tym temacie (lub w temacie pt: ";-)", jz nie pamietam) wałkowałem przez kilka postow jak wyglada nasz doping, wiecz racz najpierw to przeczytac.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 lipca 2005, 10:02

Szymon pisze::lol: :lol: :lol:
Ja drwię z kibiców AZsu??? Hmmm.... ja tylko stwierdzam fakty, przecież jesteście "najlepsi" i to inni nie potrafią bębnić, klaskać itd.itp.. Ty może nas nie obrażałeś (nie pamietam bynajmniej), lecz Twoi koledzy po szalu tak, ale zapewniam Cie że ja nawet jeszcze nie zacząłem Was obrażać :lol: :!:
I nie słuchaj mojego "wezwania" :lol: .
Prawda jest taka że od pewnego czasu cały czas "prostujesz" wszystkich by pisali tylko i wyłącznie na temat danego postu, a najciekawsze dyskusje tworzą się właśnie wtedy, gdy temat zbacza :!:
Nie wiem czemu to robisz??? Może zapatrzyłeś się na Łukaszenkę :?: 8)

A co do moich słów "wozić" i "świętego", to dziwne,że akurat teraz nie zauważyłeś cudzysłowia :?: :?

fakty to sa takie ze nie jestesmy "najlepsi" :!: i nikt tego nie ukrywa :!: no i gdzie jest napisane ze inni nie potrafia bebnic i klaskac? (jesli juz to tylko w jednym miejscu: o grupce fanow z Tarnowa ktorzy pierwszy raz w zyciu mieli beben w dloni, co sami z reszta mowili) ale nikt ich z tego powodu nie pietnowal!! Jesli chodzi o obrazanie Was przez moich kolegow "po szalu" to moge powiedziec tylko tyle: kazdy z nich stanowi sam o sobie.
Obrazac to sie lepiej tez nie zaczynajmy, z reszta ja nie mam zamiary, bo i tak w tego nic dobrego nie wyjdzie :?
W Łukaszenkę sie nie zapatrzylem, ale masz racje co do tego "zbaczania" tematow. Jesli chodzi o forum AZSu to tam jest jeden temat do wszelakich offtopicow, poza tym w innych tematach tez sa lekkie "zboczenia", ale po to jest ten temat offtopiowy, zeby tam wrzucac takie wlasnie rzeczy. I jesli pojawia sie jakis "wiekszy" offtopic to ja tylko przypominam jaki jest aktualny temat oraz mowie ze jak ktos chce to przenosimy dyskusje na ten wlasnie offtopicowy temat. Nie rozumiem gdzie tutaj sa zapedy do dyktatury?
nie bój nic, cudzyslowy zauwazylem :D

a na sam koniec:
1) kibice AZSu nie sa the best, tak jak sie to niektorym chyba wydaje,
2) kibice AZSu nie ograniczaja swojego dopingu do klapeczek i bebna, tak jak sie to niektorym chyba wydaje.
i chcialbym zebyscie to tylko przyjeli do wiadomosci, bo pisze juz o tym od ładnych kilku postow w tym temacie i obok

no i tez chcialbym na tym poprzestac z mojej strony 8) bo juz mam tego szczerze dosc :?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 lipca 2005, 10:26

Miałem nadzieję, że wyraznie dałem do zrozumienia, że skończyłem offtopic i wróciłem do tematu?? Hmmmm... jak widać nie.

Więc podsumowując ... to o czym wiem - zdanie Olimpiaków:

1. Klapeczki są bezsensu - nadają się na podstawki pod piwo i tyle :lol: Chociaż może gdyby dzwięk tychże nie był tak wqrzający to może, może... "klapeczka" a'la Żołnierz była do zniesienia na krótką metę ;) hehe

2. Bęben... no cóż... nie wiem - gdyby na sali typu Arena było ok. 30 osób dopingujących to może i miało by to sens... na małych salach chyba się mija z celem - słychać go zawsze o wiele bardziej niż gardło, co daje efekt zagłuszania niestety... mądrego bębnienia szczerze mówiąc dawno nie słyszałem

3. Nie ma kibiców "The Best" - każda grupa ma swój styl... niektóre style zdecydowanie nie pasują innym ;) Dyskusja który lepszy nie ma sensu...

4. Doping na siedząco to ściema... hehe

5. Krzyczenie "Defence" to największa wiocha na ziemi... naszej polskiej ziemi... każdy jak wiemy chciałby być w NBA, ale nie przesadzajmy - polskie "Bronimy", "Obrona" brzmi o wiele lepiej ... a pewnie nie wszystkie koszykarki są tak biegłe lingwistycznie :lol:

6. Jeśli już klapeczki i bębny, to największą "zbrodnią" jest używanie ich BEZ PRZERWY :) Obrona... atak... ciagle to samo... a żadna z drużyn nie wie, czy to akurat jej ma to pomagać... nie znam bębna i klapeczki, która potrafi krzyczeć nazwę zespoły, czy pomagać w obronie zachęcając do trzymania odpowiednio rąk czy niskiego schodzenia w obronie ;)

7. Otwory gębowe i własne odnóża górne są najlepszym sposobem dopingowania... na każdej sali - nawet takich, jak w Bydgoszczy (wtajemniczeni wiedzą o czym mówię.. hehe). Jeśli ktoś uważa inaczej oznacza to, że mu się nie chce nadzierać aż do zdarcia strun głosowych... Zawsze wtedy można nagrać doping na płytę i puszczać na meczach ;) JOKE

8. Celem dopingu, oprócz wspomagania "swojej" drużyny w taki sposób, by jak najbardziej zmobilizować do maksymalnego zaanagżowania, jest także wciągnięcie reszty sali do udziału w nim. Dlatego zdecydowanie najważniejszy jest nie hałas na sali, ale pomysł i odpowiednie "zarażenie" emocjami - nawet podczas najnudniejszego meczu ekstremalnie nawiedzeni fani potrafią przekazać swój zapał reszcie widowni.

9. W każdej sytuacji "swój" zespół musi wiedzieć kto tu jest gospodarzem :) Buczenie w obronie bardzo wskazane...

10. Wiadomo, że każdy Olimpiak zjadł wszystkie rozumy jeśli chodzi o sprawy dopingu... za 40 lat wezmiemy udział w turnieju weteranów :)))) I też będziemy się wozić... TEJ :lol: :lol: :lol:

Uwagi powyższe brać należy z pełną powagą i z należnym im bananem na twarzy 8)

KONIEC OFF-TOPICU!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Inne kluby”