Brzeska hala...

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Brzeska hala...

Postautor: MARIO » 19 sierpnia 2004, 11:10

Robotnicy zakłócą treningi

Na razie na widowni przy ul. Oławskiej nie ma ani jednego krzesełka. Na zdjęciu jeden z robotników, Piotr Baran.

Kibice z Brzegu mecze koszykarek i piłkarzy ręcznych będą oglądali z nowych krzesełek. Remont sufitu stoi pod znakiem zapytania.

W czwartek w Urzędzie Miasta w Brzegu po raz drugi zostały otwarte oferty przetargowe w sprawie wymiany podwieszanego sufitu.
Poprzedni przetarg nie doszedł do skutku, ponieważ jedyna firma, która się zgłosiła, zażądała zbyt wysokiej zapłaty. Również i tym razem okazało się, że oferty wykonawców są za drogie.

- Teraz mamy dwa wyjścia - wyjaśnia burmistrz Brzegu Wojciech Huczyński. - Albo unieważnimy postępowanie przetargowe i zrezygnujemy z remontu sufitu w tym roku, albo miejscy radni przekażą na to więcej pieniędzy.

Kierownik Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji Krzysztof Kulwicki mówi, że jeżeli remont sufitu dojdzie do skutku, jego zakończenie mogłoby nastąpić na początku października.
- Zespoły, które korzystają z hali zostały o tym fakcie poinformowane - dodaje Kulwicki.
Obiekt służy sportowcom oraz uczniom Publicznego Gimnazjum nr 1.
- Z zajęciami szkolnymi nie będzie problemu - uważa Krzysztof Kubiak, dyrektor gimnazjum i zarazem trener koszykarek. - Jeśli dopisze pogoda, można zrobić z uczniami zajęcia lekkoatletyczne na dworze. W o wiele gorszej sytuacji jest klub. Musielibyśmy wówczas trenować na przykład w hali w Skarbimierzu i grać tylko na wyjazdach, o ile rywale się na to zgodzą.

żródło: NTO (Roman Baran)

Musielibyśmy wówczas trenować na przykład w hali w Skarbimierzu i grać tylko na wyjazdach, o ile rywale się na to zgodzą.

Taaaa... faaajnie....

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Brzeska hala...

Postautor: GURU » 19 sierpnia 2004, 17:19

Musielibyśmy wówczas trenować na przykład w hali w Skarbimierzu i grać tylko na wyjazdach, o ile rywale się na to zgodzą.

Taaaa... faaajnie....[/quote]

Chyba ich pojebało ze nie obejrze w tym sezonie zadnego meczu w Brzegu. Lepiej niech sie streszczają z tą halą.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 20 sierpnia 2004, 15:16

Już niedługo będziemy znali więcej szczegułów na temat hali. Ja jednak obstawiam, że w tym roku nie uda im się wymienić podwieszenia sufitu i nawet się nie będą za to zabierać...

Domel

Porażka

Postautor: Domel » 15 września 2004, 11:50

Nowe krzesełka to porażka, niewgodne i bolą od nich mięśnie, poprzednie były zdecydowanie lepsze

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 27 września 2004, 14:14

A kto wie co z remontem tego sufitu? Bo ostatni jak byłem to jeszcze nie zaczeli robić, więc chyba inauguracja sezonu w Brzegu opóźni sie i to znacznie a moze wogle juz nie zaczną go robic w tym roku?
Dla mnie to totalna porażka z tym remontem

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 28 września 2004, 11:15

GURU pisze:A kto wie co z remontem tego sufitu? Bo ostatni jak byłem to jeszcze nie zaczeli robić, więc chyba inauguracja sezonu w Brzegu opóźni sie i to znacznie a moze wogle juz nie zaczną go robic w tym roku?
Dla mnie to totalna porażka z tym remontem

Pierwsze mecze Cukierków rozegrane zostaną na wyjazdach, koszykarki już od pewnego czasu nie trenują na hali przy ul. Oławskiej.
Guru ja szczerze mówiąc też to widzę czarno...
" ciemność widzę, widzę ciemność.. " :roll: 8)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 września 2004, 16:44

Powiedzcie mi kibice Odry jak tam się ma Lena Proszczenko która jak widziałem na żywo doznala kontuzji na turnieju w Gorzowie Wlkp!
Co jej jest? :(
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 29 września 2004, 20:28

Ostatnia nieoficjalna wiadomość - skręcenie kolana ( podobno ).
Przerwa w treningach do końca października. Też podobno.
Druga rozgrywająca Nadzieja Drozd ( Białoruś ), po eliminacjach do mistrzostw Europy coś się nie zgłasza i nie odpowiada na telefony!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 30 września 2004, 08:22

Don Igłata pisze:Ostatnia nieoficjalna wiadomość - skręcenie kolana ( podobno ).
Przerwa w treningach do końca października. Też podobno.
Druga rozgrywająca Nadzieja Drozd ( Białoruś ), po eliminacjach do mistrzostw Europy coś się nie zgłasza i nie odpowiada na telefony!

Do tego dochodzi: Ania Kędzior narzekająca na ból pleców, wciąż nie w pełni sił Magda Pietrzak, chora Paulina Dąbkowska, kontuzja Ewy Nierzwickiej i ... no właśnie :?

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 30 września 2004, 08:35

Kim wy chcecie grać w memoriale?

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 30 września 2004, 20:32

Nie musicie odpowiadać. Po prostu nie gracie.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 30 września 2004, 22:10

Viallos pisze:Nie musicie odpowiadać. Po prostu nie gracie.

bo rzeczywiście nie było kim... Viallos - tak więc do zobaczenia w sezonie.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 30 września 2004, 22:35

Ostatnio turnieju nie dokończyliście - teraz jeszcze lepiej - po prostu nie przyjeżdzacie. Coś mi się zdaje że długo Was nie zaproszą do Pabianic.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 01 października 2004, 10:25

Viallos pisze:Ostatnio turnieju nie dokończyliście - teraz jeszcze lepiej - po prostu nie przyjeżdzacie. Coś mi się zdaje że długo Was nie zaproszą do Pabianic.

Jestem ciekaw co by zrobiła wasza druzyna jakby była w takiej sytuacji jak nasza. Więc nie panikuj!!!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 01 października 2004, 12:48

Viallos pisze:Ostatnio turnieju nie dokończyliście - teraz jeszcze lepiej - po prostu nie przyjeżdzacie. Coś mi się zdaje że długo Was nie zaproszą do Pabianic.

Kasa w klubie się nie przelewa i kolejny turniej przy i tak skromnej kadrze Cukierków byłby nie wskazany... więc wreszcie ktoś racjonalnie pomyślał. I tu mój plus (nieliczny) dla brzeskich działaczy.

Wróć do „KS Odra Brzeg”