Skład naszej drużyny :)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Skład naszej drużyny :)

Postautor: mati » 13 lipca 2005, 13:51

Już coś niecoś więcej możemy powiedzieć o naszej drużynie. Jak myślicie? Jak poradzi sobie ostrowska ekipa na tle chociażby Dudy Leszną z którą to drużyną będzie rywalizować bezpośrednio w lidze. MUKS Poznań też się zbroi. My jednak kupująć Rajkowską i Błaszczyk nie pozostajemy dłużni.

Na co stać ostrowskie dziewczyny w tym sezonie?

Skład to mieszanka wybuchowa- rutyna połączona z młodością oraz finezją :) Wydaje mi się, że taki skład pozwoli plasować się naszej drużynie w czubie tabeli.

Oto nazwiska jakie powinniśmy zobaczyć w nastepnym sezonie :)

Seniorki:
Monika Szymańska (kapitan) - niewątpliwie Piotr Czaska musi własnie tą zawodniczkę wykreować na liderkę. W poprzednim sezonie Monika zachwycała nas bardzo równą grą za co należy się jej wielkie uznanie. Nie było praktycznie słabego meczu w jej wynonaniu. Pierwsza liga na pewno umocni nas w przekonaniu, ze trzeba stawiać na Panią kapitan.

Urszula Biela- poprzedni sezon dość nierówny- jednak jak już wychodziły jej mecze to była już poprostu masakra :) te akcje a'la Jordan i inne szmery bajery. Powinna być mocnym punktem drużyny :)

Katarzyna Skrzypczak- nie wiem :) aczkolwiek postepy jakie poczyniła ta zawodniczka pod okiem Arka Konieckiego być może zaprocentują. Poprzedni sezon poświęciła na studia- teraz wraca do gry.

Agata Krygowska- w poprzednim sezonie juniorka, trudno mi jednoznacznie powiedzieć na co stać tą zawodniczkę. Jednak na pewno jest to talent, trzeba szlifować :)

Barbara Walas - podobnie jak wyżej

Agnieszka Kogucka - podobnie jak wyżej

Marta Błaszczyk - po kontuzji, nie grała zbyt wiele we Włókniarzu. Co by tutaj powiedzieć nie wiem. Talent ma, musi się przelamać w Ostrowie. Będzie miała dużo minut na parkiecie a to plus.

Anna Rajkowska- jedna z liderek Widzewa Łódź który się rozpadł w poprzednim sezonie, dobrze spisywała się na parkietach pierwszej ligii. Po tym jak Widzew się rozpadł przeszła do ekstrklasowego ŁKS-u, w którym jednak dużo nie pograła

Karolina Kaczmarek? (tutaj zawodniczka jeszcze nie zdecydowała- miejmy nadzieję, że pozostanie w Ostrowie :) Plis Kara :) )
- srebrna medalistka ME, myślę, ze w pierwszej lidze będzie jedną z najlepiej punktujących zawodniczek Ostrovii. Nie uważam, ze się cofnie w rozwoju- wręcz przeciwnie- 30 minut na parkiecie powinno dać nam pełen ogląd na tą utalentowaną zawodniczkę :)
Trener: Piotr Czaska, Jan Perkiewicz

Juniorki:
Marta Wosińska
Martyna Berkowska
Katarzyna Łuczak
Katarzyna Sip
Magdalena Parysek
Milena Piecht
Anna Roguszka
Ewa Parusińska
Bogusława Maroszek
Agata Pietrzykowska
Kamila Klimczak
Paulina Krogulska
Edyta Mielczarek
Marika Grzesiak
Anna Krzyżaniak
Joanna Walas
Milena Krzyżaniak
Tener: Jan Perkiewicz
Ostatnio zmieniony 04 września 2005, 17:31 przez mati, łącznie zmieniany 1 raz.

gucio i klementyna ;)

agata krygowska

Postautor: gucio i klementyna ;) » 23 sierpnia 2005, 16:20

my widziałyśmy agatę krygowską i inne zawodniczki juniorek w grze i stwierdzamy że na pewno sprawdzą się w ostrovi. :D pozdrawiamy serdecznie
gucio i klementynka :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Re: agata krygowska

Postautor: mati » 23 sierpnia 2005, 16:33

gucio i klementyna \";)\" pisze:my widziałyśmy agatę krygowską i inne zawodniczki juniorek w grze i stwierdzamy że na pewno sprawdzą się w ostrovi. :D pozdrawiamy serdecznie
gucio i klementynka :D

a czy ja powiedziałem, ze nie widziałem Agaty Krygowskiej w grze?:) Nie wiem co po przejsciu w seniorki (no dobra juniorki starsze ale nie bedzie takiej grupy u nas) będzie z zawodniczek :) A Agata to bardzo dobra koszykarka, pracowita i wszystko przed nią :) ma pewne miesce w składzie Ostrovii jeżeli będzie pracować tak jak dotychczas :)
Pozdrawiam ;)

Edit: Zapraszam do częstego wpisywania się kibiców oraz zawodniczek na forum :) po to to wkoncu jest :)

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 30 sierpnia 2005, 13:40

mati jak wrócisz napisz go kiedy może być jakiś 1 sparing w Ostrowie, bo ja już spragniony koszykówki :)

gucio bez klementynki:]

:)

Postautor: gucio bez klementynki:] » 31 sierpnia 2005, 16:51

no racja nie napisałes dokładnie tak :D bedziemy odwiedzac:P 3mcie sie i mam nadzieje ze ostrovia w tym roku da se hakos rade :wink: pozdro

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 września 2005, 13:30

Intarex pisze:mati jak wrócisz napisz go kiedy może być jakiś 1 sparing w Ostrowie, bo ja już spragniony koszykówki :)

mnie się nie pytaj. zadzwon do klubu. ja juz sie nie znam.

Wróć do „Inne kluby”