DaRiO pisze:Gratulacje dla Olimpii. Hmmmm Unia faworytem? (...)
Darioooo... ja się nie znam

Dla mnie to wiadomo... mało obiektywizmu na ten temat akurat - wiem po prostu, że stać je na bardzo dużo (stąd też zresztą ostatnia dyskusja)... i dla mnie są faworytkami przeważnie

No ale chyba wystarczy po prostu zerknąć do Ligi Typerów - tam z tego co pamiętam tylko ja i Bury daliśmy wygraną Olimpii (obaj w skromniejszych rozmiarach - ja 6-10, Bury 1-5)... reszta - 14 osób - stawiała dość zdecydowanie na Unię. Stąd moje zdanie o faworytkach...
Sędziowanie jednego pana MASAKRA - na dodatek to drugi już jego taki mecz z rzędu, w poprzednim przecież na Promienistej także się kompromitował

Na pewno był najgorszym aktorem tego widowiska... Choć trzeba obiektywnie przyznać, że mecz do gwizdania łatwy nie był.
Dzięki za miłe słowa i współtworzenie dzis naprawdę ciekawego widowiska! Myślę, że zobaczymy sie u Was o wiele wcześniej niż na rewanżu

Pewnie też Wy już zadomowiliście sie u nas, więc nawet nie muszę zapraszać dodatkowo;)
Pozdrowionka!!!
Ps. Sprawdziłem "typerki" - cztery osoby stawiały na Olimpię (ja, Bury, Wojteg i Simon - GRATULACJE!!!)... reszta - to znaczy 12 osób na Unię

Więc chyba jednak nie pokręciłem nic z faworytkami - na Waszym forum przewaga była, jak się można było zresztą spodziewać jeszcze wieksza (3 do 13). Ale to w sumie chyba nie takie istotne, kto tu był kim
Ps2. ... a co do dopingu - byliśmy równie głośni... i nie ma się co licytować. SZACUNEK za to, co pokazaliście!... a Mytek ZDRAJCA... hihihi... joke