Na dobry początek ...

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Na dobry początek ...

Postautor: Seba » 08 czerwca 2004, 15:48

Obrazek

Stoją od lewej - pierwszy rząd: CUDAK Ryszard - trener, ŁAKOMIAK Małgorzata, BOGUŁA Alicja, MODRZEJEWSKA Anna, NAJTKOWSKA Katarzyna, ŁOCHOWICZ Monika, RAFAŁOWICZ Agata, PIECHOWIAK Anna, PINCZAK Maciej - kierownik; Stoją od lewej - drugi rząd: IWANOWSKA Barbara, RAFAŁOWICZ Ewa, NAWROTEK Dominika, URBAN Anna, SZAROWSKA Alicja, WIECZOREK Anna, BORAK Natalia.

http://www.pbase.com/seb1975/olimpia_2004
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 czerwca 2004, 16:11

No w końcu dotarłeś! :wink:

Czy chcesz czy nie zostaniesz moderatorem tego forum ponieważ twoja nominacja została złożona przez Szymona a przyjęta przez mnie. Widziałbym Cię też w roli drugiego administratora, ew moderatora aktualności!

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 08 czerwca 2004, 17:30

Kolejny pozytyw nowego forum - pojawił się Seba :)
A fachowców nam potrzeba, oj potrzeba :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 czerwca 2004, 18:02

Witaj Seba - kope lat !!! To się nazywa odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku i w odpowiednim miejscu !!! :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 czerwca 2004, 14:32

Dopiero teraz pojawił się odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu - WITAM Marian w roli Moderatora forum Olimpii!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 czerwca 2004, 16:04

Seba pisze:Dopiero teraz pojawił się odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu - WITAM Marian w roli Moderatora forum Olimpii!

Mam pytanie - podczas Finałów MPJ w Gdyni (podczas meczu o 5 miejsce) widziałem kilku kibiców Olimpii Poznań wspierających swoje dziewczyny - Seba czy orientujesz się kto to był ??

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 czerwca 2004, 19:32

MARIO pisze:
Seba pisze:Dopiero teraz pojawił się odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu - WITAM Marian w roli Moderatora forum Olimpii!

Mam pytanie - podczas Finałów MPJ w Gdyni (podczas meczu o 5 miejsce) widziałem kilku kibiców Olimpii Poznań wspierających swoje dziewczyny - Seba czy orientujesz się kto to był ??

W Gdyni nie było ani mnie, ani z tego co wiem żadnego z moich kolegów - szalikowców Olimpii. Z powodów zawodowych wyjazd organizowany był na weekend i jak wiadomo wyniki wcześniejszych dni sprawiły, że nie doszedł do skutku. Nie mam pojęcia kogo widziałeś na trybunach podczas tego meczu. Pewnie kolegów koszykarek Olimpii.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

AZS AZS

Postautor: MARAS » 12 czerwca 2004, 09:26

Witam!!!! Jestem kibicem AZSU !!!! Do Olimpii nic niemam ale może zaczniecie chodzić na mecze do Areny będzie dobrze!!!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Re: AZS AZS

Postautor: Seba » 12 czerwca 2004, 10:13

MARAS pisze:Witam!!!! Jestem kibicem AZSU !!!! Do Olimpii nic niemam ale może zaczniecie chodzić na mecze do Areny będzie dobrze!!!!

Podobnie jak nie chodzę na mecze np ŁKSu, tak nic mnie nie ciągnie do kibicowania AZSowi ... ja już mam "swoją" drużynę. Jeśli będzie grała w Arenie to oczywiście zacznę chodzić do tej hali ;) Póki co nie ma w niej nic ciekawego.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 czerwca 2004, 16:28

Podobnie jak nie chodzę na mecze np ŁKSu,
ależ dlaczego? - właśnie bardzo cieplutko zapraszamy na jakiś meczyk (i nie tylko :wink: ) do nas. Mam, choć ostatnio kontakt się urwał, kumpla kibica Olimpii (Przemo) - który od czasów pamiętnego finału między nami 4-3 - potem regularnie odwiedzał nasze trybunki parę razy w sezonie. Seba, jakby czas, chęci i jakoś "po drodze" Ci było to szczerze zapraszamy na al.Unii. :P
ps.a i tak musimy znaleźć jakąś okazję wreszcie do poznania (a może być także do Poznania)... :D :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 czerwca 2004, 11:13

Dzięki Simon za zaproszenie. Pewnie się zdziwisz, ale salę przy al. Unii 2 odwiedzałem kiedyś bardzo często. Okazją były nie tylko mecze Olimpii, różnego rodzaju turnieje z udziałem mojej drużyny, ale także np turniej reprezentacji (Polska, Szwecja ... i dalej nie pamiętam ;) ). Ciężko nawet zliczyć te wizyty w Waszej sali. Ostatnia wyprawa miała miejsce przy okazji ubiegłorocznego półfinału mistrzostw Polski juniorek. Hmmm.. Przemo.. szczerze mówiąc znam kilku Olimpiaków z dawnych czasów o tym imieniu i jakoś nie podejrzewałem żadnego z nich o takie potajemne kontakty ;). Okazja do poznania mam nadzieję się przytrafi przy okazji zlotu Forumowiczów, bo łudzę się, że w końcu uda się taki zorganizować. Dziwna sprawa - po naprawdę wielu latach, kiedy to raczej o przyjacielskich kontaktach między Olimpiakami a Ełkaesiakami mówić nie można było, obecnie więcej nas łączy niż dzieli. Wiem, że sporo osób od nas, nawet takich, ktore nie raz musiało zbrojnie potykać się przy okazji naszych meczy, trzymało i nadal trzyma kciuki, by ŁKSu nie spotkał los podobny do Olimpii. W każdym razie POWODZENIA!

Pozdro Simon!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 czerwca 2004, 11:50

Nie wim czy Przemo był na tyle zaangarzowanym tifosi Olimpii, żebyś go znał, ale kibicem był - może po troszę z racji zawodu (nieaktualne) korespondującego z korzeniami Waszego klubu - wskazówką może być to, że gość zbierał koszulki piłkarskie, jeździł zawsze na mecze reprezentacji i ciekawsze ligowe, znał zawodników i był na randce z... Edytą Górniak. :D :D :D Jakby co - to może poznasz ga na zdjęciu... - jak się spotkamy. Mam nadzieję na zlocik - przy piwku gada się lepiej - a co do "zbrojnych potyczek" to wśród naszych forumowiczów Mikey ma tu więcej do powiedzenia, choć to nie on był zainteresowany takową :wink: :lol: :lol:
pozdrawiam

Ps.Przy okazji, byłeś Seba kiedyś na takim meczu reprezentacja kontra reprezentacja "zagraniczna" ligi w Swarzędzu?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 czerwca 2004, 12:39

simon pisze:(...)Ps.Przy okazji, byłeś Seba kiedyś na takim meczu reprezentacja kontra reprezentacja "zagraniczna" ligi w Swarzędzu?

Oczywiścię, że byłem - takiej okazji wtedy nie przepuściłbym nigdy :D. Całkiem fajny meczyk, chyba nawet gdzieś został mi jeszcze na kasecie. A wracając do Przema - chyba faktycznie nie był to żaden z Olimpiaków, bo jakoś nie pamiętam, by któryś chwalił się takimi "zdobyczami" jak nasza niezapomniana wykonawczyni hymnów ;) Co do piwa - się zgadzam!!! Bez tego się nie obejdzie ;) Pozdro!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 czerwca 2004, 17:01

Oczywiścię, że byłem - takiej okazji wtedy nie przepuściłbym nigdy
pytam, bo niedawno gadałem o tym na stronce Unii i mi się przypomniało - ja też oczywiście byłem na tym meczu - szkoda, że się nie znaliśmy. A pamiętasz, był wtedy w Waszym "młynie" taki fan z wielkim cylindrem (chyba to był cylinder) na głowie...
Przema Ci pokażę na zdjęciu - to się wyjaśni
pozdrawiam

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 16 czerwca 2004, 07:35

Cieszę się Seba że znowu mogę czytać Twoje wypowiedzi na forum koszykarskim. Czy WY Kibice Olimpii macie jaki kolwiek wpływ na to żeby uratować WASZĄ ukochaną Olimpię.Macie tyle zdolnych zawodniczek a prezesi nie potrafią znaleść kasy na I ligę.Poza tym myślę,że potrzeba Wam świeżej krwi kogoś kto jest młody ma zapał.Ale to nie wystarczy bo jego zapał nie może być gaszony przez innych.Życzę Waszej Olimpii wszystkiego co najlepsze.

Wróć do „Inne kluby”