Dzięki Simon za zaproszenie. Pewnie się zdziwisz, ale salę przy al. Unii 2 odwiedzałem kiedyś bardzo często. Okazją były nie tylko mecze Olimpii, różnego rodzaju turnieje z udziałem mojej drużyny, ale także np turniej reprezentacji (Polska, Szwecja ... i dalej nie pamiętam

). Ciężko nawet zliczyć te wizyty w Waszej sali. Ostatnia wyprawa miała miejsce przy okazji ubiegłorocznego półfinału mistrzostw Polski juniorek. Hmmm.. Przemo.. szczerze mówiąc znam kilku Olimpiaków z dawnych czasów o tym imieniu i jakoś nie podejrzewałem żadnego z nich o takie potajemne kontakty

. Okazja do poznania mam nadzieję się przytrafi przy okazji zlotu Forumowiczów, bo łudzę się, że w końcu uda się taki zorganizować. Dziwna sprawa - po naprawdę wielu latach, kiedy to raczej o przyjacielskich kontaktach między Olimpiakami a Ełkaesiakami mówić nie można było, obecnie więcej nas łączy niż dzieli. Wiem, że sporo osób od nas, nawet takich, ktore nie raz musiało zbrojnie potykać się przy okazji naszych meczy, trzymało i nadal trzyma kciuki, by ŁKSu nie spotkał los podobny do Olimpii. W każdym razie POWODZENIA!
Pozdro Simon!