DaRiO pisze:Doszły mnie słuchy, że zarząd przeczytał ten list koszykarkom. Nic więcej nie wiem :] Pozdrawiam.
NARESZCIE DO CH...... PANA!!!!!
DaRiO pisze:Doszły mnie słuchy, że zarząd przeczytał ten list koszykarkom. Nic więcej nie wiem :] Pozdrawiam.
FAIR PLAY pisze:NO CHOCIAZ TYLE! NARESZCIE ALE PANOWIE DOPINGU NA CCC I TAK NIE ROBIMY... NO ZNACZY SIE JA NIE ROBIE NIE MOGE ZA WAS ODPOWIADAC! ALE CIESZE SIE ZE JEST JAKAS REAKCJA KLUBU...
Hamplik pisze:Moim skromnym zdaniem ten apel nic nie da. wrecz koszykarki śmieja sie z niego. One poprostu graja dla kasy i tyle. A kibice? gdzie oni śą? Prócz tego KK to nikogo. Jak jeszcze byl Stary Browar to ludzie chodzili, a koszykarki grały. A teraz co...beznadzieja!!!
Mytek pisze:czyli widze ze Wasz KK prężnie rozpoczyna działalośćfajnie, bedzie zywiolowo na meczu chociaz :]
a nasz doping? hmmm....zalezy wszystko od meczu z ŁKSem :/
MARAS pisze: A co do dopingu z CCC, jeśli przyjadą kibice z Polkowic to nie możemy pozwolić żeby przyjezdni rządzili w Poznaniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość