Oświadczenie Klubu Kibica po meczu Z AZS PWSZ Gorzów

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Yo

Postautor: MARAS » 08 listopada 2005, 21:17

DaRiO pisze:Doszły mnie słuchy, że zarząd przeczytał ten list koszykarkom. Nic więcej nie wiem :] Pozdrawiam.

NARESZCIE DO CH...... PANA!!!!! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 08 listopada 2005, 21:52

A więc tak temat możemy zakończyć odbędzie się oficjalne spotkanie przedstawicieli kibiców z radą drużyny w najbliższym z możliwych terminów. Koszykarki miały kilkakrotnie odczytane nasze oświadczenie i same stwierdziły, że trzeba wszystko wyjaśnić w cztery oczy. Na razie klub nie nałożył żadnych kar finansowych na zawodniczki, które dostały ostatni kredyt zaufania od zarządu klubu.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 listopada 2005, 23:02

no i prawidłowo. nareszcie, bo juz sam traciłem wiare.
reloaded :]

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 09 listopada 2005, 14:39

I bardzo dobrze...!!!Może nareszcie zaczna cos grać.....Pozdro.. 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 09 listopada 2005, 20:12

NO CHOCIAZ TYLE! NARESZCIE ALE PANOWIE DOPINGU NA CCC I TAK NIE ROBIMY... NO ZNACZY SIE JA NIE ROBIE NIE MOGE ZA WAS ODPOWIADAC! ALE CIESZE SIE ZE JEST JAKAS REAKCJA KLUBU...
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 listopada 2005, 21:03

FAIR PLAY pisze:NO CHOCIAZ TYLE! NARESZCIE ALE PANOWIE DOPINGU NA CCC I TAK NIE ROBIMY... NO ZNACZY SIE JA NIE ROBIE NIE MOGE ZA WAS ODPOWIADAC! ALE CIESZE SIE ZE JEST JAKAS REAKCJA KLUBU...

Szkoda, bo nie będzie się z kim zmierzyć. ;-) Moze jednak przemyslicie jeszcze tą decyzje... zapowiada się dość spora ekipa od nas i wierzcie mi - wiem jak to jest jak we wlasnej hali slyszysz tylko kibiców przyjezdnych ... jest poprostu dziwnie...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 listopada 2005, 21:40

czyli widze ze Wasz KK prężnie rozpoczyna działalość :!: fajnie, bedzie zywiolowo na meczu chociaz :]

a nasz doping? hmmm....zalezy wszystko od meczu z ŁKSem :/
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 09 listopada 2005, 22:23

Mytek pisze:czyli widze ze Wasz KK prężnie rozpoczyna działalość :!: fajnie, bedzie zywiolowo na meczu chociaz :]

Popieram! "Zobaczym" co się będzie działo na meczu z ŁKS-ą

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Beznadzieja

Postautor: Hamplik » 10 listopada 2005, 20:46

Moim skromnym zdaniem ten apel nic nie da. wrecz koszykarki śmieja sie z niego. One poprostu graja dla kasy i tyle. A kibice? gdzie oni śą? Prócz tego KK to nikogo. Jak jeszcze byl Stary Browar to ludzie chodzili, a koszykarki grały. A teraz co...beznadzieja!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 listopada 2005, 23:26

Mytek pisze:czyli widze ze Wasz KK prężnie rozpoczyna działalość :!: fajnie, bedzie zywiolowo na meczu chociaz :]

Doping z naszej strony był, jest i będzie! :lol:

Pozdro

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Beznadzieja

Postautor: MARAS » 11 listopada 2005, 23:28

Hamplik pisze:Moim skromnym zdaniem ten apel nic nie da. wrecz koszykarki śmieja sie z niego. One poprostu graja dla kasy i tyle. A kibice? gdzie oni śą? Prócz tego KK to nikogo. Jak jeszcze byl Stary Browar to ludzie chodzili, a koszykarki grały. A teraz co...beznadzieja!!!

No właśnie Hamplik coś Cie dawno w Arenie nie było! I nie jest to uzależnione od wyników drużyny :evil:
Ostatni raz z tego co pamiętam to byłeś na Wiśle w zeszłym sezonie zasadniczym. Pora by sie pojawić znowu w Arenie! Nieprawdaż?? 8)

Poza tym nie komentuj spraw które ci są kompletnie obce! Skąd ty możesz wiedzieć że koszykarki śmieją sie z naszego apelu! Z tego co wiem jest zupełnie inaczej!

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 12 listopada 2005, 21:27

65:64 dla ŁKS-u ... jesli chodzi o mnie to doping na CCC bedzie mizerny o ile wogole bedzie!!! :(

I jak mozna to powiem do pana trenera AZS-u zeby sobie przemyslal czy napewno powinien prowadzic poznanianki... :x :evil:

Sorry za ostre slowa ale tak nie moze byc sytuacja robi sie coraz gorsza! a puki co z Unia Swarzedz, Muksem Poznań i Olimpia wolałybm zeby AZS sie nie spotkał w meczu ligowym!! :roll:
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 listopada 2005, 12:11

Dokładnie pozycja Szajka w drużynie jest bardzo zagrożona w moim odczuciu. A co do dopingu z CCC, jeśli przyjadą kibice z Polkowic to nie możemy pozwolić żeby przyjezdni rządzili w Poznaniu.
Teraz najważniejsze są dwa aspekty: zmiana trenera i zmiana hali. 8)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 listopada 2005, 13:10

MARAS pisze: A co do dopingu z CCC, jeśli przyjadą kibice z Polkowic to nie możemy pozwolić żeby przyjezdni rządzili w Poznaniu.

Przyjadą na pewno ... moze sie okazac nawet całkiem spora ekipa (w koncu do Poznania nie daleko)... jak bede wiedział coś wiecej, to dam znac. narazie przewiduje sie, ze jeden autobus moze nie wystarczyc... wiec zbierajcie siły ;-)

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 13 listopada 2005, 21:30

Nasz klub kibica liczy jeden mini-van - patrzac na srodki transportu wiec i tak CCC bedzie rzadzic ;)
Obrazek

Wróć do „AZS Poznań”