Wspomnień czar ......

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 listopada 2005, 14:54

Hmm.... wiesz... Jarzynka w dalszym ciagu jest moją ulubioną rozgrywającą :!: :!: :!:

A czasy... faktycznie, wspaniałe. Tym bardziej jak sie miało możliwość i zaszczyt w nich uczestniczyć :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 11 listopada 2005, 16:43

Szymon pisze:Hmm.... wiesz... Jarzynka w dalszym ciagu jest moją ulubioną rozgrywającą :!: :!: :!:

A czasy... faktycznie, wspaniałe. Tym bardziej jak sie miało możliwość i zaszczyt w nich uczestniczyć :!:

A ja zawsze sądziłem, że Twoją ulubioną rozgrywającą była Beata :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 listopada 2005, 17:22

Ojjj.... czepiasz się szczegółów :x
Jarzynka, Beata, Jadzia Sidoruk, Marzena Seroka to są (były) moje ulubione rozgrywające.

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 listopada 2005, 18:30

eehh...., wiecie, jak fajnie było zobaczyć Beatkę znowu w akcji!! i to na żywo!! Kurczę!, mimo rocznej przerwy i jakiegoś tam wieku gra nadal rewelacyjnie!! :D Uwielbiam Ją!! 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 listopada 2005, 19:19

A co tu sie dziwić :?: W końcu Beata jest rodowitą Pabianicznką, wychowanką Włókniarza i "uczennicą" trenera Langierowicza, to i umiejętności muszą być :!: :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 listopada 2005, 19:42

nie no, ja się nie dziwię!! ja się cieszę, że nadal jest w formie!!!!! szkoda tylko, że gra w I lidze i to jeszcze tak daleko :(
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 listopada 2005, 19:48

Trenejro pisze:Fajne czasy... Łza się kręci w oku jak sie czyta o Jarzynce... Kiedyś była mojąulubioną rozgrywającą.... Eeeeehhhh :cry:
Święta racja zwłaszcza w kontekście tego co prezentuje teraz... :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 11 listopada 2005, 20:29

Wiesz, to ze nie jest już w takiej formie jak kiedyś nie znaczy, że gra słabo. Moim zdaniem trener Aleksandrowicz bardzo "zepsuł" ją psychicznie otwarcie przyznając, że się nie nadaje do gry (to słyszałem z pierwszej ręki) Nie dziwię się, że nie chciała już zostać w Pabianicach - a co do obecnej formy, no cóż - można powiedzieć że w ŁKSie gra po rocznej przerwie..............

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 listopada 2005, 21:36

Zupełnie się nie zgadzam.
Według mnie, Jarzynka przestała grać na swoim poziomie od momentu gdy do Pabianic wrócił M. Trześniewski. Być może tego nie pamiętasz Trenejro, ale przed sezonem 1998-99 (powrót Trześniewskiego do Pabianic) Jarzynka wraz z Beatą Binkowską tworzyły jeden z najlepszych duetów rozgrywających w naszej lidze. Dziwnym trafem pod okiem wyżej wymienionego trenera, Marzenka przestała nagle rzucać, penetrować i wogóle, zaczęła gorzej grać!!!
Aleksandrowicz można powiedzieć że był tylko przysłowiowym "gwoździem do trumny".
No i sprawa odejścia Jarzynki. Hmm... to przecież działacze Jej u nas nie chcieli (podobnie jak Renii) :twisted: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 11 listopada 2005, 21:55

Nie mogę się z Tobą zgodzić również... Jarzynka była o krok od zakończenia kariery... Wszystkie koszykarki były zdziwione faktem, że zamiast skończyć, podpisała kontrakt z ŁKSem...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 listopada 2005, 22:00

No ale z czym sie nie zgadzasz :?: :?: :?

Owszem, chciała zakończyć karierę, bo Jej w klubie nie chcieli :!:
A to że nie skończyła i zdecydowała się na ŁKS, to tylko dowodzi że trener Mirosław ma dar przekonywania.

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 11 listopada 2005, 22:03

Fakt, że za Trenera Trześniewskiego Jarzynka zmieniła styl gry - ale nie możemy być pewni, czy dlatego, że on tego chciał, czy może z powodu rozbudowy/przebudowy zespołu. Jarzynka po prostu przystosowała się do NOWEGO otoczenia.

A skoro Jarzynka byłaby zła na trenera Trześniewskiego, że przez niego gra gorzej, to dlaczego miałaby podpisywać kontrakt z ŁKSem :?:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 listopada 2005, 22:09

Dlaczego :?: :?: :?:
Hmm.... choćby dlatego że kobieta zmienną jest :!: :lol:

Weź pod uwagę, że po tym jak została potraktowana po 15 latach gry w Pabianicach przez działaczy :twisted: , wystarczyło że Mirek powiedział Jej że jest jeszcze potrzebna, że potrafi itd. itp.
Zwykłe "wjechanie" na ambicje :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 listopada 2005, 23:55

Szkoda jedynie że pomimo "zapewnień" o byciu potrzebnym nie odrodziła się w niej iskra do gry, bo mówiąc szczerze jest największym rozczarowaniem dla kibiców ŁKS (Czernyj czy Kazimierowa były od początku traktowane z dystansem- po Jarzynie spodziewaliśmy się jednak o wiele więcej, jest słabsza niż Magda Włodarska...niestety
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 listopada 2005, 00:22

Fakt - nie spodziewałem się objawienia co prawda - wszyscy zdają sobię sprawę z tego, że nie będzie już tak grała - jak grała kiedyś. Oczywiste, że na potrzeby Pabianic i w aspekcie nadmiaru bogactwa na tej pozycji była zupełnie zbyteczna i jak sądzę jesnaj już zdecydowanie za słaba. Nie spodziewałem się zatem fajerwerków, ale jednak uczniackiej tremy też nie. Podczas meczu coś się dzieje z nią dziwnego - jakby była zagubiona, zdezorientowana, niepewna, bezmyślna. Wiem, że może i powinna grać o nieba lepiej a w takim zespole jak nasz teraz raczej winna być profesorem - ale zdecydowanie zawodzi - jak na razie.
Największym jednak dla mnie rozczarawaniej jest Czernyj - wiem, że nie gra tego co powinna (nie tylko ona - ale nie ma tej gry "z nią").
Także dla mnie Jarzynka nie jest zawodem No1 - ale "srebrny" krążek to ma...

Wróć do „Archiwum”