Wygrana z Brzegiem i baty z Pabianicami!!! ŻART

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Wygrana z Brzegiem i baty z Pabianicami!!! ŻART

Postautor: thomas72 » 14 listopada 2005, 21:47

widze ze niektórzy maja pretensje ze tu sie nic nie dzieje. a jest tak poniewaz posty na temat meczy np. "przed meczem..." są na aktualnościach co wydaje mi sie ze mija sie to z nazwa AKTUALNOŚCI. owe dyskusje powinny sie toczyc na podforum zainteresowanych klubów. to moje zdanie.
a teraz na temat... po pierwszych meczach nasze dziewczyny narobiły nam apetytu po niskich przegranych z wisłą czy lotosem. widzac mecz z kolegium uwazam ze czeka nas ciezka przeprawa z brzegiem i pabianicami. wierze jak zwykle w wygrana AZSu ale oba mecze przegramy. moze sie mylę...?
mam nadzieje ze sie mylę.....
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2005, 20:13 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 22:10

Nie no pani kierowniku temat piekny nie ma co 8)
Baty to maja dostac cukierki i innej opcji nie ma a z Pabianicami bedzie ciezko nawet bardzo ale mam nadzieje ze transmisja TV zmobilizuje dziewczyny zeby pokaza sie całej polsce z jak najlepszej strony.

Szkoda ze Perlińska nie gra bo kazdy by mogł zobaczy jak na parkiecie prezetuja sie kandydatki na miss
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 listopada 2005, 22:26

ależ panie prezesie no jasne ze wygrają, to tylko taka mała przynetka
pewnie ze wierze w dziewczyny, ze dadza z siebie wszystko i dopiszą nastepna punkty, podwojne rzecz jasna
to mówilem ja Jarząbek
powodzenia dziewczyny i trzymamy kciuki
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 listopada 2005, 23:18

Z cukierkami w zeszlym sezonie gralo nam sie srednio przyjemnie, ale to juz nie te cukierki co rok temu i nie ten azs (glownie za sprawa Czarneckiej, ktora jest dla mnie w ogole hitem i w zadnym przypadku gorszym transferem niz Karpinska). Jezeli chodzi o Pabianice, to rok temu u nas przegraly, ale to co stalo sie w pozostalych meczach po "wielkim" zwyciestwie z Polfa to... wole tego nie komentowac.
ps na Pabianice trzeba sie ladnie ubrac bo telewizja bedzie :lol: 8) :lol: :wink: :lol:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 23:21

Nie no Czarnecka mi tez sie podoba, fajna dziewczyna 8)
Wygramy z Wami !!Obrazek

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 15 listopada 2005, 00:19

prowokacja :p z brzegiem raczej powinny wygrac... Pabianice aj dont noł :p No ale TV moze faktycznie podziala dopingująco a moze sam premier znów zaszczyci obecnością :) Tak wiec magia naszej hali, wspaniały klub kibica :p i moze byc miły wieczór ( after play hehe)

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 15 listopada 2005, 00:38

Dokladnie, nic tylko prowokacja. Niewątpliwie czekają nas ciężkie mecze, ale myśle że zwycięskie. Nie wiem czy tv przeszkodzi czy pomoże, ale uważam że jest wielka szansa na wygraną w meczu z Polfą. Poradzilismy sobie z ccc, więc jesteśmy w stanie ograć i Pabianice. Kto wie, może to z Pabianicami będziemy walczyli o "czwórke", a może sie troche rozpędziłem :) Zakończe jak thomas: moze sie mylę...?
mam nadzieje ze sie NIE mylę..... Pozdro

Awatar użytkownika
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 15 listopada 2005, 00:41

Ja powiem nawet ze jestem pewien ze bedizemy walczyc o "czwórke" 8)
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 15 listopada 2005, 01:44

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Ja powiem nawet ze jestem pewien ze bedizemy walczyc o "czwórke" 8)

jak wygramy z brzegiem i chełem, że o pabianicach nie wspomne, bo fuksem nam sie udało z jelenią. czy nie?
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 15 listopada 2005, 21:42

kysiu pisałes cos o czarnej jak zauwazyłem. ja sie z toba nie zgadzam... ona za mało rzuca i mało ma zbiórek jak na swoja pozycje i wzrost, ale mysle tez ze to zalezy tez od ogrania sie, bo skoro cały zeszły sezon siedziała na ławie to jak ma wygladac jej gra. licze ze juz w drugiej rundzie bedzie na co popatrzec.
nie wiem tez z czego to wynika, ale jak widze niektóre zagrania agi i oli to az chce sie ogladac. jakby jeszcze żyła, justa i czarna wskoczyły na obroty karpia i pyśki to bylibyśmy spokojniejsi w meczach z dobrymi zespołami.
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 listopada 2005, 23:46

thomas72 pisze:kysiu pisałes cos o czarnej jak zauwazyłem. ja sie z toba nie zgadzam... ona za mało rzuca i mało ma zbiórek jak na swoja pozycje i wzrost, ale mysle tez ze to zalezy tez od ogrania sie, bo skoro cały zeszły sezon siedziała na ławie to jak ma wygladac jej gra. licze ze juz w drugiej rundzie bedzie na co popatrzec.
nie wiem tez z czego to wynika, ale jak widze niektóre zagrania agi i oli to az chce sie ogladac. jakby jeszcze żyła, justa i czarna wskoczyły na obroty karpia i pyśki to bylibyśmy spokojniejsi w meczach z dobrymi zespołami.
No i widzisz, dla mnie akurat gra Zurowskiej w tym sezonie to jest totalne dno, ona wyglada jakby jeszcze nie zaczela sezonu, juz dawno nie widzialem zeby miala taka tragiczna skutecznosc, chwala bogu, ze jeszcze cos zbiera po tych swoich rzutach. Teraz odwroc wszystko i masz wtedy opis gry Czarneckiej. Wedlug mnie najlepsza obecnie centerka w zespole i jak narazie dlugo dlugo nic za nia.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 16 listopada 2005, 21:43

Czarna ma predyspozycje i mam nadzieje ze w koncu zacznie je wykorzystywac. moze to sprawa ogrania ale jak pisalem wczesniej ciezko jest wskoczyc na wysokie obroty bo grzaniu ławy przez cały sezon. Życze tego jej i oczywiscie nam.
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 17 listopada 2005, 09:39

zbliza sie sobota i mecz z brzegiem. z tego co agnieszka mówiła to brzeg jest do zrobienia, ale asze dziewczyny nie lubia grac z cukierkami. co bedzie czas pokaże.
Obrazek

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 17 listopada 2005, 09:53

Pozostaje nam tylko zawierzyć słowom naszej liderki :D , ja też uważam że wygramy. Pozdro

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 18 listopada 2005, 16:24

bedzie dobrze i napewno dokopiemy cukierkom... musza to zrobie bo nie widze innego rozwiazania...
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”