Wygrana z Brzegiem i baty z Pabianicami!!! ŻART
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Wygrana z Brzegiem i baty z Pabianicami!!! ŻART
widze ze niektórzy maja pretensje ze tu sie nic nie dzieje. a jest tak poniewaz posty na temat meczy np. "przed meczem..." są na aktualnościach co wydaje mi sie ze mija sie to z nazwa AKTUALNOŚCI. owe dyskusje powinny sie toczyc na podforum zainteresowanych klubów. to moje zdanie.
a teraz na temat... po pierwszych meczach nasze dziewczyny narobiły nam apetytu po niskich przegranych z wisłą czy lotosem. widzac mecz z kolegium uwazam ze czeka nas ciezka przeprawa z brzegiem i pabianicami. wierze jak zwykle w wygrana AZSu ale oba mecze przegramy. moze sie mylę...?
mam nadzieje ze sie mylę.....
a teraz na temat... po pierwszych meczach nasze dziewczyny narobiły nam apetytu po niskich przegranych z wisłą czy lotosem. widzac mecz z kolegium uwazam ze czeka nas ciezka przeprawa z brzegiem i pabianicami. wierze jak zwykle w wygrana AZSu ale oba mecze przegramy. moze sie mylę...?
mam nadzieje ze sie mylę.....
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2005, 20:13 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Nie no pani kierowniku temat piekny nie ma co
Baty to maja dostac cukierki i innej opcji nie ma a z Pabianicami bedzie ciezko nawet bardzo ale mam nadzieje ze transmisja TV zmobilizuje dziewczyny zeby pokaza sie całej polsce z jak najlepszej strony.
Szkoda ze Perlińska nie gra bo kazdy by mogł zobaczy jak na parkiecie prezetuja sie kandydatki na miss
Baty to maja dostac cukierki i innej opcji nie ma a z Pabianicami bedzie ciezko nawet bardzo ale mam nadzieje ze transmisja TV zmobilizuje dziewczyny zeby pokaza sie całej polsce z jak najlepszej strony.
Szkoda ze Perlińska nie gra bo kazdy by mogł zobaczy jak na parkiecie prezetuja sie kandydatki na miss
Wygramy z Wami !!

Z cukierkami w zeszlym sezonie gralo nam sie srednio przyjemnie, ale to juz nie te cukierki co rok temu i nie ten azs (glownie za sprawa Czarneckiej, ktora jest dla mnie w ogole hitem i w zadnym przypadku gorszym transferem niz Karpinska). Jezeli chodzi o Pabianice, to rok temu u nas przegraly, ale to co stalo sie w pozostalych meczach po "wielkim" zwyciestwie z Polfa to... wole tego nie komentowac.
ps na Pabianice trzeba sie ladnie ubrac bo telewizja bedzie

ps na Pabianice trzeba sie ladnie ubrac bo telewizja bedzie
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Żak
- Kontaktowanie:
Dokladnie, nic tylko prowokacja. Niewątpliwie czekają nas ciężkie mecze, ale myśle że zwycięskie. Nie wiem czy tv przeszkodzi czy pomoże, ale uważam że jest wielka szansa na wygraną w meczu z Polfą. Poradzilismy sobie z ccc, więc jesteśmy w stanie ograć i Pabianice. Kto wie, może to z Pabianicami będziemy walczyli o "czwórke", a może sie troche rozpędziłem
Zakończe jak thomas: moze sie mylę...?
mam nadzieje ze sie NIE mylę..... Pozdro
mam nadzieje ze sie NIE mylę..... Pozdro
- Żak
- Kontaktowanie:
kysiu pisałes cos o czarnej jak zauwazyłem. ja sie z toba nie zgadzam... ona za mało rzuca i mało ma zbiórek jak na swoja pozycje i wzrost, ale mysle tez ze to zalezy tez od ogrania sie, bo skoro cały zeszły sezon siedziała na ławie to jak ma wygladac jej gra. licze ze juz w drugiej rundzie bedzie na co popatrzec.
nie wiem tez z czego to wynika, ale jak widze niektóre zagrania agi i oli to az chce sie ogladac. jakby jeszcze żyła, justa i czarna wskoczyły na obroty karpia i pyśki to bylibyśmy spokojniejsi w meczach z dobrymi zespołami.
nie wiem tez z czego to wynika, ale jak widze niektóre zagrania agi i oli to az chce sie ogladac. jakby jeszcze żyła, justa i czarna wskoczyły na obroty karpia i pyśki to bylibyśmy spokojniejsi w meczach z dobrymi zespołami.
No i widzisz, dla mnie akurat gra Zurowskiej w tym sezonie to jest totalne dno, ona wyglada jakby jeszcze nie zaczela sezonu, juz dawno nie widzialem zeby miala taka tragiczna skutecznosc, chwala bogu, ze jeszcze cos zbiera po tych swoich rzutach. Teraz odwroc wszystko i masz wtedy opis gry Czarneckiej. Wedlug mnie najlepsza obecnie centerka w zespole i jak narazie dlugo dlugo nic za nia.thomas72 pisze:kysiu pisałes cos o czarnej jak zauwazyłem. ja sie z toba nie zgadzam... ona za mało rzuca i mało ma zbiórek jak na swoja pozycje i wzrost, ale mysle tez ze to zalezy tez od ogrania sie, bo skoro cały zeszły sezon siedziała na ławie to jak ma wygladac jej gra. licze ze juz w drugiej rundzie bedzie na co popatrzec.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”