Wszyscy w jednym kolorze sie ubiorą o balonach sie pomyśli!
Jedno z czym nie zgodze to zmiana sektoru. Ten jest wręcz wymarzony bo przy wejściu dla koszykarek!
Żyjmy teraźniejszością!
Pozdro
FAIR PLAY pisze:Skonczcie z tym MUKS-em bo z tego co widze w tym temacie rozmawiamy o problemach AZSu a nie MUKSu!!!!!!
Wydaje mi sie ze nie powinnismy myslec o tym co bedzie ale o tym co jest!!! Wiec gdybanie czy AZS bedzie gral w ekstralidze czy nie, jest pozbawione sensu. Jak rowniez to kto bedzie trenerem bo obecnie jest nim przypominam p. Szajek!!! Powinnismy wesprzec trenera i zawodniczki a nie robic to co robimy czyli szukac ich nastepcow![]()
FAIR PLAY pisze:Powinnismy odrzucic nasze sympatie czy antypatie i zastanowic sie co powinnismy jako KK zrobic. Dlatego mysle ze na CCC doping z naszej strony jest niezbedny! Mimo tego co mowilem o protescie na tym meczu musimy zrobic wszystko aby pokazac trenerowi i zawodniczka ze moga na nas zawsze liczyc!
Wynik meczu mozemy przewidziec - niestety, ale mozemy tez postarac sie aby ten mecz nie byl monotonnym i pozbawionym walki! moja propozycja jest nastepujaca: zróbmy taki doping jakiego jeszcze nie bylo!!! Koszulki niebieskie obowiazkowe, trzeba zalatwic jakies balony i siadamy z drugiej strony wejscia dla odmiany... co sadzicie pytam KK azs-u!!!!
Seba pisze:Mytek - poruszyłeś kwestię pieniędzy... ja tylko delikatnie dodam, że w Poznaniu nie ma i nie będzie pieniędzy dla dwóch w miarę silnych lub silnych zespołów koszykarskich
Więc to nie kwestia taka, że więcej pieniędzy dla MUKSa (hehe) oznacza mniej dla AZSu, ale... więcej oznaczać będzie jedno - brak AZSu
Klub ten, jako nie posiadajacy niczego po za zespołem seniorskim nie przetrwa bez pieniędzy, bo oznaczać to będzie też brak zawodniczek
To taka malutka dygresja...
.
Seba pisze:Joy - jesteś wtajemniczona... co o tym myślisz? Rezygnacja, bo padła propozycja zostania absolutnym panem i władcą także gdzie indziejHmmm...
Seba pisze:Hmmm... a może zaczyna się szykować nowy trener AZSu? Hmmmm... Przypomnę niewtajemniczonym, że w 2002 roku bardzo blisko było przejęcia ś.p. quaya i miejsca w ekstraklasie przez... wiadomo... Wtedy "uratowało" quaya miasto, niszcząc przy okazji inny zespół i wysyłając w Polskę poznańskie koszykarki. Może teraz sytuacja się odmienia? Może miejsce w ekstraklasie już zostaje przejmowane... Hmmm... Joy - jesteś wtajemniczona... co o tym myślisz? Rezygnacja, bo padła propozycja zostania absolutnym panem i władcą także gdzie indziejHmmm...
Mytek pisze:heh, po pierwsze to AJ z MUKSu nie odejdzie, w koncu stworzył go...
Mytek pisze:(...) lub tez jesli dojdze do jakis fuzjii, obojetnie na jakich zasadach to zrobie to samo.
co za bagno :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości