Co się dzieje z naszym AZS-em??

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 listopada 2005, 19:35

Majorek powiem ci że jestem za twoim pomysłem!
Wszyscy w jednym kolorze sie ubiorą o balonach sie pomyśli!
Jedno z czym nie zgodze to zmiana sektoru. Ten jest wręcz wymarzony bo przy wejściu dla koszykarek!
Żyjmy teraźniejszością! :P

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 15 listopada 2005, 19:46

Ja jestem za ty zeby byc przy wejsciu dla koszykarek ale z drugiej strony zeby to nie bylo takie monotonne! Tak samo co do przyspiewek to na pewno musimy spiewac to co spiewamy zadko badz wogóle a podstawa to: "PYRLANDIA..." :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Joy ( MUKS ) » 15 listopada 2005, 19:53

MirU <poznań> pisze:

Nie żebym się czepiał Joyu`s :D:D:D Ale do rymu pasuje MUKS-a :P :P :P

Hehehe....MUKSu też się rymuje :) :) :)
Ale FAIR PLAY ma racje. Nie o MUKSie tu rozmowa.

P.S -> A.J do dymisji chce sie podać :]
MUKS?A co to w ogóle jest?

Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak ;)

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Joy ( MUKS ) » 15 listopada 2005, 19:58

Ekhm....a co do Waszego lokum na trybunach to mi się wydaje,że najbardziej efektownie i efektywnie byłoby zupełnie po drugiej stronie trybun.Eh...nooo tam gdzie ostatnio kibice Gorzowa :)
Oczywiście to są moje myśli,których w ogóle nie musicie brać pod uwage :]
Pozdrawiam

Joy jako NEW UNIJKA ??

Taaaak ;)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2005, 20:04

FAIR PLAY pisze:Skonczcie z tym MUKS-em bo z tego co widze w tym temacie rozmawiamy o problemach AZSu a nie MUKSu!!!!!!

Wydaje mi sie ze nie powinnismy myslec o tym co bedzie ale o tym co jest!!! Wiec gdybanie czy AZS bedzie gral w ekstralidze czy nie, jest pozbawione sensu. Jak rowniez to kto bedzie trenerem bo obecnie jest nim przypominam p. Szajek!!! Powinnismy wesprzec trenera i zawodniczki a nie robic to co robimy czyli szukac ich nastepcow :|

buehehehehehhehehehe, ma sens i to WIELKI :!: slaby AZS to MUKS na wierzchu, slaby AZS to tazke mniej pieniedzy z miasta dla "nas" a wiecej dla MUKSu: w rezulacie dojdzie jeszcze do tego ze za rok, dwa bedziemy mogli ogladac nie AZS w eklasie tylko MUKS :?

FAIR PLAY pisze:Powinnismy odrzucic nasze sympatie czy antypatie i zastanowic sie co powinnismy jako KK zrobic. Dlatego mysle ze na CCC doping z naszej strony jest niezbedny! Mimo tego co mowilem o protescie na tym meczu musimy zrobic wszystko aby pokazac trenerowi i zawodniczka ze moga na nas zawsze liczyc!

Wynik meczu mozemy przewidziec - niestety, ale mozemy tez postarac sie aby ten mecz nie byl monotonnym i pozbawionym walki! moja propozycja jest nastepujaca: zróbmy taki doping jakiego jeszcze nie bylo!!! Koszulki niebieskie obowiazkowe, trzeba zalatwic jakies balony i siadamy z drugiej strony wejscia dla odmiany... co sadzicie pytam KK azs-u!!!! :)

doping bedzie. mam nadzieje ze doping bedzie konkretny, głośny, ale takze ostry(znaczenie tego ostatniego slowa niech sobie kazdy sam wyjaśni)....

acha, ale mysle ze zostajemy na naszym miejscu, a reszta pomyslow jest OK :D postarajmy sie zeby bylo nas jak najwicej w naszym sektorze :!:
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2005, 20:52

Mytek - poruszyłeś kwestię pieniędzy ;)... ja tylko delikatnie dodam, że w Poznaniu nie ma i nie będzie pieniędzy dla dwóch w miarę silnych lub silnych zespołów koszykarskich ;) Więc to nie kwestia taka, że więcej pieniędzy dla MUKSa (hehe) oznacza mniej dla AZSu, ale... więcej oznaczać będzie jedno - brak AZSu 8) Klub ten, jako nie posiadajacy niczego po za zespołem seniorskim nie przetrwa bez pieniędzy, bo oznaczać to będzie też brak zawodniczek ;) To taka malutka dygresja...

Joy - naprawdę myślisz, że pan AJ niepodzielny i absolutny, nie liczący się z nikim, władca MUKSa (hehe), po awansie będzie miał jakieś skrupuły co do zawodniczek, składu, bycia fair w stosunku do niektórych? Prawda jest taka, że juz powoli przymierza się do kilku osób - nastepnych pionków na szachownicy jego ambicyjek... wiesz chyba co stanie się z 50% tych z obecnego... a jeśli ktoś będzie śmiał mieć swoje zdanie, walczyć o swoje prawa, to obsmarują go w prasie (pozdrawiam serdecznie Waldka Zawałowicza!), jak zrobili z Agą Kusz... w tej grze niektórzy nie maja skrupułów.

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2005, 21:04

Seba pisze:Mytek - poruszyłeś kwestię pieniędzy ;)... ja tylko delikatnie dodam, że w Poznaniu nie ma i nie będzie pieniędzy dla dwóch w miarę silnych lub silnych zespołów koszykarskich ;) Więc to nie kwestia taka, że więcej pieniędzy dla MUKSa (hehe) oznacza mniej dla AZSu, ale... więcej oznaczać będzie jedno - brak AZSu 8) Klub ten, jako nie posiadajacy niczego po za zespołem seniorskim nie przetrwa bez pieniędzy, bo oznaczać to będzie też brak zawodniczek ;) To taka malutka dygresja...

.

hheh, chcialem to ujac bardziej delikatnie, nie chcialem tego mowic wprost... 8)

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Joy ( MUKS ) » 15 listopada 2005, 21:08

Seba - ekhm...co do AJ to nie ma żadnych wątpliwości.Człowiek stanowczy i... (tu dopisz co tylko chcesz) ! Ja myśle,że on tak łatwo się nie podda.Chociaż po dzisiejszej rozmowie na forum MUKSu można by wywnioskować,że poddaje się powoli.Sama nie wiem co o tym myśleć.Czas pokaże.Wiem tylko,że jeśli postawi sobie jakiś cel faktycznie dąży do jego zrealizowania.No jak kazdy zresztą.Taki ma styl bycia.Sposób na życie.Ale jak widać nie wszystkim to odpowiada :]
Z Agą to była zupełnie inna historia.Ale...nam-zawodniczkom strasznie jej brakuje i miło by było spotkać się z nią jak za starych DOBRYCH czasów.Tyłek jej objechali-uważam,że niesłusznie.Ale co ja na to poradze?
A po dzisiejszym treningu jestem w szoku.Jak zresztą cała reszta zawodniczek.Ale o co dokładnie chodzi może okazać się,że 'wyjdzie w praniu'.
Zobaczymy...
Oby...
Nadzieja w nas.
Dopomóż Boże.

Joy jako NEW UNIJKA ??

Taaaak ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2005, 21:31

Hmmm... a może zaczyna się szykować nowy trener AZSu? Hmmmm... Przypomnę niewtajemniczonym, że w 2002 roku bardzo blisko było przejęcia ś.p. quaya i miejsca w ekstraklasie przez... wiadomo... Wtedy "uratowało" quaya miasto, niszcząc przy okazji inny zespół i wysyłając w Polskę poznańskie koszykarki. Może teraz sytuacja się odmienia? Może miejsce w ekstraklasie już zostaje przejmowane... Hmmm... Joy - jesteś wtajemniczona... co o tym myślisz? Rezygnacja, bo padła propozycja zostania absolutnym panem i władcą także gdzie indziej :? Hmmm...

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Joy ( MUKS ) » 15 listopada 2005, 21:34

Seba pisze:Joy - jesteś wtajemniczona... co o tym myślisz? Rezygnacja, bo padła propozycja zostania absolutnym panem i władcą także gdzie indziej :? Hmmm...

Seba własnie oto chodzi,że w ogóle nie jestem wtajemniczona.Nie mam zielonego pojęcia o co w tym wszystkim chodzi.Dlatego pozostaje tylko powiedzieć CZAS POKAŻE :roll: ! Ale...myśle,że to kolejna gra AJ.Może faktycznie dostał jakąś ciekawą propozycje?:> Tyle,że pytanie...kto jest aż takim debilem,żeby takie propozycje składać? j...
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 22:14 przez Joy ( MUKS ), łącznie zmieniany 1 raz.

Joy jako NEW UNIJKA ??

Taaaak ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2005, 21:40

Masz rację - czas pokaże... na pewno nie bez powodu taka zagrywka... ciekawe co z tego wyjdzie:) Ja na szczęście w sumie zupełnie z boku mogę to oglądać, bo w sytuacji klubu któremu kibicuję nic to nie zmienia, a co do wielu spraw już straciłem nadzieję i złudzenia... Fajnie by było jedynie, by takich spotkań, jak nasze niedzielne także w nastepnych latach było conajmniej kilka na sezon ;) Wygrała koszykówka... a jabol tym razem na szczęście pozostał na uboczu... Gratuluję wygranej!

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2005, 23:03

Seba pisze:Hmmm... a może zaczyna się szykować nowy trener AZSu? Hmmmm... Przypomnę niewtajemniczonym, że w 2002 roku bardzo blisko było przejęcia ś.p. quaya i miejsca w ekstraklasie przez... wiadomo... Wtedy "uratowało" quaya miasto, niszcząc przy okazji inny zespół i wysyłając w Polskę poznańskie koszykarki. Może teraz sytuacja się odmienia? Może miejsce w ekstraklasie już zostaje przejmowane... Hmmm... Joy - jesteś wtajemniczona... co o tym myślisz? Rezygnacja, bo padła propozycja zostania absolutnym panem i władcą także gdzie indziej :? Hmmm...

heh, po pierwsze to AJ z MUKSu nie odejdzie, w koncu stworzył go... a jesli po drugie AJ zostanie nie daj Boze tym kims kogo zasugerowaliście to ja przenosze sie na kibicowanie lub granie w szachy wyczynowe: powaznie mowie... lub tez jesli dojdze do jakis fuzjii, obojetnie na jakich zasadach to zrobie to samo.
co za bagno :/

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2005, 23:13

Mytek pisze:heh, po pierwsze to AJ z MUKSu nie odejdzie, w koncu stworzył go...

:) To widzę, że nie znasz osoby o której rozmawiamy :) Kto mówi o odchodzeniu... rezygnacja - bo to korzystne, zostanie póki co trenerem "gdzieś indziej" - na swoich warunkach... pierwsza liga dociągnięta "swoimi ludzmi" - generalnie te rozgrywki na tle teorii o których sobie spekulujemy nie mają dla naszego bohatera już żadnego znaczenia... A za rok absolutna władza w ekstraklasie, stworzenie wszystkiego "po swojemu"... A stworzenie MUKSa to jedynie krok do celu... a cel ten jest INDYWIDUALNY;)

Mytek pisze:(...) lub tez jesli dojdze do jakis fuzjii, obojetnie na jakich zasadach to zrobie to samo.
co za bagno :/

Warunki? Hmmmm... AZS zostanie w nazwie jedynie w tej sytuacji, jeśli Pan J. miałby problemy z korzystaniem z pewnych obiektów sportowych Poznania lub też dla wykorzystania możliwości, jakie teoretycznie daje akademicki klub (zachęcenie potencjalnych zawodniczek-studentek)... Wszystko oprócz tego zostanie objętę jednowładztwem (nie licząc oczywiście pana Sz. i pozostałych kolegów).

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2005, 23:26

hmmm...... to ju zi tak nie bedzie dla mnie AZS - i mysle ze nie tylko dla mnie. z reszta nie dopuszczam nawet takiej mysli do siebie: mimo wszystko jest jeszcze chyba za wcesnie na takie myslenie...

a ja jak narazie widze jeszcze jakies swiatełko w tunelu...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 16 listopada 2005, 18:36

Prosze sie tutaj nie kłócic!

A co do meczu CCC kazdy obowiazkowo niebieska koszulka i 3 biale i 3 niebieskie balony!!!!!! Jesli jestescie przeciw to piszcie jak za to takze a co do zmiany miesca jak nie chcecie nie zmianiamy! :D Ale piszcie jak co myslicie
Obrazek

Wróć do „AZS Poznań”