MUKS Poznań - OLIMPIA Poznań (1 liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

MUKS Poznań - OLIMPIA Poznań (1 liga)

Postautor: Seba » 16 listopada 2005, 13:27

:) Ja już sam nie wiem, kiedy jest ten mecz :? Wiem tylko, że na Chwiałce;) Czarny - wiadomo, że spotkanie kibiców wcześniej... Mati "Władca Kubeczków" i Brzydki zapowiedzieli obecność, więc trzeba trochę podyskutować o koszykówce przed meczem... hihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

agata#4

Postautor: agata#4 » 16 listopada 2005, 15:38

mecz w sobote o 14 na Chwiałce przynajmniej tak mi się wydaje:P

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 16 listopada 2005, 21:44

:cyk mam tylko tyle do powiedzenia :D

Zo0łnierz1

Postautor: Zo0łnierz1 » 17 listopada 2005, 08:37

mati pisze::cyk mam tylko tyle do powiedzenia :D

To naprawdę malutko. Ale cóż więcej można się spodziewać?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 listopada 2005, 16:12

Nie bój się - Mati się w sobotę rozgada;) hihihi... pewnie tak bardzo, że szybko zacznimy go mieć dosyć ;) 8) :lol: Ostrovia, te sprawy... wiadomo... hihihi;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 17 listopada 2005, 22:21

jak mi sie filozofia włączy to zobaczycie...ja jestem tylko ciekawy ile razy sie bedziemy kłócić na temat ostrovia- olimpia 2 runda!! HAHAHA!!!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 18 listopada 2005, 11:16

Oczywiście obecność obowiązkowa. Prosimy o namówienie najbliższych o pojawienie się na meczu. sympatycy Olimpii zajmują miejsce jak najdalej od drzwi wejściowych.

Bartek Słomiński

Postautor: Bartek Słomiński » 18 listopada 2005, 12:21

Życzę powodzenia w meczu na szczycie.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 listopada 2005, 12:31

Bartek Słomiński pisze:Życzę powodzenia w meczu na szczycie.

Dzięki Bartek - BAAAARDZO się przyda;)... pewnie rywal juz przygotował dla nas dodatkowe "atrakcje"... hihi... Ciekawe czy na przykład zagra Dzidka Mądra, która podczas zakończenia poprzedniego sezonu w Olimpii, na które została zaproszona, obiecała, że NIGDY nie zagra przeciwko Olimpii ;) No ale wiadomo... tu nie ma sentymentów;) Również życzę Ci szczerze powodzenia w następnych spotkaniach!!! Do zobaczenia na meczach... Pozdrowionka:)

Żołnierz - trzeba wcześniej przywitać gości ;) Myślę, że najlepiej się umówić u Trojana!:) Przygotowanie meczowe.... hehe

Bartek Słomiński

Postautor: Bartek Słomiński » 18 listopada 2005, 14:16

Czy wiadomo coś o Turnieju Gwiazdkowym???

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 listopada 2005, 15:19

Seba pisze:
Dzięki Bartek - BAAAARDZO się przyda;)... pewnie rywal juz przygotował dla nas dodatkowe "atrakcje"... hihi... Ciekawe czy na przykład zagra Dzidka Mądra, która podczas zakończenia poprzedniego sezonu w Olimpii, na które została zaproszona, obiecała, że NIGDY nie zagra przeciwko Olimpii ;) No ale wiadomo... tu nie ma sentymentów;) Również życzę Ci szczerze powodzenia w następnych spotkaniach!!! Do zobaczenia na meczach... Pozdrowionka:)

Żołnierz - trzeba wcześniej przywitać gości ;) Myślę, że najlepiej się umówić u Trojana!:) Przygotowanie meczowe.... hehe

tak, a są to ponoc bilety po 5 zlotych dla kazdego :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 listopada 2005, 15:28

Bilety chyba zawsze tam na pierwszą ligę były ;) Bedziemy musieli się chyba odwdzięczyć w rewanżu tym samym...

... czy ktoś z Forumowiczów mógłby podsunąć mi w dokładnej formie przepis (wraz ze zródłem) na mocy którego gospodarz ma obowiązek przygotować pewną pulę biletów bezpłatnych dla kibiców gosci? Będę bardzo wdzięczny... przyszła chyba najwyższa pora wykorzystać ten przepis:)))))) ;)

Mytek - Mati będzie prawdopodobnie już około 9 w Poznaniu... jeśli masz ochotę to możesz dołączyć do komitetu powitalnego;) hihi

Bartek - powiem szczerze .... ja nic nie wiem:) Co zresztą w ostatnim czasie normalne :lol: :lol: 8)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 18 listopada 2005, 15:30

20 biletow darmowych...seba dzwon do muksa! ja nie mam zadnej legitymacji...a za mecz nie zapłace- tak będe leżał!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 listopada 2005, 15:33

mati pisze:20 biletow darmowych...seba dzwon do muksa! ja nie mam zadnej legitymacji...a za mecz nie zapłace- tak będe leżał!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: Jutro będzie wesoło... hihihihi...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 listopada 2005, 15:40

nie wiem dokładnie jaki to jest przepis, ale tak jak Słabęcki mowil to klub ma zawsze 20 wejsciowek dla swoich przyjezdnych kibicow za free 8)

z powitaniem i meczem to nie wiem jak wyjdzie, bo mam lekko napiety harmonogram :/
reloaded :]

Wróć do „Inne kluby”