MUKS Poznań - OLIMPIA Poznań (1 liga)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
MUKS Poznań - OLIMPIA Poznań (1 liga)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Zo0łnierz1
-
Żołnierz1
Bartek Słomiński pisze:Życzę powodzenia w meczu na szczycie.
Dzięki Bartek - BAAAARDZO się przyda;)... pewnie rywal juz przygotował dla nas dodatkowe "atrakcje"... hihi... Ciekawe czy na przykład zagra Dzidka Mądra, która podczas zakończenia poprzedniego sezonu w Olimpii, na które została zaproszona, obiecała, że NIGDY nie zagra przeciwko Olimpii
Żołnierz - trzeba wcześniej przywitać gości
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:
Dzięki Bartek - BAAAARDZO się przyda;)... pewnie rywal juz przygotował dla nas dodatkowe "atrakcje"... hihi... Ciekawe czy na przykład zagra Dzidka Mądra, która podczas zakończenia poprzedniego sezonu w Olimpii, na które została zaproszona, obiecała, że NIGDY nie zagra przeciwko OlimpiiNo ale wiadomo... tu nie ma sentymentów;) Również życzę Ci szczerze powodzenia w następnych spotkaniach!!! Do zobaczenia na meczach... Pozdrowionka:)
Żołnierz - trzeba wcześniej przywitać gościMyślę, że najlepiej się umówić u Trojana!:) Przygotowanie meczowe.... hehe
tak, a są to ponoc bilety po 5 zlotych dla kazdego
reloaded :]
Bilety chyba zawsze tam na pierwszą ligę były
Bedziemy musieli się chyba odwdzięczyć w rewanżu tym samym...
... czy ktoś z Forumowiczów mógłby podsunąć mi w dokładnej formie przepis (wraz ze zródłem) na mocy którego gospodarz ma obowiązek przygotować pewną pulę biletów bezpłatnych dla kibiców gosci? Będę bardzo wdzięczny... przyszła chyba najwyższa pora wykorzystać ten przepis:))))))
Mytek - Mati będzie prawdopodobnie już około 9 w Poznaniu... jeśli masz ochotę to możesz dołączyć do komitetu powitalnego;) hihi
Bartek - powiem szczerze .... ja nic nie wiem:) Co zresztą w ostatnim czasie normalne
Pozdrowionka!
... czy ktoś z Forumowiczów mógłby podsunąć mi w dokładnej formie przepis (wraz ze zródłem) na mocy którego gospodarz ma obowiązek przygotować pewną pulę biletów bezpłatnych dla kibiców gosci? Będę bardzo wdzięczny... przyszła chyba najwyższa pora wykorzystać ten przepis:))))))
Mytek - Mati będzie prawdopodobnie już około 9 w Poznaniu... jeśli masz ochotę to możesz dołączyć do komitetu powitalnego;) hihi
Bartek - powiem szczerze .... ja nic nie wiem:) Co zresztą w ostatnim czasie normalne
Pozdrowionka!