NAJLEPSZE AKCJE Z WISŁĄ CAN-PACK KRAKÓW

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 18 listopada 2005, 19:30

Według mnie nie ma co myśleć o tamtej porażce.
Teraz Należy się skupic na dalszej grze i kolejnych meczach i starać się je wygrać.
:D Tamto potraktujmy jako wypadek przy pracy. :D
Teraz Myślmy tylko o jutrzejszym meczu z Lotosem i mam nadzieje że doping będzie na najwyższym poziomie i gra również.
:D Pozdro
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 18 listopada 2005, 22:32

Po dłuższym i głębszym zastanowieniu uważam podobnie jak Gostekk.
Myślę, że lepiej by było dla dobra choćby naszej pabianickiej koszykówki, gdyby mecz z uwidocznionymi i skomentowanymi zagraniami nie krążył po necie. Jedynie ci nieliczni fani niech mają na płytce albo co. A Trenejro, wątpię by tutaj jakaś zawodniczka zaglądała..., zatem i Twój pomysł by dotrzeć do dziewczyn jest "słaby". A i trenerzy myślę, że analizują meczyki na kasetkach i wyciągają wraz z całym zespołem wnioski.

Ale rób jak uważasz za stosowne.

A swoją drogą - fajnie, że tak bardzo leży Ci na sercu los zespołu. Cieszę się, że mogłam Cię poznać :wink:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 19 listopada 2005, 01:28

Edzia pisze:A Trenejro, wątpię by tutaj jakaś zawodniczka zaglądała...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a to ci...
Edzia, to tak jakbyś wątpiła w to, że ziemia krąży wokół słońca - a nie odwrotnie...
Otórz zapewniam Cię, że niesamowicie się mylisz...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 listopada 2005, 01:38

Edzia pisze:Po dłuższym i głębszym zastanowieniu uważam podobnie jak Gostekk.
Myślę, że lepiej by było dla dobra choćby naszej pabianickiej koszykówki, gdyby mecz z uwidocznionymi i skomentowanymi zagraniami nie krążył po necie. Jedynie ci nieliczni fani niech mają na płytce albo co. (...)

Chyba za dużo się zastanawiałaś... jak już pisałem - myślisz, że każdy rywal Włókniarza nie jest w stanie zdobyć BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU nagrania jakiegokolwiek spotkania? :shock: Przecież taki rynek istnieje od bardzo dawna nie tylko w ekstraklasie, ale nawet w pierwszej lidze i meczach juniorek (tu pewnie Cię zdziwiłem;) ). A koszykówka jest dla kibiców i jeśli takie fragmenty mogą być technicznie udostępnione tymże kibicom Z CAŁEJ Polski, to tak powinno moim zdaniem być... Chcesz być wybrana - Twoja sprawa... moim zdaniem nie ma lepszej reklamy dla zespołu niż rozpowszechnianie WSZYSTKIEGO z nim związanego - nagranych fragmentów meczu także. Zwłaszcza, że zagrywka Herkcianego jak mniemam to ciągle ten sam patent... z dłuuuugą brodą i doskonale znany wszystkim trenerom Waszych rywali:)

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 19 listopada 2005, 01:57

To trochę tak jak "za dawnych czasów" zakazy fotografowania między innymi: dworca kolejowego w Koziej Wólce oraz Paradyżu, kładki pieszej nad rzeczką "Czarną" prowadzącej na łąki w Bogocicach, oraz pociągu na szlaku kolejowym z Sitowej do Rudy Białaczowskiej.

Wolny wybór, trzeba pamiętać że:
Wróg nie śpi! Bądź czujny! Nie rozmawiaj z nieznajomyumi o swoim stanowisku pracy! Imperializm ma swe macki wszędzie!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 19 listopada 2005, 09:28

Seba, wiem, że kasetki z meczy są ogólnie dostępne, nawet z młodzieżowych rozgrywek (a kiedyś nawet filmowałam mecze naszych młodych). Jednak tamte mecze nie mają w sobie analizy, nie są poucinane jakoś, przerobione. A z tego, co Trenejro pisał w tym przypadku chyba tak jest. Więc po co trenerom rywalek dawać już zrobiona pracę? Niech sam się nagłówkuje, poogląda kasetki i przeanalizuje naszą grę :P. Po co dawać cały towar na tacy? :P :wink:

Simon - jestem raczej zaskoczona, że zaglądu tutaj gro koszykarek jak mówisz. Bo np że Zuza, albo że Perła to wiedziałam. Jakieś inne - młode - także bym tu mogła "zobaczyć". Ale nie wiem, czy tym starszym chce się wchodzić na forum kibiców i czytać co tam o nich piszą. Zwłaszcza, że nie zawsze są miłe posty. No ale mogę się mylić. Moderatorem nie jestem, a nawet jakbym była to i tak mało by mnie to interesiło :).

PSik. Seba, jak Trenejro nie wstawi, to poproś by Ci wysłał i wtedy podasz trenerowi... :lol: :wink:
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 20 listopada 2005, 00:28

Edzia pisze: :P :wink:

Simon - jestem raczej zaskoczona, że zaglądu tutaj gro koszykarek jak mówisz. Bo np że Zuza, albo że Perła to wiedziałam. Jakieś inne - młode - także bym tu mogła "zobaczyć". Ale nie wiem, czy tym starszym chce się wchodzić na forum kibiców i czytać co tam o nich piszą. Zwłaszcza, że nie zawsze są miłe posty. No ale mogę się mylić. Moderatorem nie jestem, a nawet jakbym była to i tak mało by mnie to interesiło :).

:lol: :wink:

Nawet jeśli to nie są miłe posty to często prawdziwe i może jdnak powinny się tym zainteresować
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 20 listopada 2005, 00:29

Wg mnie także powinny.

Ale wiadomo, że tak dzieje się rzadko (jeśli się mylę, niech mnie któraś koszykara uświadomi :lol: :wink:)
"Oto jest miłość.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 11:41

Edzia pisze:(...)PSik. Seba, jak Trenejro nie wstawi, to poproś by Ci wysłał i wtedy podasz trenerowi... :lol: :wink:

? Jakiemu trenerowi ? ... a po drugie - to co pisałem to akurat nie o mnie chodzi, bo ja już mam taki przesyt koszykówki, że tych urywków bym nawet nie ogladał :lol: Ale pamiętam jak chłonełem wszystko mając te 15 lat mniej... hihihi... A co do analiz wybranych fragmentów - myślisz, że Trenejro zrobił lepsze tych fragmentów niż zrobiłby np Koziorowicz czy Maciejewski? hihihihi... Edzia... trochę rozsądku:)))) Demonizujesz tak prościutkie sprawy, że aż to się robi lekko śmieszne... A nawet jesli nie chce się pochwalić swoimi opiniami, to zawsze może udostepnić nie przerobione fragmenty ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 25 listopada 2005, 14:10

NAJLEPSZE AKCJE MECZU W WYKONANIU PABIANICZANEK
http://kosz.webd.pl/mtkpab/kadjun/best-krakow.wmv

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 25 listopada 2005, 16:44

no może i racja Seba..., może i zdemonizowałam i wyolbrzymiłam troszku :oops:

edit: świetnie zmontowane kawałki dobrej koszykówki w naszym wykonaniu i muzyczka niezła - dzięki Trenejro :D
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 25 listopada 2005, 18:25

Hehe Dobrze Pomyślane a Jeszcze Lepiej Wykonane Super
BArdzo Mi się Podoba i Cieszę Się Że Ktoś o Tym POmyślał
Szacuneczek
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Wróć do „Archiwum”