Teraz Należy się skupic na dalszej grze i kolejnych meczach i starać się je wygrać.
Teraz Myślmy tylko o jutrzejszym meczu z Lotosem i mam nadzieje że doping będzie na najwyższym poziomie i gra również.
Moderator: Moderatorzy
Edzia pisze:Po dłuższym i głębszym zastanowieniu uważam podobnie jak Gostekk.
Myślę, że lepiej by było dla dobra choćby naszej pabianickiej koszykówki, gdyby mecz z uwidocznionymi i skomentowanymi zagraniami nie krążył po necie. Jedynie ci nieliczni fani niech mają na płytce albo co. (...)
Edzia pisze:![]()
![]()
Simon - jestem raczej zaskoczona, że zaglądu tutaj gro koszykarek jak mówisz. Bo np że Zuza, albo że Perła to wiedziałam. Jakieś inne - młode - także bym tu mogła "zobaczyć". Ale nie wiem, czy tym starszym chce się wchodzić na forum kibiców i czytać co tam o nich piszą. Zwłaszcza, że nie zawsze są miłe posty. No ale mogę się mylić. Moderatorem nie jestem, a nawet jakbym była to i tak mało by mnie to interesiło.
![]()
Edzia pisze:(...)PSik. Seba, jak Trenejro nie wstawi, to poproś by Ci wysłał i wtedy podasz trenerowi...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości