Mecz z Lotosem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 20 listopada 2005, 13:10

Ależ ja szanuję wolę ludzi, którzy gdzieś tam kiedyś ustalili z kim się będą przyjaźnić (choć nie wiem po co? trzeba się po prostu przyjaźnić, bez ustaleń). I nie mam zamiaru mówić kto z kim ma przystawać. A co do Brzegu - znam 2 osoby i lubię chłopaków.

Tylko widzisz, jak ja komentuję doping kibiców Włókniarza, to nie w celu by kogoś obrazić czy mówić mu co i jak ma robić. Wyrażam swoje zdanie, mówięc co JA uważam i jak mi się WYDAJE, że mogłoby być. Ale nie twierdzę, że ma być tak czy siak. I moje wypowiedzi mają służyć jakiemuś ogólnemu dobru, celowi poprawy jakości dopoingu i tym podobne. A Twoja 1wsza wypowiedź raczej nie miała żadnego celu, poza atakiem na moją (a może i kogoś innego...) osobę w związku z rozmową z Lotosiakami.

I jeszcze jedno: nie kibicowałam z gdyniakami!! A o moje zdrowie psychiczne nie martw się. Jak to mówią posłowie " jesteś jeszcze bardziej schizofreniczny" :P.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 13:32

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 13:50

Tego forumowicza kilka osób doskonale zna :lol: Zaliczył wczoraj WIELKI powrót :!: A za jakiś czas będzie "ich" dwóch :lol: :wink: w naszym sektorze :!:

Obrazek

edit: Na wniosek "Rady Nadzorczej" :lol: :wink: byłem zmuszony usunąć jedno zdjęcie :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 15:02 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 13:55

A jakie szczęście się maluje na twarzy ;) Widać, że brakowało jak cholera!;) Pozdrowionka Marek!... nio i pozdrowionka na przyszłość dla "tego drugiego" ;) :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 14:00

Kolega Szanowny Kowalik.
Pełen profesjonalizm, cały mecz doskonale dopingował, ale gdy trzeba było, to zapozował do zdjecia z filmową miną :lol: :lol: :wink:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 14:04

I na koniec kolejny "weteran" - Gienek.
Nikt mu nie chciał zrobić zdjecia, no to zrobił je sobie sam :lol: :lol: .
Zwrócie uwagę na gustowne nakrycie głowy z flagi :lol: :!:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 20 listopada 2005, 14:13

Fotki są super :lol: :lol:
Gienek wygląda jak bojownik Hamasu :twisted:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 20 listopada 2005, 20:08

Witam wszystkich.
Byłem na meczu. Zajebiście. Super gra, no i ten doping. Sektor A nabiera dawnego blasku. Naszym dziewczynom napewno bardzo pomogliście. Niestety nie mogę bywać na meczach regularnie i nie wiem jak bywa z dopingiem na innych meczach,ale z Lotosem było extra. "Operator" bębna, prowadzący doping i wszyscy z sektora A zasługują na szacunek. Wiem, że nie mam prawa się wymondrzać, bo się nie wydzieram tak jak wy, ale brakowało mi w dopingu wykrzykiwania imion zawodniczek po ich udanych lub nieudanych zagraniach,akcjach. To napewno by im pomogło i mobilizowało. BRAWO DZIEWCZYNY, BRAWO KIBICE. To Wasze wspólne zwycięstwo.

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 20 listopada 2005, 23:50

Trenejro pisze:Człowieku, powiem Ci dosadnie - UDERZ SIĘ W ŁEB CZYMŚ TWARDYM... ALBO BARANKIEM SIĘ ZE ŚCIANĄ SPOTKAJ...
Albo nazywasz siebie KIBICEM, albo KIBOLEM... Zdecyduj... Byłem dzisiaj na meczu, siedziałem między innymi z Tobą i zdzierałem gardło, ale jeżeli chcesz bym uwierzył, że takie intelekty jak Ty siedzą tam razem...
Sorry, ale to, czy zaprowadze kibiców Gdynie na piwo i pogadam z nimi o baskecie, nie znaczy komu kibicuje... I ciesyzłbym sie jadąc do Gdyni na wyjazd (i tam pojade pewnie), żeby Ci sami zaprosili mnie na SARDYNKI do najlepszego ich baru w mieście. Zdziwiony :!: :?: :!: :?: Młody zawsze zdziwiony... Jeszcze raz proponuję BARANKA w ŚCIANKĘ i jak najmniej KIBOLIZMU...
A do Stali Mielec nic nie mam :lol:

Miałem nie odpowiadać na twoje bezsensowne wywody, ale skłoniło mnie do tego parę rzeczy.
1. Nie mam najmniejszego zamiaru i ochoty walić Tobą w ścianę.
2. Co do mojej inteligencji to też raczej się nie wypowiadaj, bo prawdopodobnie nie miałeś zaszczytu zamienić ze mną choćby jednego słowa.
3. Może jesteś kibicem Włókniarza, ale tylko dla siebie. Żaden kibic żadnej drużyny nie powinien mieć więcej szacunku dla kibica z obcej drużyny niż ze swojej. To totalnie Cię dyskwalifikuje jako kibica. Chcąc być prawdziwym Kibice Włókniarza powinneś znać troszkę historii tego klubu i jego kibiców (wtedy napewno nie szedłbyś tak chętnie z sardynkami na piwo)
4. Kibol jest dla mnie tylko potoczną odmianą wyrazu Kibic. Nic więcej.
5. Nie masz zielonego pojęcia co to jest Wyjazd. Dla Ciebie to tylko wycieczka krajoznawcza z elementami piwno - sportowymi.
6. Miło mi z tego powodu, że jest jeszcze ktoś mówi na mnie młody - dzięki (potoczna odmiana wyrazu dziękuję).
6. Bardzo przepraszam wszystkich kibiców Stali Brzeg, że jeden kibic Włókniarza nawet nie wie że w TBL nie ma takiej drużyny jak Stal Mielec a już tym bardziej nie jest to nasza zaprzyjaźniona drużyna.
Myślę że na tym zakończę jakiekolwiek dyskusje z Tobą bo nie mają one dla mnie większej wartości intelektualnej. (chyba, że zmienię zdanie).
Lepiej żeby ten klub nie miał kibiców niż wszyscy mieliby być tacy jak Ty.

PS. Cześć Seba, Tak to ja. Parę kilo starszy, z nadciągającym kataklizmem na karku, ale ciągle wierny kibic. Pewnych miłości się nie zapomina. Pozdrowionka ode mnie dla całej braci z Poznania.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 21 listopada 2005, 11:28

Stal Mielec to żart... Kibiców Brzegu nie miałem zamiaru obrażać - byłem tam, rozmawiałem z niektórymi i fajne z nich chłopaki...

Co do reszty - to się nie wypowiem...
Jako Kibic Koszykarek z Pabianic, choć jestem kibicem "bez historii", będę dalej zdzierał gardło i jeżdził na interesujące mnie wyjazdy...
NIepotrzebnie podniosło się ciśnienie, ale choć cieszę się z wysokiej wygranej nad Gdynią, pójdę chętnie z tymi ludźmi na obiad i porozmawiam, bo... to normalni ludzie.
Gdy przyjedzie Brzeg - tez chętnie ich zabiorę, albo chociaż porozmawiam... Oni wszyscy sąkibicami dobrej koszykówki i miłośnikami swoich zespołów i za to trzeba ich wszystkich szanować...
Szanuję zarówno Gdynię jak i całą resztę polskich kibiców i również umiem odróżnić człowieka od paprykarzu...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 listopada 2005, 13:41

Fantastyczny mecz,niezle sie bawiłem,dopping to jest rzecz która kochaja wszyscy kibice,A co do Edzi to powiem ze niefajnie ze usiadła ze śledziami.Ale i tak najsmiesniejsze bylo po meczu(wtajemniczeni wiedza o co chodzi) :lol:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 22 listopada 2005, 15:35

Gwynbleidd pisze:Ale i tak najsmiesniejsze bylo po meczu(wtajemniczeni wiedza o co chodzi) :lol:

Wiedzą, wiedzą :lol:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 listopada 2005, 19:48

nie wiedzą... :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 listopada 2005, 19:57

Mikey pisze:nie wiedzą... :?
Nie było Cie po meczu,wiec dlatego niewiesz.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 22 listopada 2005, 20:05

Gwynbleidd pisze:A co do Edzi to powiem ze niefajnie ze usiadła ze śledziami.

Powiedz mi, w którym momencie z Nimi siedziałam?? :roll:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Archiwum”