AZS PWSZ II Gorzów Wlkp - Olimpia Poznań (26.XI)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

AZS PWSZ II Gorzów Wlkp - Olimpia Poznań (26.XI)

Postautor: Seba » 25 listopada 2005, 13:01

Juz jutro (według terminarza, bo nie wiem, czy coś się nie zmieniło) czeka nas kolejny mecz w rozgrywkach pierwszej ligi - wyjazd do Gorzowa na bój z rezerwami AZS-PWSZ. Wyniki dotychczasowych spotkań sprawiły, ze będzie to jedna z ważniejszych potyczek w walce o pierwszą czwórkę i awans do drugiej fazy. Gorzowianki w poprzedniej kolejce przegrały co prawda wysoko i zasłużenie w Swarzędzu z coraz lepiej grającą Unią, jednak wystąpiły poważnie osłabione. Trudno sądzić, że jutro bedzie podobnie i należy się spodziewać bardzo ciężkiego i zaciętego starcia. Tym razem trener Pieczyrak na pewno będzie mógł skorzystać z tak dobrych zawodniczek, jak Judi Banaszkiewicz, Joanna Zalesiak czy Weronika Toporowska. Mimo to mam nadzieję, że Olimpijkom uda się sprawić niespodziankę i wygrać na gorącym terenie. DO BOJU OLIMPIA!!!!:) Walkaaaaaaaaaaa... :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 00:31

Mecz w niedzielęęęęęęęę ponoć!!! :P

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 26 listopada 2005, 01:07

Seba pisze:Mecz w niedzielęęęęęęęę ponoć!!! :P

Jedziecie? :>

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 27 listopada 2005, 19:06

podawali w radiu ze wygraly :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 23:12

Intarex pisze:podawali w radiu ze wygraly :D

Według strony WWW gorzowskiego klubu Olimpia wygrała dziś 69:58!!! YUPIIII!!! WIELKIE BRAWA!!! :P

gosc

Postautor: gosc » 28 listopada 2005, 12:37

Seba co z ciebie za kibic jak ty nie wiesz czy twoja OLIMPIA wygrala ,nawet nie znasz statystyk .POPRAW SIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 16:52

gosc pisze:Seba co z ciebie za kibic jak ty nie wiesz czy twoja OLIMPIA wygrala ,nawet nie znasz statystyk .POPRAW SIE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chyba widzisz wyraznie, że wiedziałem, że wygrała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... hihihi.. myślisz, że siedzę na forum cały dzien, żeby Ci podawać wyniki... na mecz się wybierz :lol:

A co do statystyk... bardzo proszę...

Idczak 24, O.Pacynska 10, Rafałowicz 8, Kalka i Urban po 7, Szarowska 6, Iwanowska 4, Najtkowska 3, B Pacynska, Baruś po 0.

A co do reszty Twojego wpisu... ja przynajmniej wiem, jak się podpisać... hihihi... Gorąco POZDRAWIAM!:))))))) A swoją drogą widzę, że wiele "odważnych" osób baaaaardzo boli, że OLIMPIA ma jeszcze kibiców... no cóż... no comment.

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 28 listopada 2005, 18:52

:) GRATULACJE DLA OLIMPII POZNAŃ :)
TAK TRZYMAC :!:
Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 28 listopada 2005, 20:02

Dzięki dziewczyny. Dlaczego Nasz tam nie było? Pierwsza wtopa. Ale kara musi być!

Wróć do „Inne kluby”