AZS PWSZ II Gorzów Wlkp - Olimpia Poznań (26.XI)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
AZS PWSZ II Gorzów Wlkp - Olimpia Poznań (26.XI)
Juz jutro (według terminarza, bo nie wiem, czy coś się nie zmieniło) czeka nas kolejny mecz w rozgrywkach pierwszej ligi - wyjazd do Gorzowa na bój z rezerwami AZS-PWSZ. Wyniki dotychczasowych spotkań sprawiły, ze będzie to jedna z ważniejszych potyczek w walce o pierwszą czwórkę i awans do drugiej fazy. Gorzowianki w poprzedniej kolejce przegrały co prawda wysoko i zasłużenie w Swarzędzu z coraz lepiej grającą Unią, jednak wystąpiły poważnie osłabione. Trudno sądzić, że jutro bedzie podobnie i należy się spodziewać bardzo ciężkiego i zaciętego starcia. Tym razem trener Pieczyrak na pewno będzie mógł skorzystać z tak dobrych zawodniczek, jak Judi Banaszkiewicz, Joanna Zalesiak czy Weronika Toporowska. Mimo to mam nadzieję, że Olimpijkom uda się sprawić niespodziankę i wygrać na gorącym terenie. DO BOJU OLIMPIA!!!!:) Walkaaaaaaaaaaa... 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
gosc
gosc pisze:Seba co z ciebie za kibic jak ty nie wiesz czy twoja OLIMPIA wygrala ,nawet nie znasz statystyk .POPRAW SIE
A co do statystyk... bardzo proszę...
Idczak 24, O.Pacynska 10, Rafałowicz 8, Kalka i Urban po 7, Szarowska 6, Iwanowska 4, Najtkowska 3, B Pacynska, Baruś po 0.
A co do reszty Twojego wpisu... ja przynajmniej wiem, jak się podpisać... hihihi... Gorąco POZDRAWIAM!:))))))) A swoją drogą widzę, że wiele "odważnych" osób baaaaardzo boli, że OLIMPIA ma jeszcze kibiców... no cóż... no comment.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']